Найвигідніший інтернет для телефону

Anonim

Російські мобільні оператори щонайменше двічі на рік оновлюють свої тарифи. У багатьох випадках компанії пропонують абонентам ємний пакет послуг за привабливою ціною, хоча бувають винятки. Проаналізуємо всі пропозиції вітчизняних операторів щодо надання послуги мобільного інтернету. Спробуємо обрати найвигідніший тариф.

Найвигідніший тариф для інтернету на телефоні у МТС

Оператор МТС пропонує абонентам кілька вигідних тарифів для мобільного інтернету. Деякі тарифні плани передбачають безлімітний інтернет або можливість підключення опції безліміту за окрему платню.

Тарифище

В рамках цього тарифу абоненти отримують пакет хвилин та смс-повідомлень, які можна використовувати по всій Росії. Об'єм налаштовується самостійно, мінімальна кількість 500/500 коштує 650 рублів на місяць. Також абонент отримує 25 ГБ мобільного інтернету та можливість підключити безліміт.

Плюси та мінуси Можна самостійно вибирати кількість хвилин та смс-повідомлень на місяць. Великий обсяг інтернет-трафіку. Є можливість підключення безлімітного Інтернету. Хвилини можна використовувати для дзвінків по всій країні. Можна підключити номер міста. Після закінчення ліміту інтернету, включеного в тариф, вартість 1Гб коштуватиме 160 рублів. Після вичерпання смс-повідомлень вартість одного по Росії 3 рубля.

Абоненти на цьому тарифі можуть безкоштовно користуватися програмою Музика та хмарою для зберігання файлів.

Трафік 8 Додаткові можливості 5 Вартість послуг після вичерпання ліміту 7 Швидкість переходу на тариф 9 Разом 7.3 Хороший тарифний план, але після вичерпання трафіку інтернет коштує дорого.

Загалом це непоганий тарифний план. Всього за 650 рублів можна отримати великий пакет хвилин, смс-повідомлень і 25 ГБ інтернет-трафіку.

«Наш Smart»

Абонентська плата за цим тарифом становить 1040 рублів. За цю ціну абонент отримує 1500 хвилин для дзвінків по всій Росії на номери МТС та стільки ж смс-повідомлень. Мобільний Інтернет безлімітний. Трафік можна використовувати самостійно або роздавати інші мобільні пристрої. Цей тарифний пакет вважається сімейним, тому що можна підключити додатково до 5 осіб.

Плюси та мінуси Можна підключити до 5 членів сім'ї та ділити з ними включені в пакет хвилини, повідомлення та інтернет. Безкоштовне підключення до онлайн-кінотеатру, музичного сервісу та хмари Інтернетом можна користуватися як удома, так і в поїздках по Росії Пакет хвилин можна витрачати лише на дзвінки на номери МТС по всій Росії. Дзвінки на номери інших операторів оплачуються окремо. Смс-повідомлення на номери інших російських регіонів обійдуться 4 рублі за штуку.

Цей тариф діє у Росії і всіх популярних туристичних напрямках.

Трафік 10 Додаткові можливості 7 Вартість послуг після вичерпання ліміту 7 Швидкість переходу на тариф 9 Разом 8.3 Відмінний тарифний план, яким може користуватися вся сім'я.

Для всіх нових абонентів, що підключилися, протягом півроку діє програма привілеїв.

Тариф «X»

Абонентська плата становить 520 рублів. За цю ціну абонент отримує 100 хвилин, 200 смс-повідомлень та 7 ГБ трафіку. Цей тарифний план ідеально підходить для тих людей, які активно користуються мобільним інтернетом. Особливість тарифу в тому, що можна без обмежень користуватися популярними месенджерами, соціальними мережами та іншими сервісами.

Плюси та мінуси Можна безлімітно та безкоштовно користуватися популярними соціальними мережами та месенджерами, а також сервісом Ютуб Соцмережі доступні навіть якщо на рахунку немає грошей.Є невеликий пакет хвилин та смс-повідомлень для спілкування з родичами Хвилини з пакета можна використовувати для дзвінків на номери МТС по всій Росії Пакет хвилин не можна використовувати для дзвінків іншим російським операторам Надто дорогі дзвінки в інші країни Трафік 7 Швидкість переходу на тариф 7 Разом 8.3 Абонент може безкоштовно користуватися онлайн-кінотеатром, хмарою для зберігання файлів та музичним сервісом.

Абонент може безкоштовно користуватися онлайн-кінотеатром, хмарою для зберігання файлів та музичним сервісом.

У МТС є непоганий Тариф «ULTRA» з безлімітним інтернетом та великою кількістю хвилин. Але абонплата тут 2900 рублів, що далеко не всім по кишені.

