Сиди вдома та отримай подарунок від свого мобільного оператора

Anonim

Російські мобільні оператори почали заохочувати абонентів, які дотримуються режиму самоізоляції через пандемію коронавірусу. За справну самоізоляцію абоненти отримуватимуть бонуси та приємні подарунки, які допоможуть їм скрасити час, поведений на карантині.

Білайн змінив акцію «Гігі за кроки»

Оператор Білайн на період карантину видозмінив популярну акцію «Гіги за кроки». Раніше абоненти отримували додаткові гіги за активний спосіб життя. Тепер оператор буде нараховувати по 100 Мб на день або ж по 3 ГБ на місяць тільки за те, що людина робитиме в день не більше 1000 кроків.

МТС запустив онлайн-трансляцію концертів

Компанія МТС запустила на сайті vr.mts.ru безкоштовну онлайн-трансляцію концертів у форматі VR. Так ювілейний виступ гурту Чайф уже переглянули понад 5 млн. людей. При цьому на початок квітня заплановано ще кілька схожих виступів популярних російських музикантів.

Теле2 дарує 1 Гб на добу

Теле2 теж заохочує своїх абонентів, які дотримуються режиму самоізоляції. Акція діє з 28 березня до 5 квітня 2020 року. Всім абонентам, які не відходять від будинку більш ніж на 500 метрів, нараховується 1 ГБ інтернету на день. Весь трафік підсумовується і діє протягом місяця з першого дня дотримання карантинного режиму.

Що пропонує Мегафон

Представник компанії Мегафон повідомив журналістам, що компанія найближчим часом не планує запуск будь-яких акцій, які стимулюватимуть абонентів залишатися вдома.

За даними, наданими компанією Yota на кінець березня, рекомендаціям дотримуватися самоізоляції слід лише 3% абонентів. Але, незважаючи на такий низький показник, Йота і Мегафон, що нею володіє, не проводять акцій, що стимулюють людей сидіти вдома.