Як дізнатися номер телефону у ВК

Anonim

Періодично виникають такі ситуації, коли користувачеві потрібно дізнатися номер тієї чи іншої людини у соціальній мережі ВК. Для цього існує маса цілком простих методів, які можна здійснити як за допомогою комп'ютера, так і за допомогою мобільного телефону.

Щоб успішно провести описану процедуру, рекомендується ознайомитися з інформацією нижче.

У профілі ВК

Через власний профіль Вконтакте можна дізнатися певний номер мобільного двома способами.Для початку слід вивчити всю інформацію, яка представлена ​​на сторінці необхідної людини. За відображення комбінації цифр відповідає вкладка контактів. Якщо необхідна інформація відсутня, варто звернутися до людини безпосередньо. Також варто зауважити, що є ще кілька способів, проте для їхнього здійснення доведеться вчинити масу трудомістких дій. У будь-якому випадку з ними рекомендується ознайомитись:

  1. Мобільний додаток. Для тих користувачів, які не можуть самостійно розібратися з пошуком телефонного номера через мобільний телефон, існує наступний порядок дій. Насамперед потрібно відкрити профіль того чи іншого користувача. Далі доведеться знайти і натиснути на іконку, що нагадує букву i. Наступний крок – прокручування в нижню частину екрана, доки не з'явиться комбінація цифр.
  2. Використання комп'ютера. По суті методика пошуку номера мобільного номера за допомогою комп'ютера аналогічна з додатком смартфона.Проте є кілька відмінностей. По-перше, користувач повинен відкрити обліковий запис потрібної особи. По-друге, потрібно знайти вкладку "показати додаткову інформацію" і натиснути на неї. Далі слід прокрутити коліщатком мишкою вниз сторінки та знайти номер телефону.

За допомогою ID-ідентифікатора

Під час вивчення даного пункту кожен користувач повинен уважно ознайомитися з поданою інформацією. Проблема в тому, що багато онлайн-ресурси пропонують свою допомогу в обчисленні телефонного номера через ідентифікатор сторінки. Насправді, це обман. Провести таку процедуру через ID не можна.

Варто пам'ятати, що ідентифікатор є спеціальною комбінацією цифр, яка прикріплюється до кожного облікового запису соцмережі. Тобто будь-який номер абсолютно індивідуальний, тому між ними не може бути жодного зв'язку.Що стосується сервісів для надання номера телефону через ідентифікатор, це повне розлучення.

Через Яндекс.Люди

До цього методу варто вдаватися лише в тому випадку, якщо на сторінці потрібної людини номер телефону просто не відображений.

Користувачеві знадобиться відкрити сервіс Яндекс.Люди та скористатися наявним пошуковим рядком. До неї потрібно вписати будь-які дані про потрібну людину – ім'я, прізвище або місто проживання. Далі перед користувачем відкриється вікно, яке міститиме певний ряд людей, що мають подібне ім'я, прізвище або місце проживання. Інформація стосуватиметься людей їхніх сторінок з усіх соціальних мереж. Залишиться лише перевірити ще раз список і відшукати потрібної людини. У 80% випадків цей метод дозволяє знайти потрібну людину і номер її телефону.

За Facebook, Instagram, Skype

У нерідких випадках виникають такі ситуації, коли людина повністю заповнює анкету, наприклад, скайпу, але за цьому забуває чи хоче повністю заповнити анкету Вконтакте. Що потрібно зробити:

  1. Відкрити відеосервіс Skype та перейти у верхнє меню.
  2. Далі потрібно знайти вкладку з контактами, після чого натиснути на додавання нового.
  3. Перед користувачем з'явиться можливість пошуку потрібної інформації у довіднику Скайпу.

Через сайти про пошук роботи

В даний час інтернет впритул набитий різними сайтами, за допомогою яких можна знайти роботу.На подібних ресурсах кожен може знайти вакансію виходячи зі своїх можливостей, знань та переваг. Однак більшість таких майданчиків мають на увазі обов'язковий етап реєстрації, тому що для повноцінної співпраці роботодавець повинен знати максимально багато про потенційного працівника.

