Що входить у комплект Айфон 11 і Айфон 11 Про

Anonim

Щоосені світ буквально завмирає в очікуванні нових Айфонів. Так сталося і у вересні 2019 року, коли компанія Apple представила iPhone 11 та iPhone 11 Pro. Давайте подивимося, що входить до комплекту нових пристроїв, і чим вони відрізняються.

Що входить в комплект Айфон 11 та Айфон 11 Про

iPhone 11 – молодша модель серії 2019 року. Проте упаковка смартфона практично не відрізняється від старшого брата. На ній є зображення Айфона, фірмовий значок, а також наведені основні характеристики.

Коробка виконана з щільного картону і відкривається з великими труднощами. Натомість після розтину покупця чекає все найцікавіше. Так, усередині лежить сам смартфон, кабель з USB-A на Lightning, навушники Apple EarPods (не плутати з AirPods), блок живлення на 5В 1А, скріпка для виймання лотка SIM-картки та документація зі звичними наклейками.

Покупця, який заплатив досить значну суму за Айфон 11, навряд чи порадує той факт, що в комплекті є найпростіший і найдешевший зарядний блок. Все-таки аксесуар підтримує функцію швидкої зарядки, а з комплектним блоком на повне відновлення енергії піде більше двох годин. Виправити ситуацію можна тільки покупкою потужної зарядки Apple, яка в офіційному магазині коштує 5 тисяч рублів.

Що стосується старшої версії iPhone 11 Pro, то коробка не видає жодних відмінностей, якщо не брати до уваги зміну кольору, а також змінене зображення смартфона (у про-версії 3 камери ззаду, а не 2).Але після розтину стане на 100% ясно, хто тут Айфон 11 Про, а хто просто iPhone.

Всередині власника «прошки» чекає довгоочікуваний зарядний блок на 9В і 2 А. Це той самий аксесуар, який дозволить заповнити енергію апарата всього за годину. Також зміни зазнав кабель. Тут використовується шнур з USB-C на Lightning, а не USB-A, що зустрічався раніше. В іншому комплект повністю збігається з простим Айфон 11 аж до наклейок та документації.

На закінчення огляду комплектації двох нових айфонів не можна обминути конкурентів. До речі, в коробці з Samsung Galaxy S20 йдуть не дешеві дротові навушники, а повноцінна гарнітура Bluetooth Galaxy Buds. Для iPhone включення в комплект AirPods було б помітним плюсом, враховуючи вартість пристрою та відсутність роз'єму для класичних навушників. А у 2019 році Apple навіть не подбала про додавання перехідника.Втім, EarPods розраховані на Lightning, який має смартфон.

Технічні характеристики

Ознайомитись з характеристиками iPhone 11 ви можете, вивчивши таблицю нижче.

Характеристика Параметр
Екран IPS, 6, 1 дюйма, HD+ (828х1792)
Основна камера 12 Мп (f/1.8) + 12 Мп (f/2.4)
Фронтальна камера 12 Мп (f/2.2)
Процесор A13
Графіка M13
Пам'ять 4/64 Гб
MicroSD Нет
NFC Так
Акумулятор 3110 мАч
Розміри 151×75, 8×8, 4 мм
Масса 195 грамів
Ціна Від 57000 рублів

Айфон 11 став продовженням вельми популярного iPhone XR, який як критикували, так і хвалили наприкінці 2018 та на початку 2019 року. На жаль, практично не змінився екран, зате було додано ширококутний об'єктив, а ємність акумулятора стала ще більшою.

Найкрутіший, що є в новому Айфоні, - передовий процесор. На момент виходу смартфона він був найпотужнішим, і навіть зараз свіже презентований Snapdragon 865, на якому працюють Андроїд-смартфони, лише трохи обганяє конкурента за продуктивністю. A13 від компанії Apple легко справляється з будь-яким завданням від запису відео у форматі 4К до обробки графіки в ресурсомістких іграх.

Але iPhone 11 – не ідеальний смартфон. Тому важливо виділити його плюси та мінуси.

Плюси та мінуси Преміальні матеріали корпусу Якісна камера з ширококутним об'єктивом Найпотужніший процесор у світі Вологозахист Екран з низькою роздільною здатністю Слабкий зарядний блок у комплекті Висока ціна

iPhone 11 Pro відрізняється від звичайного Айфона не тільки комплектом поставки, але і своїми характеристиками.

