Кращі телефони-розкладачки

Anonim

Якщо раніше телефони-розкладачки були звичайним явищем, то зараз такі гаджети зустрічаються досить рідко. Сенсорні смартфони швидко вибили своїх конкурентів із ринку, але останнім часом намічається тенденція, коли покупці стали частіше придивлятися до старомодних варіантів. Причинами цього:

  • Необхідність придбання другого пристрою для дзвінків;
  • Вік покупця – багато людей похилого віку не звикли до нововведень і воліють телефони-розкладачки;
  • Зручність користування – гаджети не завантажені зайвими програмами, зручні в експлуатації та іноді навіть приємні на вигляд.

Рейтинг кращих нових телефонів-розкладачок

Як би там не було, розкладні гаджети знову набирають популярності. Розглянемо, які варіанти кращі для покупателей.

Alcatel 3025X

Солідна модель від компанії Alcatel, яка все ще випускає кнопкові телефони, незважаючи на досить низький попит. Діагональ екрану – 2.8 дюймів, яскравості вистачає, та й якість зображення для такого телефону прийнятна.

На рахунок внутрішньої пам'яті: 256 МБ для розкладачки відмінний результат, так що картку можна і не докуповувати. На знімки та повідомлення вистачить цілком. Так, про зображення - камера начебто повинна знімати в роздільній здатності 2 МП, але за якістю такого не скажеш.

До решти причепитися не вийти - інтерфейс системи буде зрозумілий кожному, якихось проблем з продуктивністю явно немає. Ось якби телефон був виконаний у металевому корпусі, це явно пішло б йому в плюс. Але, на жаль, матеріал пластиковий.

Середня вартість – 2590 рублів

Характеристика Параметр
Екран 2, 8 дюймів, 320х240
Матеріал корпуса Пластик
Внутрішня пам'ять 256 Мб
Камера 2 МП
Вага 108 Г
Плюси та мінуси Хороший об'єм пам'яті Зручність інтерфейсу Непогана якість зображення Пластиковий матеріал Слабка камера Непримітний зовнішній вигляд Вартість 8 Якість камери 2 Продуктивність 9 Вбудована пам'ять 7 Разом 6.5 Якби Alcatel не облажалися з камерою, телефон був би набагато кращим.

Vertex S108

Після першого знайомства з цим телефоном-розкладачем складається відчуття, що через свою солідність у нього завищена ціна. Але це не так.

Інтерфейс пристрою вкрай приємний і в якомусь плані унікальний – замість стандартних іконок додатків Vertex використовує меню з перегортанням. Здавалося б, правильно організована записник - звичайна дрібниця, але в гаджеті вона реалізована так, що навіть за таку маленьку межу хочеться похвалити виробника.

До явних мінусів можна віднести злегка обмежений функціонал. Дивно, але в системі відсутня можливість поставити нагадування про дату або просто включити кілька будильників. Саме через такі нюанси частково псується враження, хоча в іншому плані телефон хороший.

Середня вартість – 2190 рублів

Характеристика Параметр
Екран 2, 8 дюймів, 320х240
Матеріал корпуса Метал
Внутрішня пам'ять 32 Мб
Камера 2 МП
Вага 132 Г
Плюси та мінуси Металевий корпус Зручний інтерфейс Стильний дизайн Обмежений функціонал Малий об'єм пам'яті Слабка камера Вартість 9 Якість камери 4 Продуктивність 9 Вбудована пам'ять 3 Разом 6.3 Пам'яті в телефоні обмаль, та й камера не показує себе з кращого боку.

ONEXT Care-Phone 6

Ця розкладачка більшою мірою орієнтована на людей похилого віку – не дарма на задній частині корпусу красується кнопка «SOS». Можна встановити до п'яти номерів, на які прийде сповіщення про допомогу.

Але чомусь виробник злегка схалтурив на головному призначенні таких пристроїв - якість дзвінків бажає кращого. Не всі зможуть чітко почути, як телефонує телефон або як розмовляє їх співрозмовник – у цьому плані у гаджета явні проблеми.