Саме цей варіант можна використовувати для пошуку необхідного номера телефону. Найчастіше користувачі прив'язують до своїх анкет сторінки із соціальних мереж. Це 100% факт, оскільки ніякий найманий робітник не приховуватиме контактні дані від свого роботодавця. Однак найчастіше, щоб дістатися подібної інформації, потрібно реєструватися на сайті як замовник. Що потрібно зробити, щоб вилучити номер телефону:

  1. Потрібно відкрити будь-яку пошукову систему і вписати туди ім'я та прізвище потрібної людини. На додаток можна дописати слово «Резюме».
  2. Якщо дана людина реєструвалася на одному з фріланс майданчиків, його анкета вискочить у перших рядках пошукової видачі.
  3. Якщо користувач впевнений, що шукана людина знаходиться в одному з сайтів «Headhunter» або «linkedin», тоді можна звернутися туди безпосередньо.

За допомогою фейкової сторінки

У разі непрацездатності всіх перерахованих методів, можна скористатися підробленою сторінкою. Даний спосіб, звичайно, не назвати надійним і ефективним, проте спробувати варто.

Як дізнатися свій номер телефону, до якого прив'язана сторінка

На даний момент користувач може дізнатися лише кілька останніх цифр з номера телефону, до якого прив'язаний обліковий запис. У принципі, це допоможе дізнатися повний номер, навіть якщо він належить не користувачеві, а його родичам або друзям. Якщо сторінку раніше було зареєстровано на чужий номер, тоді знадобиться повна комбінація, щоб переписати обліковий запис до нових цифр.Для цього можна скористатися описаними раніше методами. Після процедури можна змінити номер, однак для його остаточного впровадження в сторінку потрібно чекати два тижні.

Як дізнатися свій номер за допомогою служби підтримки «Вконтакте»

Якщо користувач за будь-яких обставин, використовуючи вищеописані методи, не може згадати власний номер телефону, єдиним виходом буде звернення до служби підтримки. Користувач повинен зв'язатися з модераторами і пояснити проблему, що склалася. Для цього потрібно зробити кілька кроків:

  1. В першу чергу авторизуватися у власному обліковому записі, використовуючи логін та пароль. Далі знадобиться звернутися до служби підтримки, отже, необхідно знайти відкриту форму звернення з допомогою спеціального посилання.
  2. Наступним кроком буде створення невеликого заголовка з коротким, але зрозумілим описом. У ньому слід зазначити, що виникли проблеми з номером мобільного телефону. Для достовірності можна сфотографувати проблему та відправити як файл разом із описом.
  3. На розгляд проблеми може піти від кількох годин, до кількох днів. Зрештою модератор повинен надіслати всю необхідну інформацію в особисті повідомлення.

Нерідко у користувачів виникають проблеми, тому варто ознайомитися з найпоширенішими казусами та методами їх вирішення:

Питання експерту Що робити, якщо під час введення логіна система показує, що введено неправильний номер?

Як правило, така проблема трапляється лише в тому випадку, якщо Ви ввели одну або кілька неправильних цифр. За таких обставин рекомендую повністю переписати номер і повторити введення. Якщо система все одно видає помилку, тоді потрібно в нижній частині екрана знайти напис «забули номер» і клацнути на нього. Сервіс Вам запропонує перелік дій для відновлення логіну, тобто номера телефону. Як уникнути втрати номера свого мобільного телефону?

Для цього я пропоную вам зробити кілька кроків. По-перше, цей номер телефону рекомендується записати в блокноті або зберегти цифровий файл на комп'ютері. Таким чином, він завжди лежатиме в надійному місці. По-друге, можна скористатися функцією спеціальної функції браузера, яка передбачає автоматичне збереження номера телефону і пароля всередині системи.