Характеристика Параметр
Екран OLED, 5, 8 дюйми, FullHD+ (1125х2436)
Основна камера 12 Мп (f/1.8) + 12 Мп (f/2.4) + 12 Мп (f/2.0)
Фронтальна камера 12 Мп (f/2.2)
Процесор A13
Графіка M13
Пам'ять 4/64 Гб
MicroSD Нет
NFC Так
Акумулятор 3046 мАч
Розміри 144, 1×71, 5×8 мм
Масса 189 грамів
Ціна Від 78000 рублів

Очевидно, що Айфон 11 Про менше молодшої моделі, але при цьому має більш вражаючі характеристики. Так, додалася ще одна основна камера та покращився екран. Розчаровуватись щодо ємності акумулятора не потрібно. При інших рівних iPhone 11 Pro працює довше звичайного iPhone 11.

За потужністю Айфон 11 Про практично не обганяє молодшу модель, тому сподіватися на приріст продуктивності не варто.Однак процесор A13 настільки крутий, що ще в найближчі 3-4 роки навряд чи вдасться помітити спад його можливостей. Чіпсет ідеально підходить для вирішення будь-яких завдань.

Але все одно «прошка» не позбавлена ​​мінусів. Правда і переваг у моделі достатньо. Взяти хоча б потрійну камеру, яка складається з основного сенсора, ширококутного та телеоб'єктива.

Плюси і мінуси Приємна ергономіка і стильний дизайн Потрійна камера для фотографів-початківців Надзвичайно потужний процесор власного виробництва Приголомшлива якість зображення на екрані Витримує занурення у воду і не боїться пилу У базовій комплектації покупцеві може не вистачити об'єму вбудованого сховища Ціна невиправдано висока, особливо офіційно.

Який екран у Айфона 11

Одна з основних відмінностей двох нових айфонів полягає у виконанні екранів. Ні, фірмова «чубчик» присутня в обох випадках, але коли мова заходить про діагональ, дозвіл і тип матриці, назовні вилазять усі недоліки молодшого iPhone 11.

Меніше дорогий Айфон оснащений 6, 1-дюймовим екраном. Аналогічну діагональ має більшість конкурентів з боку Андроїд, але у випадку з Apple такий дисплей можна назвати дуже значним. Щоправда, підводить матриця. IPS – вибір бюджетних моделей, а не пристрої за майже 60 тисяч рублів. До того ж роздільна здатність HD+ не дозволить повною мірою насолодитися картинкою.

iPhone 11 Pro, навпаки, у всій красі демонструє свою флагманську спрямованість. Це проявляється і в передовій матриці OLED, і в небувалій щільності пікселів діагоналі 5, 8 дюйма. Дисплей менший, але набагато кращий. Так що дивитися фільми, а також насолоджуватися красою фотографій, зроблених на iPhone 11 Про, можна в повному обсязі.

Дизайн Айфон 11

iPhone 11 і iPhone 11 Pro виконані в схожому стилі. Минув той час, коли компанію Apple критикували за «чубок» її Айфонов. Так, противники подібної реалізації екрану залишаються і зараз, але хоча б у колі шанувальників американської корпорації всі користувачі дійшли єдиної думки. Виріз - це самобутньо і не так вже й дратівливо.

Головна відмінність дизайну стосується розташування камер. Простий Айфон має подвійний модуль, у той час як "прошка" - потрійний. Виглядає задня кришка досить футуристично в обох випадках.

А ось забарвлення побічно натякає на те, хто в цій серії повинен вважатися старшою моделлю. iPhone 11 поставляється в наступних кольорах:

  • Жовтий.
  • Зелений.
  • Червоний.
  • Фіолетовий.
  • Чорный.
  • Белый.

Всі представлені варіанти дуже яскраві і яскраві. Такі забарвлення, як жовте, червоне або фіолетове найчастіше вибирає молодь. Саме на цю аудиторію орієнтується Apple, пропонуючи купити Айфон 11. Якщо вивчити варіації iPhone 11 Pro, то збіг буде лише у білому та чорному. Також апарат пропонує такі кольори:

  • Глибокий зелений.
  • Золотой.
  • Темно-сірий.
  • Світло сірий.

Вибір одного із запропонованих кольорів відображає статус власника. Це не ігристий жовтий чи яскраво-червоний, який намагається загострити на собі увагу оточуючих. Кожне забарвлення про-версії показує, що власник смартфона цінує лаконічність та мінімалізм, а не яскравий дизайн.Тому зовнішній вигляд iPhone 11 Pro можна назвати більш скромним, а любителів яскравості напевно привабить одне з кольорів iPhone 11.