Як видалити обліковий запис у Телеграмі на телефоні

Anonim

Як видалити телеграми з телефону і чи можна настроїти само видалення телеграм. Що робити, якщо не вдається видалити обліковий запис Telegram. Особливості видалення облікового запису Телеграм.

Навіщо видаляти обліковий запис у Telegram

Видалення облікового запису в Telegram може знадобитися для кількох випадків:

  • Користувач більше не хоче користуватися даним месенджером.
  • У повідомленнях є інформація, що свідчить проти незаконних дій власника облікового запису.
  • Є підозра, що за обліковим записом користувача ведеться стеження.

Особливості та умови видалення облікового запису

Видалення облікового запису Telegram доступне завжди і не вимагає виконання складних умов. Однак, слід розуміти, що після деактивації облікового запису, всі повідомлення, файли, відео та документи будуть безповоротно знищені. Тому, якщо користувачеві важлива якась інформація, варто завантажити її заздалегідь.

Як видалити акаунт Telegram через телефон назавжди

Видалення облікового запису здійснюється в однаковому порядку, незалежно від використовуваного пристрою. Android, iOS і Windows не впливають на процедуру деактивації.

  • Для початку відкриваємо будь-який браузер і вводимо наступне посилання.
  • У користувачів з Російської Федерації можуть виникнути проблеми зі входом на сайт через блокування Роскомнагляду. Для того щоб обійти заборону, потрібно поставити або анонімайзер, або VPN. ВПН можна встановити як розширення для браузера.
  • На веб-сторінці, що відкрилася, вказуємо номер облікового запису Telegram, який потрібно видалити.
  • Після цього в месенджер прийде повідомлення з кодом, який потрібно ввести. Примітно, що воно надходить не у вигляді SMS на номер телефону, а саме в Telegram. Тому, за бажання повідомлення можна відкрити як на комп'ютері, так і на мобільному пристрої.
  • Вводимо код, що прийшов у Telegram, у поле «Confirmation Code».
  • При правильно введеному паролі з'являється вікно з кількома функціями. Для деактивації облікового запису потрібно лише «Deactivate account».
  • Перед видаленням облікового запису розробники пропонують вказати, чому користувач вирішив розлучитися з месенджером. Звичайно ж, це необов'язкова дія, але задля зворотного зв'язку можна вказати, що ж призвело людину до такого рішення.
  • Натискаємо на кнопку «Done», після чого Telegram ще раз запитує, чи впевнений користувач, що він хоче видалити свій обліковий запис. Для підтвердження тиснемо на Yes, delete my account.
  • Про закінчення процедури буде свідчити вікно із зеленим фоном, де написано, що обліковий запис був успішно видалений.

Відео з наочною інструкцією

Встановлення VPN для входу на сайт Telegram

На даний момент, всі браузери підтримують встановлення та використання VPN. Порядок дій для обходу блокувань:

  • Встановлюємо VPN, знайшовши його або в магазині розширень використовуваного браузера, або через пошукову систему.
  • Запускаємо його, змінюємо локацію на будь-яку країну, але бажано взяти європейську державу, щоб затримка з'єднання була мінімальною.
  • Перезапускаємо заблоковану Роскомнаглядом веб-сторінку.

Примітно, що після включення ВПН деякі сайти можуть вимагати повторної авторизації.Це пояснюється тим, що при даному способі обходу блокувань підміняється IP-адреса користувача на ту країну, яка була вказана у вікні налаштування розширення. Соціальні мережі, після того як користувач зайде в них через VPN, надішлють повідомлення на інші пристрої про те, що хтось намагається зайти в обліковий запис з невідомої раніше IP-адреси. Турбується про це не варто, тому що вхід був здійснений самим користувачем, тільки з іншого місця розташування.

Видалення облікового запису Telegram через додаток

Є одна поширена помилка, що полягає в тому, що при видаленні програми забирається і обліковий запис. Це не так, тому для знищення всієї інформації, що знаходиться в повідомленнях, потрібно виконувати одну й ту саму дію – заходити на сайт і проводити деактивацію там.

Як настроїти самовидалення облікового запису

Як відомо, конфіденційність – головна перевага Telegram.І тому в ньому є така цікава функція, як самовидалення облікового запису. За промовчанням обліковий запис видаляється, якщо не користуватися Telegram протягом шести місяців. Звичайно ж, цей період можна налаштувати. Виконуємо дії у наступному порядку:

  • Відкриваємо Telegram, заходимо в налаштування та знаходимо пункт під назвою «Конфіденційність та безпека».
  • Шукаємо поле «Автоматичне видалення облікового запису».
  • Вибираємо, який період має пройти, щоб обліковий запис вийшов самостійно.

Навіщо настроювати само видалення облікового запису

Найпоширеніша причина, з якої включають самовидалення Telegram – страх того, що інформація в месенджері може бути представлена ​​проти її власника. характерно для тих, хто підозрюється у будь-якій незаконній діяльності.Не секрет, що Telegram використовується для передачі інформації серед зловмисників та порушників закону.

Звичайно, в деяких випадках самовидалення варто налаштувати для загального блага. Яскравий приклад – канал новин, що має активну та чуйну аудиторію. Користувач був підписаний на нього, але через втрату телефону із сім-картою або з інших причин він більше не може отримати доступ до месенджера. Так, у каналу з'являється передплатник, який знаходиться на каналі тільки для виду – він залишається в загальній кількості, але користі не приносить. Аккаунт самовидаляється, і завдяки цьому відсоток «живих» мешканців чату збільшується.

Якщо не вдалося видалити обліковий запис Telegram

Насамперед, не варто панікувати. Можливо, на сайті компанії виникли деякі неполадки, які зрідка, але трапляються. Якщо користувач знаходиться на території Російської Федерації і йому вдалося підключитися до веб-сторінки Telegram без VPN, але деактивувати обліковий запис у нього не вийшло - потрібно спробувати обійти блокування.

Запитання експерту Чи можна видалити обліковий запис Telegram з ПК?

Так, обліковий запис Telegram можна видалити з будь-якого пристрою, який має доступ до облікового запису. Для цього потрібно зайти на сайт компанії, перейти у відповідне вікно і ввести код, що прийшов у додаток месенджера. Чи можу я видалити обліковий запис у Telegram і потім відновити його?

Ні, видалення облікового запису Telegram передбачає те, що користувач та інші особи не зможуть отримати доступ до всієї інформації, яка раніше була доступною. Це зроблено для того, щоб максимально зберегти конфіденційність людей, які користуються месенджером. Як мені видалити акаунт Telegram, якщо я не можу зайти на сайт?

Швидше за все у вас виникли проблеми через блокування Роскомнагляду. Встановіть собі в браузер VPN, який дозволяє змінювати IP-адресу на деякий час.Запустіть його та спробуйте зайти на сайт компанії ще раз. Я втратив телефон і більше не маю доступу до нього, але мені потрібно видалити інформацію, що знаходиться в Telegram. Що робити?.

Якщо у вас більше немає доступу до пристроїв та номера телефону, пов'язаних з обліковим записом Telegram, можна сподіватися на видалення облікового запису. Процедура деактивації залежить від того, яке значення ви встановили в налаштуваннях. Якщо нічого не змінювалося, обліковий запис видаліться самостійно через шість місяців після останнього сеансу в ньому.

Telegram намагається зберігати дані своїх користувачів від чужих осіб, тому не дивно, що компанія надає можливість деактивації та самовидалення облікового запису. Намагайтеся не займатися неправомірною діяльністю, щоб вкотре потім не хвилюватися, як видалити акаунт в Телеграмі.