1 Гб інтернету на карантині від Теле2: опис акції «Дома за іншими правилами»

Anonim

Оператор мобільного зв'язку Теле2 заохочує абонентів, які дотримуються карантину і залишаються вдома. Таким абонентам нараховуються додаткові гігабайти інтернету. Акція «Дома за іншими правилами» покликана заохочувати дотримання режиму самоізоляції по всій Росії. Завдяки цьому абоненти можуть користуватися онлайн-сервісами. Особлива увага приділяється абонентам, які користуються тарифом «Соціальний»

Опис акції «Будинки за іншими правилами»

На тлі пандемії коронавірусу дуже важливо дотримуватися режиму самоізоляції. У цей час необхідно скоротити кількість контактів, уникаючи людних місць. Особливо слід берегти людей похилого віку, які, як доведено, більш уразливі перед небезпечним вірусом.

Промоакція діє для абонентів Теле2 по всій Росії. Компанія буде нараховувати гігабайти інтернету протягом тижня, який оголошено неробочою, тобто з 28 березня по 5 квітня.

Як стати учасником

Стати учасником акції може будь-який абонент Теле2. Промо «дома по іншим правилам» поширюється на всі актуальні тарифи. Взяти участь можуть абоненти на тарифах лінійки «Мій Tele2», «Преміум» та «Скрізь онлайн». Також гігабайти нараховуються всім, хто користується тарифом «Соціальний».

Трохи раніше оператор Tele2 максимально сприяв освіті абонентів щодо використання різних онлайн-послуг. Карантин – це найкращий час для освоєння нових цифрових сервісів.

Додаткові гігабайти будуть нараховуватися користувачеві навіть у тому випадку, якщо він вийшов з дому в найближчий до будинку магазин або аптеку. Спеціальні алгоритми big data дозволяють щодня оновлювати список учасників цього проекту з геолокації.Всім їм автоматично нараховується інтернет-трафік.

Перевіритися в тому, що ви берете участь в акції, можна в особистому кабінеті – у вас буде підключена безкоштовна послуга «дома подругим правилам», або набравши команду 1161024

У чому каверза

У цій акції ніякої каверзи немає, все максимально прозоро. Щоб отримати додатковий інтернет-трафік, достатньо не відходити від свого будинку більш ніж на 500 метрів. Варто пам'ятати, що послуга не діє на території Криму та м. Севастополя.

Епідеміологи постійно повторюють, що знизити зростання захворюваності на коронавірус можна тільки за рахунок соціального роз'єднання. Але багато росіян не реагують на їхні заклики і не змінюють звичного способу життя. Не слід забувати, що карантин і самоізоляція не назавжди, але зараз ці заходи вкрай необхідні, щоб усунути пандемію.