Назва Включений трафік, ГБ Місячна абонентська плата, рублів Хвилини, СМС Інші опції
Тарифище

25 Мінімум 650 500 хвилин

500 смс

Музичний сервіс та хмара
«Наш Smart»

Безліміт 1040 1500 хвилин

1500 смс

Музичний сервіс, онлайн-кінотеатр, хмара. Можна підключити до номера до 5 абонентів.
Тариф «X»

7 520 100 хвилин

2000 смс

Музичний сервіс, онлайн-кінотеатр, хмара. Можна безлімітно користуватися популярними месенджерами та соціальними мережами

Вигідний тариф для інтернету на телефоні у Білайн

Оператор Білайн постійно переглядає свої тарифи, пропонуючи абонентам максимально вигідні умови обслуговування. Компанія запускає цілі лінійки тарифів, розраховані на людей, які звикли спілкуватися без обмежень.

Близькі люди 1

Вся лінійка тарифів Близькі люди розроблено з урахуванням потреб абонентів. В рамках тарифів абонент отримує від 20 ГБ інтернету на місяць, а в трьох тарифах цієї лінійки передбачений безлімітний інтернет.

Тариф Близькі люди 1 підійдуть тим абонентам, які хочуть за мінімальну ціну отримати великий пакет послуг. Абонентська плата тут становить 500 рублів на місяць.У цю вартість входить 20 ГБ мобільного інтернету, 400 хвилин на номери будь-яких російських операторів та 300 смс-повідомлень. Додатково можна безкоштовно та без обмежень користуватися месенджерами.

Плюси та мінуси Відносно невисока абонентська плата Передбачені хвилини, які можна витрачати на дзвінки абонентам будь-яких російських операторів Можна безлімітно та безкоштовно користуватися месенджерами Можна налаштувати один улюблений номер та телефонувати на нього абсолютно безкоштовно. Такий номер може бути будь-якого російського оператора. При покупці стартового пакета потрібно заплатити зайві 350 рублів, правда вони будуть відразу повернуті на рахунок.

У подарунок абоненти отримують 20 ТВ-каналів та підписку на онлайн-кінотеатр ViP Play.

Трафік 6 Додаткові можливості 8 Вартість послуг після вичерпання ліміту 8 Швидкість переходу на тариф 9 Разом 7.8 Хороший тарифний план для тих, хто не хоче багато платити.

Додатково можна отримати до 7, 5 ГБ мобільного інтернету за корисні звички у фірмовому додатку Мій Білайн.

Близькі люди 3

Абонентська плата 900 рублів на місяць. У цьому тарифі передбачено безлімітний інтернет, 1300 хвилин на дзвінки абонентам будь-яких операторів та 300 смс-повідомлень. Крім цього, абонент може без обмежень роздавати трафік на інші пристрої.

Плюси та мінуси Хвилини можна витрачати на дзвінки абонентам будь-яких операторів До тарифу можна підключити два номери та ділитися з іншими абонентами повідомленнями, хвилинами та трафіком Можна роздавати трафік на інші пристрої Можна підключити додатковий номер та спілкуватися з ним безкоштовно У перший місяць абонплата стягується щодня деяким абонентам не дуже зручно При покупці стартового пакета потрібно додатково заплатити 450 рублів, які будуть повернуті на.

У подарунок абоненти отримують домашній інтернет, ТВ-приставку та підписку на онлайн-кінотеатр. Крім цього можна дивитися безкоштовно 155 телевізійних каналів.

Трафік 10 Додаткові можливості 8 Вартість послуг після вичерпання ліміту 8 Швидкість переходу на тариф 9 Разом 8.8 Відмінний тарифний план для тих людей, які не люблять обмежувати спілкування

Можна абсолютно безкоштовно обрати собі гарний номер. Зробити це можна на сайті в процесі покупки сім-картки.

За бажання можна перейти на Білайн від іншого вітчизняного оператора зі своїм номером. Для цього пишуть заяву і чекають перенесення близько тижня.

Близькі люди 4

Абонентська плата становить 1500 рублів на місяць. За цю ціну абонент отримує безлімітний мобільний інтернет, 2000 хвилин для дзвінків на номери будь-яких вітчизняних операторів та 300 смс-повідомлень. Крім цього можна встановити один улюблений номер (будь-якого російського оператора), на який можна буде телефонувати абсолютно безкоштовно.

Плюси та мінуси Хвилини можна витрачати на дзвінки абонентам будь-яких вітчизняних операторів Хвилини, трафік та смс-повідомлення можна ділити з сім'єю Абонент може дивитися улюблені фільми та серіали абсолютно безкоштовно При підключенні домашнього інтернету в подарунок дається роутер щоправда, вони будуть відразу повернуті на рахунок Висока абонентська плата.

