Найкращі ігри з ПК на Андроїд

Anonim

Будь-який геймер не може відмовитися від того, щоб пограти у свою улюблену гру не тільки на комп'ютерному моніторі, але й мати доступ до неї будь-коли. З таких спонукань користувачі придумали варіант, як можна портувати гру з ПК на будь-який телефон з системою Android.

Як портувати гру з ПК на Андроїд

Сам процес портування має на увазі під собою перенесення гри з максимальним збереженням інтерфейсу, дозволу, якості з одного пристрою на інший. В даному випадку перенесення здійснюється з комп'ютера на смартфон.

Здійснити перенесення можна різними шляхами, починаючи з її злому, закінчуючи простим перенесенням файлів. Далі буде розглянуто найбільш безпечний і швидкий метод, який дозволить користувачам легко перенести гру з пк на андроїд.

Сам процес переносу дуже простий та інтуїтивний:

  1. Користувач повинен спочатку випробувати гру на більш потужному девайсі - на самому ПК. Це потрібно для того, щоб переконатися у високій якості гри, без певних багів і т.д.;
  2. На комп'ютері встановлюється спеціалізований додаток для перенесення – «ExaGear Strategies»;
  3. Открываем додаток і авторизуємося в нем;
  4. Підключаємо мобільний пристрій за допомогою кабелю до комп'ютера;
  5. Переносимо всі файли про гру в одну папку і натискаємо на неї правою кнопкою мишки;
  6. Відкривається вікно, в якому вибираємо «перенести на … за допомогою…»;
  7. У запропонованому списку вибираємо потрібну нам програму і чекаємо на закінчення переносу.
Варто зазначити, що ця програма не може дати 100% гарантії на те, що гра перенесеться ідеально. Проте розробники якщо вигадували гру на ПК, то вони не мали на увазі її перенесення на інші пристрої. Здійснювати перекидання об'єкта з одного пристрою на інший користувач може тільки на свій страх і ризик.

Кращі порти ігор з ПК на Андроїд

Любителі ігор повинні знати ТОП-10 ігор, які відмінно проходять процес портування та запуск на менш потужному пристрої, як Андроїд-система. Розробники виконали велику роботу, коли вирішили адаптувати свої ігри під менш відповідну систему телефону. У деяких це вийшло дуже добре, тому нижче представлений список з 10 найкращих порт-ігор для Андроїда.

10. Alien Shooter

Завантажити гру можна за цим посиланням

Ця програма займає лише 10 місце. Цей шутер побудований на страшному сюжеті, в якому головний герой потрапляє на базу, де досліджують різні явища. Вся сюжетна лінія перемішана з різними бійками, боями та війнами. Вся особливість у тому, що битви відбуваються з мутантами, які вийшли в результаті різних експериментів учених.

Постійні секрети, несподіванки та містичні сюжети чекають користувача на телефоні, якщо той наважиться завантажити та портувати її з ПК. Кровожерливі монстри, численні вороги не дадуть користувачеві відпочити під час ігрового процесу.

Плюси і мінуси Зрозумілий і інтуїтивний інтерфейс, який будь-який початківець зможе спіткати. Існує сюжетна лінія, яка робить гру більш захоплюючою та цікавою. Портування у більшості користувачів відбувається без будь-яких проблем.У грі існує безліч режимів, у тому числі режим «виживання». Націлений він на найвідчайдушніших користувачів, які думають, що їх нічим не можна здивувати. У порівнянні з багатьма сучасними іграми, цей шутер не приваблює користувача, який пробував новіші та модні програми; Гра може займати багато місця на телефоні, так як кеш накопичуватися після кожного проходження нового монстра; Гра може займати багато місця на телефоні, так як кеш накопичуватися після кожного проходження нового монстра; Сюжет хоч досить цікавий, але примітивний Вона не підтримує багато версій Android, якщо портувати їх з комп'ютера Сюжетність 7 Геймплей 4 Вага (МБ) 8 Графіка 4 Разом 5.8 Ця гра відмінно підходить для користувачів, які хочуть відчути старі емоції. Гра нагадує старі шутери, які були популярні на початку 2000. Якщо користувач багато грав в інші сучасніші ігри, то дана йому не сподобається і викликає менше.

