Як оновити Інстаграм на Андроїді

Anonim

Оновлення Інстаграм допомагають користувачеві позбутися тих недоліків, які були раніше в системі. Команда цієї соціальної мережі не просто так випускає поновлення. Вони – це чудовий спосіб позбутися гальм, змінити інтерфейс на краще.

Навіщо оновлювати Інстаграм

Оновлення соціальної мережі потрібне для того, щоб:

  • Виправити будь-які технічні неполадки;
  • Внести деякі цікаві та нові функції, яких не було раніше;
  • Додати користувачам нові можливості.

З цього можна зробити висновок, що оновлення – важлива частина роботи системи. Без них користувачу було б некомфортно перебувати в мережі.

Що буде, якщо не оновити Інстаграм

Якщо не оновить Інстаграм, це може призвести до численних проблем у самій системі. Користувач просто не розуміє всієї важливості оновлень. Без них додаток не працюватиме добре і справно, а це – головна мета компанії.

Все про зміни можна переглянути в цьому відео

Якщо не оновити Інстаграм, то користувачеві:

  • Будуть закриті нові функції;
  • Будуть працювати некоректно старі системи;
  • Будуть недоступні старі програми та можливості.

Оновлення – важлива частина та обов'язок користувача, якщо той поважає себе та інших людей.

Як оновити Інстаграм на Андроїд вручну

Обновити програму для більш якісної роботи можна двома способами:

  • Через меню програми;
  • Через вбудований магазин.

Варто розібратися у двох способах. Варто розібрати спосіб із вбудованим магазином на Андроїді – Play Market, оскільки з ним можуть виникнути проблеми та незрозумілі дії.

Для початку потрібно перейти в сам Плей Маркет і увійти до свого облікового запису, якщо він не зареєстрований.

Після потрібно користувачеві відкрити меню. Зробити це можна кнопочкою у верхньому лівому кутку. Знаходимо пункт «Мої програми та ігри» та клацаємо на нього. Гортаємо список і знаходимо потрібну програму Інстаграма.

Після цього натискаємо кнопку «Оновити» поруч із самою програмою. Вона буде доступна, якщо на телефоні не встановлено новітньої версії.

Телефон автоматично встановить оновлення, завантажить всі необхідні файли, розпакує їх і зробить все за користувача.

Для ручного оновлення потрібна лише наявність самого Інстаграма на телефоні, а також досить швидкий інтернет.

Як настроїти автооновлення

Автоматичне оновлення – дуже зручна функція, яка дозволяє користувачу не стежити постійно за наявністю змін у магазині та не думати про це взагалі. Щоб налаштувати цю зміну, потрібно:

  1. Запустити Інстаграм на своєму телефоні та перейти до профілю. Для цього потрібно натиснути на іконку чоловічка в нижньому правому кутку;

  2. Далі користувач повинен перейти в налаштування профілю. Розташовуються вони у меню програми. Щоб відкрити меню, потрібно клацнути на три смужки у правому верхньому кутку. Налаштування розташовуються в самому низу. Клікаємо на них;

  3. Гаркуємо до того моменту, поки не знайдемо розділ з інформацією про програму. Рядок «Інформація» має у своєму розпорядженні всі необхідні людині дані;

  4. Клікаємо на опцію «Оновлення програми». За допомогою цієї опції можна настроїти автооновлення;

  5. Переводимо повзунок в активний стан у рядку «Автоматичне оновлення Інстаграм».

Тепер користувач може не переживати, адже всі оновлення будуть на його телефоні встановлені автоматично, що гарантує коректну роботу програми.

Як дізнатися свою версію Інстаграма

Все досить просто, чим може здатися на перший погляд користувачеві.

Якщо ж хоче дізнатися досконало версію, то потрібно:

  • На телефоні зайти в налаштування. Найчастіше вони розташовуються на головному екрані, а нагадують шестерню.
  • Зайшовши в них, знаходимо «Всі додатки»
  • У цьому розділі знаходимо «Інстаграм».

Клікнувши на нього, гортаємо до кінця і бачимо, якою версією встановлено соціальну мережу. Хоча така інформація може рідко потрапити користувачеві, на знання того, де знаходиться версія - важлива навичка, яка стане в нагоді в майбутньому в будь-якому з випадків.

Проблеми з оновленням

Які ж проблеми можуть виникнути у користувача на шляху вдосконалення програми? Чому виникають такі проблеми і як з ними найкраще впоратися?

Питання експерту Соціальна мережа відмовляє людині у зміні та вдосконаленні системи.

У користувача можуть відразу виникнути асоціації, що проблема в самій програмі, а точно не в його телефоні. Насправді все простіше. На відмову в оновленні можуть грати багато чинників. Наприклад, навіть погане з'єднання з інтернетом може заважати встановленню. Найпоширеніша проблема – це застарілий пристрій. Якщо вихід нової версії підходить лише під певні моделі телефону, людина все одно не зможе її завантажити. Вихід досить просто – потрібно просто встановити нову версію або придбати новий телефон. Системна помилка у програмі після оновлення.

Якщо користувач зіткнувся із системною помилкою у програмі після вдосконалення телефону, то проблема полягає в тому, що розробники могли неправильно налаштувати коди. Для початку варто переконатися, що проблема не тільки в однієї людини, а як мінімум у кількох опитаних. Якщо людина зрозуміла, що проблема у розробниках, то вона повинна звернутися до служби підтримки, а також вийти з інстаграма. Після оновлення система вивела користувача з облікового запису.

Це важко назвати проблемою, оскільки це вбудована системна безпека. Програма в такий спосіб просто перевіряє користувача, що він не використовує чужі дані. Цей досвід часто поширений, тому інстаграм затято просить ввести логін та пароль користувача. Все робиться заради безпеки. Потрібно просто слухатися системи. Після оновлення немає змін.

Можливо, розробники полагодили або доопрацювали лише деякі аспекти діяльності програми, які зовсім не видно користувачеві. Недосвідчене око не відразу відрізнити зміни. Щоб вирішити цю проблему, варто зайти на сайт Інстаграма і подивитися про наявність оновлень. Якщо вони малі, то нормально, що їх не видно. Якщо це глобальні зміни, слід звернутися до служби підтримки або перезапустити телефон.

Таким чином оновлення в Інстаграмі – чудова можливість. Вони рідко можна зустріти помилку, які наявність – хороший показник якості розробників. Без оновлення Інстаграм може вивести складніші проблеми, на яких немає вирішення. Тому зміни – важливий крок у долі програми.