Середня вартість – 1851 рубль

Характеристика Параметр
Екран 2, 4 дюйми, 320х240
Матеріал корпуса Пластик
Внутрішня пам'ять Потрібен картка пам'яті
Камера 0.1 МП
Вага 108 Г
Плюси та мінуси Великі кнопки Кнопка «SOS» Низька ціна Низька якість звуку Малий об'єм пам'яті Слабка камера Вартість 10 Якість камери 2 Продуктивність 7 Вбудована пам'ять 1 Разом 5 Для повноцінної роботи телефону потрібна картка пам'яті. Варто купувати тільки для людей похилого віку.

LG G360

Почнемо з того, що модель значно дорожча за своїх конкурентів. Але це цілком виправдається як дизайном, так і технічними характеристиками.

Якщо говорити просто, то всі параметри LG G360 просто стали більшими, в порівнянні з іншими телефонами. Екран – більше, акумулятор – більше, пам'яті – більше. Навіть із музикою проблем немає, гаджет цілком може стати аудіоплеєром.

Явні мінуси у LG G360 відсутні, тут вже суто особисті уявлення користувача – що подобається, що ні.

Середня вартість – 4465 рублів

Характеристика Параметр
Екран 3 дюйма, 320х240
Матеріал корпуса Пластик
Внутрішня пам'ять 20 Мб
Камера 1.3 МП
Вага 125 Г
Плюси та мінуси Великий екран Непоганий акумулятор Стильний дизайн Пластиковий корпус Малий об'єм пам'яті Слабка камера Вартість 4 Якість камери 4 Продуктивність 10 Вбудована пам'ять 5 Разом 5.8 Найкращий варіант для тих, хто цінує в телефоні швидкість та зручність.

Samsung Galaxy Z Flip

Безперечно, найкраща новинка цього року. Щоправда, ціна кусається, але це не так вже й важливо.

Samsung Galaxy Z Flip не перший пристрій, який є смартфоном і позиціонує себе як телефон-розкладачка. Однак, модель від корейської компанії є найкращим варіантом для тих, хто хоче випробувати злиття двох типів пристроїв.

Зрозуміло, технічні характеристики відповідають флагману. Гаджет складається з двох екранів, межі яких і є механізмом, що розкладається. Говорити про смартфон досить важко, краще просто поглянути на його технічні характеристики.

Середня вартість – 119 990 рублів

Характеристика Параметр
Екран 6.7 дюймів, 2636х1080
Матеріал корпуса Метал
Внутрішня пам'ять 256 ГБ
Камера 12 МП
Вага 183 Г
Плюси та мінуси Смартфон-розкладачка Висока продуктивність Стильний дизайн Величезна ціна Ризик поломки Камера не відповідає флагману Вартість 1 Якість камери 6 Продуктивність 10 Вбудована пам'ять 10 Разом 6.8 Якщо є бажання випробувати і розкладачку, і флагман – Samsung Galaxy.

Кращі телефони-розкладачки з потужною батареєю

За довгий час розвитку техніки з'явилося чимало пристроїв, що славляться своїм об'ємом акумулятора. Розглянемо їх.

Wigor H3

Для розкладачок модель дорога, але нічого страшного. За свою вартість покупець отримає саме те, що йому потрібно – продуктивність та батарею.

Загалом, пристрій мало чим відрізняється від своїх конкурентів. Екран той самий, мультимедіа стандартне, та й система нічим не приваблює. Однак, акумулятор злегка рятує ситуацію - 1200 мАч вистачить на довгий час користування.

Пам'яті тут не так вже й багато, так що варто задуматися про придбання картки пам'яті – 64 МБ вистачить не всім.

