Як оновити Інстаграм на Айфоні

Anonim

Сучасний власник смартфону користується безліччю програм. Чи не першим у цьому ряду стоїть Instagram, клієнт популярної соцмережі, аккаунт якої має сотні мільйонів жителів планети. Чому такий популярний Інстаграм? Справа в тому, що дана соціальна мережа пропонує користувачам масу способів самореалізації від постів з картинками та відео до повноцінних трансляцій.

Навіщо оновлювати Інстаграм

Instagram, як і будь-який інший додаток на Айфоні, потребує постійних оновлень.Зазвичай оповіщення про необхідність встановлення нової версії програми приходять в автоматичному режимі, і користувач сам визначає: потрібно йому оновлювати чи ні. , що наочно демонструє власнику iPhone кілька причин, через які він не може пройти повз оновлення.

Ось деякі з них:

  • В оновленнях виправляються технічні неполадки, не виявлені раніше.
  • Підвищується рівень конфіденційності, вимоги до якого постійно змінюються.
  • Додаються нові функції та можливості.

Ознайомитись зі списком конкретних змін власник iPhone може на сторінці програми в App Store. Саме там викладаються нові версії Інстаграм, а також доступне стабільне посилання на завантаження клієнта соціальної мережі.

Що буде, якщо не оновити Інстаграм

Багато користувачів заплющують очі на оновлення програми соціальної мережі. Люди вважають, що встановлення нової версії лише забере час, який піде на завантаження, і не надасть нових можливостей. Однак подібне судження є помилковим. Якщо людина не оновить Instagram до актуальної версії, вона зіткнеться з низкою проблем:

  • Особисті дані виявляться під загрозою у зв'язку зі змінами політики конфіденційності.
  • Інтерфейс може працювати нестабільно.
  • Доступ до деяких функцій буде обмежений.

Беручи до уваги всі ризики, з якими зіткнеться людина, яка проігнорувала оновлення, можна зробити висновок, що встановлення актуальної версії Instagram є важливою процедурою для коректної роботи Айфона.

Як оновити Інстаграм на Айфоні

Якщо у людини стабільно працює інтернет, а на Айфоні вже встановлено Instagram, на оновлення у нього піде не більше 2-3 хвилин. Це дуже проста операція, для якої потрібно:

  1. Відкрити App Store (іконка розміщується на робочому столі).
  2. Ввести в пошуковий рядок назву програми.
  3. Відкрити сторінку Інстаграм в App Store.
  4. Натиснути кнопку «Оновити».
  5. Дочекатися завершення завантаження та встановлення оновлень.

Для того, щоб на Айфоні з'явилася актуальна версія Instagram, потрібно всього пару хвилин вільного часу. Але пам'ятайте: установку потрібно виконувати лише через свій обліковий запис у App Store.

Як настроїти автооновлення

Часом людині складно стежити за тим, коли потрібно оновлювати Інстаграм та будь-який інший додаток. Нові версії можуть з'явитися через тиждень або через день після встановлення попередньої модифікації. Тому кожному власнику iPhone рекомендується налаштувати автооновлення. Ця функція запускатиме завантаження актуальної версії Instagram щоразу, як тільки з'явиться актуальна версія.

Для налаштування автооновлень потрібно:

  1. Відкрити Інстаграм та авторизуватися у своєму профілі.
  2. Натиснути на іконку облікового запису в правому нижньому кутку.
  3. Перейти до розділу «Налаштування».
  4. Клікнути на «Інформація».
  5. Відкрити пункт «Оновлення програми».
  6. Пересунути в активне положення повзунок навпроти заголовка «Автоматичне оновлення».

Також у налаштуваннях Instagram ви можете вказати, через які мережі потрібно завантажувати оновлення. Наприклад, якщо людина користується мобільним інтернетом з обмеженням трафіку, можна підтвердити встановлення актуальної версії лише за Wi-Fi. Тоді оновлення будуть завантажуватися щоразу, як тільки ви підключитеся до бездротової мережі вайфай.

Як дізнатися свою версію Інстаграма

Всі люди зацікавлені в тому, щоб витрачати якнайменше часу на виконання рутинних заходів, до яких відноситься оновлення Інстаграма. Тому важливо знати, яка версія встановлена ​​в даний момент, і чи варто її оновлювати.

Перевірити версію Instagram можна наступним чином:

  1. Відкрити налаштування Айфона.
  2. Клікнути на «Основні».
  3. Вибрати розділ «Сховище iPhone».

  4. У списку доступних програм натиснути на Інстаграм.

Після виконання зазначених дій ви побачите версію програми під її заголовком. Як правило, вона написана дрібним, але дуже помітним шрифтом.

У будь-якому випадку перевіряти свою версію Instagram перед встановленням оновлень зовсім не обов'язково. Зрозуміти, чи потрібно ставити оновлення, перейшовши на сторінку програми App Store. У ситуації, коли програма потребує встановлення актуальної версії, буде підсвічено кнопку «Оновити». Якщо це не так, значить у вас вже стоїть нова модифікація Інстаграм, якою користуються мільйони власників iPhone.

Проблеми з оновленням

Незважаючи на те, що процедура встановлення актуальної версії Instagram виглядає дуже простою, іноді в процесі оновлення можуть з'явитися помилки або виникнути інші проблеми.Зазвичай подібна ситуація відбувається в той момент, коли користувач нехтує порадами, які неодноразово зустрічалися в нашому матеріалі. Якщо ви зіткнулися з будь-якими труднощами при встановленні нової версії клієнта соціальної мережі, радимо ознайомитися з таблицею, де представлені всі можливі проблеми, а також способи їх вирішення.

Проблеми та рішення Instagram не оновлюється в автоматичному режимі

Перевірте на сторінці програми в App Store, чи є взагалі актуальна версія. Далі слід переконатися, що в налаштуваннях програми активовано функцію автооновлення. Якщо актуальна версія не встановлюється автоматично, то на Айфоні не достатньо вільного місця або він не підключений до швидкісного інтернету. Нова версія не встановлюється через App Store.

Якщо кнопка «Оновити» в магазині програм є, але актуальна версія Інстаграм не встановлюється, швидше за все, на iPhone не вистачає вільного місця.Для безперешкодного завантаження Instagram потрібно 2-3 гігабайти пам'яті, хоча сама програма важить не більше 100 Мб. Після встановлення оновлення програма почала вилітати.

Швидше за все це недоробка компанії, яка займається випуском програми. Ознайомтеся з відгуками про нову версію, і якщо проблема виникає і в інших користувачів, зачекайте на оновлення з виправленням помилок Незважаючи на встановлення актуальної версії, нові функції не з'явилися

Найчастіше оновлення Інстаграма стосується політики конфіденційності та покращення стабільності. Пакет нових функцій додається набагато рідше, тому у вашій версії, можливо, вони просто не передбачені