Можна абсолютно безкоштовно перейти зі своїм номером від іншого російського оператора. При замовленні стартового пакета можна самостійно вибрати гарний номер.

Трафік 10 Додаткові можливості 10 Вартість послуг після вичерпання ліміту 8 Швидкість переходу на тариф 9 Разом 9.3 Відмінний тариф для тих, хто любить спілкування без обмежень.

Навіть після закінчення ліміту хвилин у пакеті, дзвінки на всі номери Білайн залишаються безкоштовними та безлімітними.

Назва Включений трафік, ГБ Місячна абонентська плата, рублів Хвилини, СМС Інші опції
Близькі люди 1

20 500 400 хвилин

300 смс

Безлімітні месенджери, можна ділитися інтернетом із двома номерами.
Близькі люди 3

Безліміт 900 1300 хвилин

300 смс

Роздача інтернету на інші пристрої, можна додатково підключити два номери.
Близькі люди 4

Безліміт 1500 2000 хвилин

300 смс

300 Мбіт/с домашнього інтернету, 155 ТВ-каналів, безкоштовно ТВ-приставка та роутер.

Кращі тарифи для мобільного інтернету Мегафон

У мобільного оператора Мегафон є багато тарифів для смартфона, які дозволяють дзвонити без обмежень та користуватися мобільним інтернетом. На деяких тарифах передбачено безлімітне користування соціальними мережами та месенджерами.

Включайся! Дивись

Абонентська плата становить 1000 рублів на місяць. Абонент отримує 1500 хвилин на всі номери Росії, 300 смс-повідомлень та безлімітний інтернет.

Плюси та мінуси Хвилини можна витрачати на дзвінки абонентам будь-яких операторів Після вичерпання ліміту дзвінки на номери Мегафона по всій країні безлімітні та безкоштовні Надається кешбек до 30% на покупки в магазинах партнерів Надається VIP-статус, що дає ряд привілеїв Дорогі домашні .

У подарунок абоненти отримують антивірус ESET NOD32, зі спеціальною функцією антизлодій.

Трафік 10 Додаткові можливості 7 Вартість послуг після вичерпання ліміту 8 Швидкість переходу на тариф 9 Разом 8.5 Відмінний тарифний план з безлімітним інтернетом та додатковими можливостями.

Абоненти на цьому тарифі можуть безкоштовно вибирати один журнал та один подкаст у сервісі Мегафон Преса.

Включайся! Спілкуйся

Абонентська плата становить 500 рублів на місяць. В рамках тарифу абонент отримує 500 хвилин на дзвінки абонентам будь-яких операторів та безлімітний інтернет. Для всіх нових абонентів дзвінки на міські номери також включені в пакет, терміном на 6 місяців.

Плюси та мінуси Хвилини можна витрачати на дзвінки абонентам будь-яких операторів Після вичерпання ліміту дзвінки на номери Мегафону по всій країні безлімітні та безкоштовні Надається кешбек до 30% на покупки в магазинах партнерів Для всіх нових абонентів протягом півроку смс-повідомлення безлімітні та безкоштовні Інші країни Для зміни тарифу в салоні зв'язку на рахунку має бути не менше ніж 500 рублів.

У подарунок абоненти отримують можливість вибрати одну книгу на місяць від видавництва ЛитРес.

Трафік 10 Додаткові можливості 7 Вартість послуг після вичерпання ліміту 8 Швидкість переходу на тариф 9 Разом 8.5 Хороший тариф, який підійде людям, які не бажають переплачувати.

Хвилини та інтернет діють по всій Росії, крім Криму та м. Севастополь. Тут діють особливі умови, подробиці можна уточнити в оператора.

Назва Включений трафік, ГБ Місячна абонентська плата, рублів Хвилини, СМС Інші опції
Включайся! Дивись

Безліміт 1000 1500 хвилин

300 смс

Раз на місяць можна безкоштовно вибрати книгу та журнали, безкоштовно дається ативірус.
Включайся! Спілкуйся

Безліміт 500 500 хвилин, смс-повідомлення безлімітні для нових абонентів перші півроку Можна брати участь у програмі Спеції, що дозволяє економити на інтернет-покупках.

Якщо ви звикли спілкуватися в соціальних мережах та месенджерах, то можна підключитися до тарифу Включайся! Розважайся. За 450 рублів на місяць абонент отримує 100 хвилин, 15 ГБ інтернету та безліміт на месенджери, соцмережі, Ютуб та музичні сервіси.

Кращі тарифи для інтернету у Теле2

Одразу варто сказати, що найкращий тариф для кожного користувача буде свій. Це залежить від кількості трафіку, який необхідний на місяць, а також від додаткових послуг.