Середня вартість – 3390 рублів

Характеристика Параметр
Екран 2.4 дюйма, 320х240
Матеріал корпуса Пластик
Внутрішня пам'ять 64 МБ
Камера 0.3 МП
Вага 140 Г
Плюси та мінуси Об'єм акумулятора Висока продуктивність Стильний дизайн Слабка камера Малий об'єм пам'яті Убогий функціонал системи Вартість 4 Якість камери 3 Продуктивність 7 Вбудована пам'ять 5 Разом 4.8 Непоганий варіант для тих, кому потрібен місткий акумулятор.

BQ-2807 Wonder

Гаджет від вітчизняної компанії BQ показує себе на тлі конкурентів досить непогано. І ось чому:

  • Зовнішній вигляд пристрою надає йому ділового стилю;
  • Множество колірних варіацій;
  • Обсяг оперативної пам'яті – 64 МБ;
  • Экран – 2.8 дюйма, більше, ніж в інших продуктів над ринком;
  • Низьке енергоспоживання.

Так що російська розкладачка підійде багатьом покупцям, які потребують тривалої автономної роботи пристрою.

Середня вартість – 2690 рублів

Характеристика Параметр
Екран 2.8 дюйма, 320х240
Матеріал корпуса Пластик
Внутрішня пам'ять 64 МБ
Камера 0.3 МП
Вага 99 Г
Плюси та мінуси Тривала автономна робота Низька вага Привабливий дизайн Слабка камера Малий об'єм пам'яті Пластиковий корпус Вартість 8 Якість камери 4 Продуктивність 6 Вбудована пам'ять 7 Разом 6.3 Непоганий варіант для тих, хто шукає гарний телефон із тривалою автономною роботою.

Texet TM-400

Самий бюджетний телефон для шукачів потужного акумулятора. Компактний і легкий, за свою невелику вартість, він має два слоти для SIM-карт, що досить дивно для цього цінового сегмента.

В іншому ж гаджет не дивує, та й скаржитися тут нічого – для своєї ціни він робить все, що потрібно. З плюсів, непогані динаміки та наявність MP3, любителі громадського транспорту точно оцінять.

Середня вартість – 1328 рублів

Характеристика Параметр
Екран 2.8 дюйма, 320х240
Матеріал корпуса Пластик
Внутрішня пам'ять Потрібен картка пам'яті
Камера 0.1 МП
Вага 106 Г
Плюси та мінуси Низька ціна Компактність та легкість Тривала автономна робота Слабка камера Малий об'єм пам'яті Пластиковий корпус Вартість 9 Якість камери 2 Продуктивність 8 Вбудована пам'ять 2 Разом 5.3 За свою вартість – непогано, є фінанси на щось дорожче – шукаємо інший варіант.

Телефон-розкладачка з гарною камерою

Бують випадки, коли може знадобитися пристрій з гарною камерою, але користуватися смартфоном не хочеться. Тому, розглянемо розкладачки з непоганою якістю знімків.

Alcatel One Touch 2012D

Стильний, модний та недорогий – Alcatel продовжує дивувати і за невелику вартість пропонує гаджет з камерою, роздільною здатністю якої 3.2 МП. У порівнянні з іншими конкурентами це найкращий показник ціна/якість, що буде особливо помітно після практичного ознайомлення з телефоном.

Без підзарядки телефон протримається протягом 5 днів, об'єм батареї дорівнює 750 мАг. Дивно, але Alcatel також встановила в систему Skype, Twitter і Facebook. Потрібно користуйтеся, хоча питання про необхідність таких додатків мимоволі, але виникають.

Середня вартість – 1299 рублів

Характеристика Параметр
Екран 2.8 дюйма, 320х240
Матеріал корпуса Пластик
Внутрішня пам'ять 16 МБ
Камера 3.2 МП
Вага 98 Г
Плюси та мінуси Низька ціна Хороша камера Легкий та компактний Середній об'єм акумулятора Малий об'єм пам'яті Пластиковий корпус Вартість 9 Якість камери 9 Продуктивність 6 Вбудована пам'ять 5 Разом 7.3 Відмінний за свою вартість варіант. Камера дозволить робити знімки, які зможе розрізнити в деталях будь-яка людина, яка їх отримала.

