Кращі РПГ ігри на Андроїд

Anonim

Кращі ігри в жанрі RPG на Android. Повний опис, посилання на скачування, плюси та мінуси гри. Рейтинг за відгуками користувача.

10. Pixel Dungeon

Чудова РПГ з відкритим кодом, версій якої досить багато в інтернеті.

Дослідіть глибини підземелля, шукайте скарби та корисні предмети, боріться з монстрами у пошуках Амулета Йендора – одного з найбільших артефактів ігрового світу. Багато користувачів вважають цю гру складною за її сюжет і залежить багато в чому від удачі.Тому у вас буде чудова можливість у цьому переконатися чи спростувати загальноприйняту думку.

Основний мінус цієї РПГ – відсутність локалізації (неофіційна локалізація псує загальне враження від гри). З іншого боку, тут бракує навчання, т.к. при першому відкритті важко розібратися з інтерфейсом. Зазначимо і те, що всі предмети періодично ламаються, тому варто стежити за їх станом.

Плюси та мінуси Сюжет Широкий функціонал Низькі вимоги до технічних параметрів Не виявлено Інтерфейс 7 Геймплей 6 Сюжет 7 Разом 6.7 Хороша піксельна гра для

9. Order & Chaos 2

Хотіли б ви зіграти на смартфоні у повноцінну MMORG? Якщо так, то це стало можливим. Order&Chaos 4 роки поспіль входила до списку найкращих мобільних MMORPG. Однак технології не стояли на місці, і розробник випустив другу частину культового РПГ з покращеним інтерфейсом.

При першому вході необхідно вибрати будь-яку з 5 рас (Орки, Ельфи, Менделі та Люди), до яких додалися і Кратани. Також є 5 доступних класів (Берсерки, Маги, Воїни, Ченці, Слідопити). Кожен підбере клас, що сподобався. Наприклад, якщо ви любите битися на дистанції, вибирайте магів. А тим, хто віддає перевагу ближньому бою, слід звернути увагу на воїнів. Крім битв ви зможете займатися куванням шиттям і навіть алхімією для створення міцної та унікальної зброї.

Покращення торкнулося і графіки. Особливо зміни видно під час боїв. Мультимедійна складова також виконана на рівні: тут і гільдії, і битви PVP, і всі гравці на конкретному сервері видно в реальному часі (через це виникають певні незручності під час виконання квестів).

Також було покращено керування на мобільних пристроях, а також чат та система пошти для спілкування гравців. Ця гра підійде для затятих геймерів, які люблять MMORPG і не бажають розлучатися з ним навіть далеко від ПК.

Плюси та мінуси Приголомшлива графіка Великий відкритий світ Барвисті PVP бої Можливість самостійного створення спорядження Безкоштовна версія 5 рас та класів на вибір Користувачі скаржаться на недостатньо велику кількість професій Періодично гра може класти Розробники не оновлюють другу частину гри Геймплей 9 Сюжет 7 Разом 7.7 Топова мобільна MMORPG для любителів епічних боїв та цікавих діалогів.

8. Pocket Mortys

На раді Ріків вас позбавляють портальної гармати, повернути яку можна, тільки якщо перемогти шістьох Ріків з ради. Але перед цим вам доведеться битися зі своїми двійниками з інших вимірів.

Pocket Mortys – це найдивніший аналог покемонів, який приваблює користувачів безліччю гумору із серіалу та ненав'язливим сюжетом.

Плюси та мінуси Цікавий сюжет Непоганий клон покемонів Багато різноманітного гумору Не виявлено Інтерфейс 8 Геймплей 8 Сюжет 7 Разом 7.7 Дуже кумедна і гра з ненав'язливим сюжетом

7. The Bard’S Tale

Багато геймерів вже знайомі з цією грою, т.к. спочатку вона розроблялася для ПК, і тепер отримала адаптацію на смартфони.

В основі сюжету лежить розповідь барда. Сам бард – непростий персонаж: по-перше, за допомогою магії він здатний закликати магічних союзників та робити інші цікаві речі. По-друге, сам головний герой постає перед користувачами жартівником із прекрасним почуттям гумору, який періодично веде себе егоїстично. В цілому, він не дасть вам занудьгувати в процесі проходження гри.