9. Max Payne

Завантажити гру можна за цим посиланням

Макс Пейн - головний герой. На честь нього названо цю порт-гра. За сюжетом він працює у поліцейській дільниці. Все б нічого, але хтось жорстко підставив його на роботі, в результаті його життя повернулося навколо своєї осі, і тепер за ним женуть копи, щоб упіймати і посадити.

Завдання користувача – не дати поліції зловити Макса і звільнити його від кримінального покарання.

Плюси та мінуси Цікава сюжетна лінія, яка ведеться від третьої особи – незвичайне рішення з боку авторів Гра доступна практично на всіх версіях Андроїда та комп'ютера. Можна скачати безкоштовну версію і не скачувати платну Вона хоч і випущена в 2001 році, але дозвіл і якість у неї відмінне Вперше була застосована техніка уповільнення, яку після багатьох розробників стали додавати в свої ігри Для багатьох управління від третьої особи може бути незручним і незвичним грі немає спеціального інвентарю, якихось додаткових покращень для персонажа Цей сюжет може сподобатися не всім користувачам.Якщо користувач сподівався на шутер, це трохи відходить від жанру Сюжетність 9 Геймплей 6 Вага (МБ) 9 Графіка 4 Разом 7 Гра підходить для тих, хто любить постійну погоню і несподіванки. Вона багата на сюжет, має зрозумілий та інтуїтивний інтерфейс. Якщо буде вибір, то завантажити цю гру варто заради загального розвитку та отримання нових емоцій.

8. Counter Strikе 1.6

Завантажити порт можна за цим посиланням

Вона дійсно залишила великий слід у серцях багатьох користувачів. Проект компанії став проривом у комп'ютерній індустрії через новий формат воєнних подій. Не варто пояснювати суть гри, оскільки вона дуже популярна.

Плюси і мінуси Даний порт відмінно підходить для користувачів, які хочуть грати в улюблену гру навіть на телефоні Дизайн і графіка на порт - версії з телефону мало чим відрізняється від стандартної версії на комп'ютер Завантажити гру можна безкоштовно в будь-якому з джерел. Перший час дуже незвично тим, що сенсор розташовується прямо на самому телефоні, закриваючи багато дій, що відбуваються на полі.8 Порт допоможе всім геймерам і любителям цієї гри насолоджуватися нею в будь-який інший час, коли поряд немає комп'ютера. Схожість порту з оригіналом на комп'ютері максимальна.

7. Quake 2

Ігрова програма не залишить байдужим любителів жахів. Весь сюжет проходить на космічній основі, куди героя завела нелегка доля. Реалістичність і сучасність – ось опис цього порту кількома словами. Щоб здобути перемогу, необхідно битися в сутичці з багатьма ворогами.

Плюси та мінуси Графіка 90-х приваблює своєю незвичністю. Любителі старих шутерів гідно оцінять авторський хід Є величезний інвентар, який поповнюється з проходженням нових і нових рівнів Все існує більше 36 рівнів. Хоча шутер і адаптований під сенсорне керування, навігація по ньому досить складна.Численні кнопки закривають добру половину екрана Музика не захоплює і не занурює користувача в процес на 100% мають великий запас рівнів.

6. Tomb Raider

Лара Крофт - головна героїня даного порту. Вона фатальна, дика та спритна жінка, яка потрапляє у різні неприємності на далекому острові у Гімалаях. Дівчина постійно бореться з різними тваринами та монстрами, які трапляються їй на шляху. Гра займає 6 місце, оскільки сюжет незвичайний і приваблює підбір персонажів.