Alcatel 2051D

Ще одне рішення для «фотографів» - Alcatel у цьому плані приваблює їх найбільше. Розкладачка із середніми габаритами здатна запропонувати покупцеві камеру з роздільною здатністю 2 МП, що для телефонів таких рівнів непоганий результат. Що ще може запропонувати цей гаджет? Як мінімум, привабливий дизайн. А також батарею середньої потужності та слот під картку пам'яті. Щоправда, вона навряд чи тут знадобиться.

Середня вартість – 2175 рублів

Характеристика Параметр
Екран 2.4 дюйма, 320х240
Матеріал корпуса Пластик
Внутрішня пам'ять Потрібен картка пам'яті
Камера 2 МП
Вага 102 Г
Плюси та мінуси Яскравий дизайн Хороша камера Легкий та компактний Середній об'єм акумулятора Потрібен картка пам'яті Пластиковий корпус Вартість 7 Якість камери 7 Продуктивність 8 Вбудована пам'ять 1 Разом 5.8 За свою ціну Alcatel завжди пропонує якісні продукти і ця модель – не виняток.

Tkexun G10 3.0

Ще один представник списку з непоганою камерою. Знімає вона з роздільною здатністю 1 МП, але крім цього може записувати відео в 360p.

Сам гаджет виглядає цікаво: обидві колірні варіації були зроблені в золото-чорній гамі. Варто відзначити, що пристрій - сенсорний, і працювати з ним досить зручно.

Акумулятор – головна перевага цієї розкладачки. 2800 мАг вистачить на довгий час. Тим більше, якщо його проводити за читанням – у телефоні вбудована електронна книга.

Прихильникам різного роду літератури може сподобатися стильний Tkexun G10, але меломани його точно не оцінять – роз'єм для навушників тут не знайдеш.

Середня вартість – 2400 рублів

Характеристика Параметр
Екран 3 дюйма, 480х320
Матеріал корпуса Пластик
Внутрішня пам'ять 64 МБ
Камера 1 МП
Вага 124 Г
Плюси та мінуси Стильний дизайн Хороша камера Потужний акумулятор Пластиковий корпус Відсутній роз'єм для навушників Малий об'єм внутрішньої пам'яті Вартість 5 Якість камери 6 Продуктивність 7 Вбудована пам'ять 3 Разом 5.3 Брати тільки для зовнішнього вигляду. Решту все можна знайти у конкурентів.

Кращі телефони-розкладачки з великим екраном

Як відомо, розкладачки найбільше подобаються людям у віці. Зір на старості не завжди залишається хорошим, тому для такої людини може знадобитися пристрій з великим екраном. Розглянемо кількох представників таких гаджетів.

Texet TM-404

Відмінне придбання з екраном 2.8 дюймів. Система має зрозумілий кожний інтерфейс, в якому легко розібратися. Через свої маленькі габарити телефон можна спокійно тримати в одній руці і не мучитися, як це буває з нинішніми флагманами.

Середня вартість – 1990 рублів

Характеристика Параметр
Екран 2.8 дюймів, 320х240
Матеріал корпуса Пластик
Внутрішня пам'ять Потрібен картка пам'яті
Камера 0.3 МП
Вага 107 Г
Плюси та мінуси Компактність Яскраві та великі кнопки Непоганий акумулятор Пластиковий корпус Слабка камера Малий об'єм внутрішньої пам'яті Вартість 8 Якість камери 2 Продуктивність 9 Вбудована пам'ять 4 Разом 5.8 Якщо придбати картку пам'яті – цілком стерпний варіант з великим екраном.

BQ 2809 Fantasy

Стильний, зручний та потужний акумулятор – ось як можна описати коротко представника BQ. Інформація на дисплеї відображається чітко та яскраво, телефону вистачає приблизно на 3 дні помірного використання.

