Як слухати музику в ВК на Айфоні онлайн безкоштовно

Anonim

Великий ажіотаж виник тоді, коли користувачі та власники телефону на системі iOS не змогли більше прослухати музику в улюбленій програмі… ВК обмежило доступ для прослуховування музики телефонам з Айфон системою. Ця новина перевернула світ багатьох людей насамперед через те, що ВК користувалася популярністю лише завдяки своїй музиці, а тепер таке просто неможливо!

Як слухати музику в ВК на Айфоні через браузерну версію «ВКонтакте»

Заходячи в додаток ВК, користувач Айфона побачить величезну кількість нових нововведень, цікавості та нових можливостей, але вони тьмяніють у порівнянні з тим, що не можна більше прослухати будь-які треки під час того, як набираєш другу повідомлення, не прослухавши будь-яку рекламну підводку буквально через кожні 2 треки.

Вся сіль полягає в тому, що вк робить обмеження не на конкретний аккаунт, а саме до id – адресою користувача. уникнути, скориставшись браузерною версією, тобто такою самою мобільною версією сайту, тільки через будь-який зручний для користувача браузер.

Щоб застосувати цей метод у дію, потрібно:

  1. Перейти за посиланням «m.vk.com» через будь-який із зручних браузерів. Як правило, на айфоні це зручніше зробити через Safari, оскільки саме він має велику популярність; Зверніть увагу! Проводити цю процедуру необхідно через телефон, на якому також є додаток.
  2. Перейшовши за цим посиланням, потрібно ввести свої дані, а саме телефон і пароль. Користувачеві в будь-якому випадку необхідно зареєструватися в системі або авторизуватися, якщо він хоче прослуховувати музику без обмежень.

Всього два кроки достатньо, щоб легко і просто почати слухати музику через Браузер без ліміту за часом.

Розширення для прослуховування музики «ВКонтакті»

Існують спеціальний дозвіл у самому ВК, який дозволяє користувачеві прослуховувати свою улюблену музику прямо через програму, без будь-яких обмежень, дуже легко, а також без реклами. Що це за диво?

Насправді, це платна передплата, яку пропонує компанія ВК. Така передплата дозволяє слухати треки без будь-яких обмежень. Щоправда, цінник на цю функцію дуже великий і не підійде для тих, хто не має грошей оплачувати таке задоволення щомісяця.

Навіть якщо потрапити в період акцій, то таке розширення все одно вийде досить дорогим. Якщо ж людина зважилася його встановити, то зробити це вона може прямо в вк:

  • Відкриваємо саму програму і переходимо в розділ з трьома смужками, який розташовується прямо на нижній панелі в правому кутку;
  • Перейдя по ній клацаємо на налаштування. Виходимо до них;

  • Клацаємо на кнопку «Підписка на музику». Переходимо у вікно з описом функції та вартістю;
  • Далі натискаємо на «Спробувати» та підтверджуємо оплату.

Такий дозвіл хоч і вимагає вкладень, зате з ним не потрібно морочитися з приводу того, як безлімітно прослуховувати улюблені треки.

Додатки для прослуховування музики на iPhone з ВКонтакта

Існує величезна кількість утиліт, які дозволяють насолоджуватися улюбленими треками безлімітно навіть на Айфоні. Одна з таких – Xmusic.

Це спеціалізована програма для телефонів системи iOS, що дозволяє слухати треки в режимі офлайн. Ця програма улюблена користувачами та збирає великі рейтинги через те, що дозволяє завантажувати мелодії, перетворювати їх на кеш, а навіть просто отримувати доступ до них без підключення інтернету.

Щоб скачати цю програму, потрібно в мобільному браузері вбити назву і відкрити той сайт, який найбільше вселяє довіру. Також можна вибирати прямо за відгуками, так як додаток досить популярний.

Стоит перед тим, як скачувати утиліту, в налаштуваннях дозволити скачування через неофіційні