Плюси та мінуси Повна адаптація під мобільний пристрій дозволило насолоджуватися цікавим геймплеєм без будь-яких труднощів, які виникали раніше закрученим сюжетом.Користувач не може знати, що чекає на нього і головного героя Сучасна графіка та відмінний інтерфейс Наявність рівнів та життів у головного персонажа Немає російських субтитрів, а також перекладу меню, різних локацій і так далі. Новачку в мові доведеться складно зрозуміти сюжет Клавіші на джойстиці досить маленькі, що ускладнює попадання в найпотрібніший момент бою Не можна поміняти головного персонажа Сюжетність 9 Геймплей 8 Вага (МБ) 5 Графіка 7 Разом 7.3 хоче поспостерігати за історією, що розвивається. Вона відмінно підходить для проведення часу після трудового дня.

5. Syberia

Гра, яка підкорила серця практично всіх користувачів. Розповідь, як і в минулій грі, ведеться від героїні, яка стикається з постійними життєвими труднощами на своєму шляху. Кейт Волкер вирішила зайти в магазин механічних іграшок і натрапила на різні перешкоди, які гравець повинен допомогти їй подолати.

Плюси та мінуси Величезна кількість локацій, які користувачеві легко запам'ятати. Це загострює сюжетну ситуацію Багато головоломок допоможуть користувачеві розвинути мислення і з користю провести час Шутер повністю адаптований під Андроїд-версії Застаріла графіка, яка зараз на даний момент зовсім не актуальна і не користується популярністю серед користувачів Іноді гра може видавати помилки і класти Сюжетність 8 Вага (МБ) 4 Графіка 3 Разом 5.5 Гра відмінно підходить тим користувачам, хто хоче напружити мозок і одночасно поринути в незвичайну сюжетну лінію. Шутер підходить для розвитку пам'яті та мислення.

4. Doom 3

Жахливість від першої особи, яка не підходить для того, щоб грати вночі. Розмальовані і ніби живі тварюки переслідують головного героя на космічній станції, який потрапив туди випадково.Завдання користувача – пройти всі місії, накопичувати зброї та вбивати всіх монстрів на своєму шляху. Гра займає 4 місце через свою графіку та сучасність.

Плюси та мінуси Є переклад, який виконаний досить якісно та не кострубато. Російська студія локалізації постаралася на славу Графіка сучасна і подобається більшості користувачів Інтернету Відмінний порт для телефону. Всі графіки та якість картинки збережено та на телефоні Управління відмінно адаптоване під мобільну версію У грі досить багато боїв, які повністю заповнюють її. Мало сюжету Шутер може класти і видавати помилку Немає можливості перемикання на зручніше обличчя Сюжетність 6 Геймплей 9 Вага (МБ) 3 Графіка 8 Разом 6.5 Ця гра варта уваги від користувачів, які люблять постійні бої і готові весь час битися з монстрами. Сюжетна лінія скупа, тому користувач вибирає для себе - підходить йому таке чи ні.

3. Carmageddon

На 3 місці знаходиться відомі божевільні гонки на виживання! Цей стимулятор не має сюжету, саме тому і став улюбленим багатьма користувачами та аматорами гоночного процесу. Мета користувача – знести все на своєму шляху та отримати за це додаткові бали. Іграшка допоможе відволіктися від усіх турбот і випустити пару, адже збивати доведеться багато.

Плюси та мінуси Користувача не обмежує сюжет. Йому дано повну свободу дій, адже головна мета – збивати все на своєму шляху і не бачити перешкод Управління адаптоване під сучасні телефони. Воно просто чудово, як зауважують користувачі Безліч локацій, карт, машин і можливостей для повного занурення в ігровий процес Стара графіка - це фішка цього стимулятора. Для когось це може виявитися перевагою. За нинішніми мірками є більш промальовані дизайни Немає можливості онлайн – зустрічі з іншими гравцями Немає сюжетної лінії, яка підводить гру до початку дій Сюжетність 3 Геймплей 10 Вага (МБ) 7 Графіка 8 Разом 7 життєвих ситуаціях.Завантажити її безперечно варто.