З явних мінусів – практична відсутність внутрішньої пам'яті. Так що для хорошого життя потрібно буде докупити карту, без цього нікуди.

Середня вартість – 1099 рублів

Характеристика Параметр
Екран 2.8 дюймів, 320х240
Матеріал корпуса Пластик
Внутрішня пам'ять Потрібен картка пам'яті
Камера 0.1 МП
Вага 125 Г
Плюси та мінуси Компактність Яскраві та великі кнопки Непоганий акумулятор Пластиковий корпус Слабка камера Малий об'єм внутрішньої пам'яті Вартість 10 Якість камер 1 Продуктивність 8 Вбудована пам'ять 4 Разом 5.8 Найдешевший варіант із тих, які взагалі варто розглядати. Для своєї вартості – чудові показники.

Nokia 2720 Flip Dual Sim

Варіант для тих, кому звичайні кнопкові набридли, грошей на новий Samsung Galaxy немає, а великий екран потрібен. Телефон від Nokia пропонує покупцю екран розміром 2.8 дюймів, великий обсяг пам'яті та підтримку більшості бездротових мереж.

Акумулятор середній – 1500 мАг, але для помірної роботи вистачає. Оперативної пам'яті - 512 МБ, але виникає питання, на що її тут витрачати.

Середня вартість – 5550 рублів

Характеристика Параметр
Екран 2.8 дюймів, 240х240
Матеріал корпуса Пластик
Внутрішня пам'ять 4 ГБ
Камера 2 МП
Вага 118 Г
Плюси та мінуси Об'єм пам'яті Непогана камера Бездротові мережі Пластиковий корпус Вартість Низька роздільна здатність екрана Вартість 3 Якість камери 4 Продуктивність 9 Вбудована пам'ять 7 Разом 5.8 Модель середньої цінової категорії. Варто брати, якщо хочеться спробувати щось нове.

Який телефон-розкладачку краще купити

Ще одна модель від Alcatel з головною перевагою у вигляді камери. Знову ж таки – мало пам'яті.
Найменування Опис Ціна Рейтинг
LG G360 Ідеальний варіант у співвідношення ціна/якість 4465 рублів ★★★★★
Alcatel 3520X Alcatel все ще лідирує в даній сфері і має широкий спектр продуктів, які підійдуть багатьом. Ця модель - одна з кращих. 2590 рублів ★★★★★
Alcatel 2051D Стильний, зручний, але з малим об'ємом пам'яті. 2175 рублів ★★★★★
BQ-2807 Wonder Вітчизняна компанія здатна здивувати покупців своїми продуктами. Ця розкладачка - не виняток. 2690 рублів ★★★★★
Texet TM-400 Головна перевага – підтримка MP3. 1328 рублів ★★★★★
Alcatel One Touch 2012D 1299 рублів ★★★★★
Samsung Galaxy Z Flip Якою б гарною не була ця модель, ціна кусається, і цьому немає виправдань. 119900 рублів ★★★★★
Nokia 2720 Flip Dual Sim Непоганий варіант середньої цінової категорії, але зі своїми недоліками. 5550 рублів ★★★★★
Wigor H3 Мощний акумулятор – це добре, але цього недостатньо для загальної позитивної оцінки гаджета. 3390 рублів ★★★★★
ONEXT Care-Phone 6 Чудово підійде людям похилого віку, але не більше. 1851 рубль ★★★★★
BQ 2809 Fantasy Дешевий, компактний – все. 1099 рублей ★★★★★
Texet TM-404 Середній акумулятор і компактність. 1990 рублів ★★★★★
Vertex S108 Модель, яка захоплює своїм металевим корпусом, але не вражаюча всередині. Обмежений функціонал – це дивно. 2190 рублів ★★★★★
Tkexun G10 3.0 Китайська розкладачка із золотистим дизайном мало чим може вразити. Електронна книга це непогано, але на такому екрані вона не вражає. 2400 рублів ★★★★★