Головна відмінність цієї гри від інших – це спосіб подання завдань. Вже з перших завдань ви зрозумієте різницю і вже не зможете відмовитися від гри. Купа кумедних персонажів (наприклад, п'яний хор, який може за вашого бажання заспівати) і різноманітний сюжет створюють приголомшливу атмосферу.Багато в чому The Bards Tale сміється. Над серйозністю інших РПГ ігор, але за безліч смішних моментів потрапляє в цей рейтинг.

Плюси та мінуси Цікавий сюжет Різноманітність гумору та неграбальних, але цікавих персонажів Подача завдань Немає безкоштовної версії Інтерфейс 8 Геймплей 8 Сюжет 7 Разом 7.7 Цікава і дуже кумедна РПГ з безліччю гумору

6. Battleheart Legacy

Продовження гри Battleheart, що вийшла на смартфони ще в 2011 році. Однак, нехай це і продовження, у вас не виникне потреби грати в першу частину гри - Legacy є самостійною РПГ з оригінальним сюжетом.

Тут немає класових обмежень, що є основою більшості РПГ. Якщо часто нам пропонують вибрати клас персонажа (воїн, маг, лучник і т.д.) і протягом усього сюжету розвивати тільки цей тип, то в Legacy це носить умовніший характер, адже тут за необхідності можна прокачати лучника, який у бою буде використовувати магію, а також при необхідності бити ворогів мечем.Це велика перевага РПГ, т.к. у цьому випадку вам не доведеться продумувати на ранніх етапах, який клас підійде вашому персонажу.

У Legacy своя, специфічна графіка, яка сподобається далеко не всім. Але за рахунок цього гра здається ще більш унікальною.

Плюси та мінуси Сюжет Немає класових обмежень Продовження культової гри Величезна карта Не всім сподобається графіка Інтерфейс 7 Геймплей 8 Сюжет 8 Разом 7.7 Гра зі зручним інтерфейсом та управлінням по натисканню

5. Harry Potter: Hogwarts Mystery

Скачайте цю гру, і ви опинитеся в легендарній школі чаклунства Hogwarts. Створіть свого персонажа, вивчайте магічні заклинання, перемагайте суперників та досліджуйте величезну чарівну школу. Тут ви зможете пережити ті самі емоції, які колись охоплювали Гаррі.

Події у грі розгортаються у 1980-х, коли Гаррі Поттер та його друзі ще не вступили до школи. Зате ви зможете познайомитися з професором Дамблдором, Северусом Снеггом і кількома іншими персонажами, які були в історії про Гаррі.

Плюси та мінуси Легендарна гра Можливість познайомитися з наставниками Гаррі Поттера Різноманітний сюжет Вивчення магічних заклинань та інше Не виявлено Інтерфейс 8 Геймплей 8 Сюжет 8 Разом 8 РПГ, яка не набридає з часом

4. Blade Bound: Legendary

Захоплююча та похмура РПГ для любителів магії та фантастики. Тут на вас чекають тисячі комбінацій з потужними атаками і заклинаннями, а також можливість створити руйнівні комбінації для знищення всіх ворогів.

Об'єднайте сили 6 стихій, щоб створити свій унікальний стиль бою. Вчитеся застосовувати смертоносні навички з більш ніж 500 мечів та обладунків. Збирайте та прокачуйте спорядження для битв з міцними босами.

Плюси та мінуси Графіка Непоганий геймплей Швидко прокачуються початкові рівні Швидкість прокачування багато в чому залежить від кристалів Інтерфейс 8 Геймплей 10 Сюжет 8 Разом 8.7 Класна РПГ з 3D-графікою

3. Titan Quest

Культова гра в історико-фантастичному жанрі, яка розповідає про світ Diablo. Якщо ви бажаєте відволіктися від однотипних РПГ, якими завалений магазин додатків, рекомендуємо розглянути Titan Quest.

