Білайн у 5 разів збільшив дзвінки та інтернет за кордоном за ті ж гроші

Anonim

Акція корисна мандрівникам, які застрягли в країнах з неблагополучною обстановкою через пандемію коронавірусу.

З 19 березня 2020 року для всіх абонентів Білайн на передоплатою системі розрахунків, збільшується кількість хвилин та інтернету в пакетах послуг, що надаються у міжнародному роумінгу. Пропозиція дійсна для більш ніж 100 країн світу. Тепер мандрівникам буде доступний більший обсяг послуг за ту саму ціну.

Опис акції

З 19 березня абоненти Білайн передоплатної системи розрахунків можуть більше дзвонити та користуватися інтернетом у роумінгу. Оператор значно збільшує наповнення пакетів для спілкування у міжнародному роумінгу, при цьому ціни залишаються на колишньому рівні.

  • Пакет 100 хвилин всього за 200 рублів на день, раніше давалося всього 20 хвилин;
  • Інтернет-трафік 250 Мбайт за 250 рублів на день, раніше було 50 Мбайт. Після вичерпання цього пакета стягується 5 рублів за 1 Мбайт.

Також буде збільшено пакет для послуги «Безлімітний інтернет у роумінгу» за 350 рублів на день. Тут обсяг швидкісного інтернету зріс до 500 Мбайт на добу, раніше було лише 100 Мбайт. Після вичерпання цього пакета можна підключити додатковий пакет за 99 рублів на максимальній швидкості 5 ГБ, раніше допускалося підключення 1 ГБ.

Популярна послуга «Продовж швидкість» закрита. Для збереження максимальної швидкості досить просто перепідключити опцію «Безлімітний інтернет у роумінгу».

При похвилинній тарифікації оплачується лише перша з кожних п'яти хвилин розмови. До внесення змін кожна хвилина коштувала 30 рублів.

Знижена вартість голосових дзвінків під час перебування в Китаї. Зараз хвилина коштує 20 карбованців, замість 100 кермів, як було раніше. Вартість вхідних дзвінків - 5 рублів за хвилину, замість 25 рублів.

Де діє

Пропозиція дійсна для більш ніж 100 країн світу. У цьому переліку входять всі найпопулярніші туристичні напрямки.

Терміни пропозиції

Нові умови діють з 19 березня по 30 квітня 2020 року, пов'язані ці заходи з пандемією коронавірусу та російськими туристами, що застрягли в країнах з несприятливою обстановкою. Після цього наповнення пакетів буде повернуто до попереднього рівня.

Безкоштовні дзвінки на гарячу лінію Ростуризму

Починаючи з 19 березня всі абоненти Білайн можуть безкоштовно телефонувати на гарячу лінію Ростуризму з питань коронавірусу. Ця гаряча лінія організована спільно з асоціацією Турпоміч.За потреби проконсультуватися можна, зателефонувавши за телефоном +7-499-678-12-03. Дзвінки приймаються цілодобово.

На гарячу лінію може зателефонувати будь-який абонент Білайна. При цьому не важливо, де він знаходиться, у домашньому регіоні, у поїздках Росією чи за кордоном. Ця пропозиція діє невизначений час, до скасування її керівництвом компанії ПАТ "ВимпелКом".