40 ГБ

Цей тариф призначений для тих користувачів, яким потрібен лише мобільний інтернет, без хвилин та смс-повідомлень.Абонентська плата складає 900 рублів на місяць. За цю ціну абонент отримує 40 ГБ мобільного Інтернету, при цьому вночі надається безлімітний Інтернет. Залишки трафіку переносяться на наступний місяць.

Плюси та мінуси Невитрачені залишки трафіку переносяться на інший місяць Вночі надається безлімітний інтернет У пакеті немає хвилин та смс-повідомлень Трафік округляється до 150 КБ

Щоб активувати безлімітний інтернет у нічний час, слід розірвати розпочату інтернет сесію.

Трафік 10 Додаткові можливості 1 Вартість послуг після вичерпання ліміту 7 Швидкість переходу на тариф 9 Разом 6.8 Абонентська плата списується у повному обсязі при підключенні тарифу. Далі списання відбувається через місяць, за умови, що на рахунку достатньо грошей.

Дуже багато інтернету

Цей тарифний пакет ідеально підходить тим абонентам, які переважно спілкуються за допомогою інтернету. Абонентська плата складає 200 рублів на місяць. За цю ціну абонент отримує безлімітний інтернет, яким він може користуватися на смартфоні або планшеті.

Плюси та мінуси Безлімітний інтернет Умови надання послуг зберігаються у поїздках по Росії У пакеті немає хвилин та смс-повідомлень При користуванні файлообмінниками швидкість інтернету може знижуватися до 64 Кбіт/с

При підключенні цього тарифного пакета абонент не може роздавати інтернет-трафік на інші пристрої.

Трафік 10 Додаткові можливості 1 Вартість послуг після вичерпання ліміту 7 Швидкість переходу на тариф 9 Разом 6.8 Варто пам'ятати, що при створенні підвищеного навантаження на мережу заявлена ​​швидкість не може бути гарантованою.

Слід пам'ятати, що при створенні підвищеного навантаження на мережу заявлена ​​швидкість не може бути гарантована.

Назва Включений трафік, ГБ Місячна абонентська плата, рублів Хвилини, СМС Інші опції
40 ГБ

40 900 нет Вночі надається безлімітний інтернет, залишки переносяться на інший місяць.
Дуже багато інтернету

Безліміт 200 нет Інших опцій немає.

Найвигідніший інтернет для телефону від Yota

У цього оператора обсяг трафіку можна вибирати самостійно, пакетів як таких немає. На сайті є зручний конструктор, де можна виставити від 1 ГБ до 50 ГБ. При необхідності можна вибрати безлімітний мобільний інтернет.

Мобільний інтернет від Тінькофф Мобайл

Тінькофф Мобайл теж не має пакетів послуг.

Плата списується в момент активації послуги. Усі пакети діють 30 днів, починаючи з дня підключення. Продовжуються вони автоматично на 30 день, якщо на рахунку достатньо грошей.

Який тариф вибрати для інтернету на телефон і на що дивитися при виборі

Питання, як правильно вибрати тариф хоч раз ставився кожен із нас, намагаючись оптимізувати витрати на мобільний зв'язок. Оператори пропонують все більше послуг, їх вартість поступово знижується, а якість стає кращою.

Щоб правильно вибрати тарифний план, необхідно звертати увагу на такі моменти:

  • Наскільки якісне покриття обраного оператора мобільного зв'язку;
  • Сума, яку ви готові платити щомісяця за послуги зв'язку;
  • Як часто ви користуєтеся мобільним інтернетом і дзвоніть;
  • Чи потрібні вам додаткові сервіси – пакети хвилин, смс-повідомлень, підключення до онлайн-кінотеатру та інші.

Деякі оператори пропонують так званий конструктор, за допомогою якого можна вибрати оптимальну кількість гігабайт мобільного інтернету та повністю відмовитися від хвилин та смс-повідомлень.

У якого оператора краще покриття та швидкість інтернету

За даними аналітичного агентства Ookla, лідером з якості передачі даних виявився оператор Мегафон. Середня швидкість мобільного інтернету від оператора країною становила 27.31 Мб/сек, що у 7.19 Мб/сек вище, ніж середня швидкість в інших операторів у Росії. Мегафон вже третій рік поспіль є лідером за швидкістю передачі даних у країні.

За даними представленими Роскомнаглядом, оператор використовує понад 235 тис. базових станцій. Це найвищий показник у країні. Найближчий конкурент МТС має близько 180 тисяч станцій.

У якого оператора, на вашу думку, найкращий мобільний інтернет? МТС 26.67% Теле2 13.33% Білайн 17.78% Мегафон 22.22% ТінькоффМобайл 0% Йота 20% Надіслано голосів: 45