З мінусів Titan Quest варто відзначити відсутність важливого доповнення Immortal Throne, а також мультимедійного режиму. Крім того, вартість гри 590 рублів, зате всередині немає інтегрованих покупок.

Плюси і мінуси Більше 80 ворогів Сюжет Графіка Цікава система прокачування Немає мультимедійного режиму Ціна Ні Immortal Throne Інтерфейс 9 Геймплей 10 Сюжет 8 Разом 9

2. Crashlands

В основі сюжету лежить історія головного героя Флюкса, корабель якого зазнав аварії на незнайомій планеті.Флюкс потрібно з наявного барахла побудувати зореліт і повернути на рідну землю. Геймплей у Crashlands на найвищому рівні, так само як і цікава сюжетна лінія. Вас порадують запам'ятовуються діалоги в грі, в яких розробники можуть висміювати себе. Якщо простіше відповісти, то Crashlands – це комедія в жанрі фантастики. Тут багато елементів з виживання, будівництва і навіть крафт, як у кращих традиціях Bethesda.

Сюжет начебто простий, але його ненав'язлива подача та розмаїття придатного гумору виводять цю гру до списку кращих.

Плюси та мінуси Сюжет Багато гумору Цікаві діалоги Креативні квести Різноманітний геймплей Немає безкоштовної версії Інтерфейс 9 Геймплей 9 Сюжет 9 Разом 9 РПГ, яка добре вбиває час, але досить швидко проходиться

1. Evoland

Команда розробників із Shiro Games зуміла випустити воістину геніальну гру, яка є своєрідним підручником з історії розвитку РПГ та відеоігор в цілому.Тут є прокачування, сюжет, відкритий віртуальний світ і навіть сюжет, але це не найголовніше у грі. Протягом усього ігрового процесу ви відкриватимете скрині і робитимете певні стрибки у розвитку ігор: відкриватимете ворогів, смужки здоров'я та 3D-локації.

На окрему похвалу заслуговує бойова система в цій РПГ. У міру проходження вона змінюватиметься графічно, у плані геймплею, а також у технології ведення бою. На вас чекає біганина з різних локацій з мечем, вивчення зовнішнього світу, сюжетні бої та битви в реальному часі, багато в чому схожі на Diablo. Розвиватиметься і графіка гри: від великих пікселів та чорно-білої картинки, до якісного 3D-зображення.

Плюси та мінуси Унікальний сюжет Вся історія РПГ Геймплей Аналогія з багатьма популярними іграми Швидке проходження гри Низька якість на початкових рівнях Інтерфейс 9 Геймплей 9 Сюжет 10 Разом 9.3
Найменування Опис Ціна Рейтинг
Evoland РПГ-підручник з історії розвитку відеоігор. Поступово вам буде відкриватися все більше можливостей. 69 руб ★★★★★
Crashlands Допоможіть Флюксу, корабель якого зазнав аварії на невідомій планеті, повернутися на рідну землю 590 руб ★★★★★
Titan Quest РПГ з кількома цивілізаціями і більш ніж 80 ворогами 590 руб ★★★★★
Blade Bound: Legendary Похмура РПГ, що динамічно розвивається з барвистим бойовим стилем, десятками продуманих супротивників, а також з консольною графікою 299 руб ★★★★★
Harry Potter: Hogwarts Mystery Встановивши цю гру, ви поринете у світ чарівництва Хогвартсу Безкоштовно ★★★★★
Battleheart Legacy Продовження культової гри, яке сподобається завзятим геймерам Безкоштовно ★★★★★
The Bard’S Tale Цікава РПГ, в якій сюжет оповідається від імені барда. Користувачів порадує цікава подача завдань 229 руб ★★★★★
Pocket Mortys Забавна гра, що добре вбиває час. Вам доведеться битися з двійниками Ріка і повернути портальну гармату Безкоштовно ★★★★★
Order & Chaos 2 Краща мобільна MMORPG з великою кількістю PVP боїв, професій та можливістю вибрати будь-яку з 5 рас Безкоштовно ★★★★★
Pixel Dungeon Топова піксельна РПГ Безкоштовно ★★★★★