2. GTA 3

Старий в ігровій промисловості займає почесне 2 місце. Незважаючи на те, що гра випущена дуже давно, вона стала доступна на смартфоні відносно недавно, саме тому увійшла до ТОП-3 шутерів.

Кримінал, злочини – все це для користувачів доступно від 3-ї особи. Сюжетна лінія розвивається в тому напрямку, який вибере людина – одна з особливостей ГТА.

Плюси та мінуси Порт відмінно пристосований під мобільні пристрої. Графіка на найвищому рівні Зрозумілий та інтуїтивний геймплей. Відмінний движок з графікою Користувач сам вибирає свою сюжетну лінію Гра може мати баги та лаги Сюжетність 10 Геймплей 9 Вага (МБ) 4 Графіка 6 Разом 7.3 Стара гра не змінила свій інтерфейс і тепер доступна навіть на телефоні. Почесне 2 місце чудово підкреслює статус.Завантажити її безумовно варто навіть на мобільний пристрій!

1.Half-Life 2

Головний тренд всього 2019-2020 року в ігровий порт-індустрії - це гра Хайф Лайф 2. Сюжет забирає користувача з головою. Все продумано до дрібниць, починаючи з локацій, закінчуючи самим сюжетом та діями героїв. Сюжет полягає в тому, що інопланетяни готові захопити землю, а головним героям не можна цього допустити!

1 місце – це однозначний топ серед користувачів ігрового простору, захоплені проходженням різних сюжетно-рольових ігор.

Плюси та мінуси Продуманий дизайн та відмінна графіка, яка передана на смартфон. Екшен-гра здатна перевернути уявлення про ігри на телефон Величезна кількість локацій Безліч сюжетних поворотів і варіацій кінцівки Комфортне керування та наявність спеціального інвентарю Оскільки гра виконана в кращому дозволі, то вона важить досить багато Сюжетність 10 Геймплей 9 Вага (МБ) 4 8.3 Кожному потрібно випробувати цю іграшку на собі та зрозуміти, чому вона посіла перше місце. Цей екшен рідко можна побачити в багатьох сучасних іграх.

Підбиваючи підсумки, можна винести всі ігри в рейтинг:

Назва Опис Ціна Рейтинг
Half-Life 2 Ця гра б'є рекорди і є шутер з великою кількістю боїв і битв на інопланетній станції. Безкоштовно ★★★★★
GTA 3 Фантастичний порт контрольованої дії. Користувач управляє грою та сюжетом. Безкоштовно ★★★★★
Carmageddon Скажені гонки на цікавих автомобілях різних моделей, які можна змінити на свій смак. Безкоштовно ★★★★★
Doom 3 Жахливість з великою кількістю страшних монстрів, м'яса і крові. Підійде для любителів чогось нового. Безкоштовно ★★★★★
Syberia Гра під гарний настрій для чудового відпочинку. Користувач керує дівчиною, яка потрапила в незвичайну обстановку. Безкоштовно ★★★★★
Tomb Raider Допоможи Ларі Крофт врятуватися від страшного острова, огинаючи перешкоди та монстрів. Безкоштовно ★★★★★
Quake 2 Страх керує цією грою. Якщо бояться, то тільки в ній під час несподіваних поворотів сюжету та нових локацій. Безкоштовно ★★★★★
Counter Strikе 1.6 Онлайн – шутер, який не втрачає своєї популярності, тепер доступний навіть на телефоні. Безкоштовно ★★★★★
Max Payne Колеги жорстко підставили головного героя, і тепер він змушений рятуватися від кримінального покарання. Безкоштовно ★★★★★
Alien Shooter Головний герой потрапив на космічну базу з монстрами, від яких немає порятунку. Безкоштовно ★★★★★