Найміцніший телефон

Anonim

У кожного телефону повинна бути захищеність від потрапляння всередину пилу та води. Позначаються ці вимоги стандартом IPxx, де під кожним x проставляється потрібна цифра. Перша цифра позначає рівень захисту від пилу, друга від води.

Стандарти захисту смартфонів від зовнішніх впливів

Найвищий ступінь захисту - IP68. У цьому випадку гаджет повністю захищений від пилу та здатний працювати під водою протягом 30 хвилин. Нижчий рівень - IP54, телефон захищений від пилу та бризок води. Є ще американський військовий стандарт MIL-STD 810G, проте такі пристрої майже не зустрічаються.

Крім захисту від вищенаведених впливів, телефон можуть забезпечити підвищену ударостійкість. Однак у цьому випадку буде збільшено його розміри, вага і значною мірою постраждає ергономіка. Все ж такі гаджети також затребувані, і їх можна придбати на ринку мобільних пристроїв.

Найкращі захищені телефони - кнопкові

Для екстремального відпочинку та походів більше підійде кнопковий захищений телефон, так як він має простий функціонал, з ним зручно працювати. Крім того, такі пристрої споживають менше енергії батареї, тому їх заряду вистачає на кілька днів.

Важливо. Багато хто з них не підтримує сучасні «розумні» технології, проте їх ціна в рази менша, а рівні захищеності вищі. Тому в далеку подорож рекомендується придбати саме такий пристрій. З найкращими з них можна ознайомитися далі.

Ark Power F2

Головною перевагою моделі називають ємний акумулятор. Його ємність дорівнює 4000 мАг, виробник запевняє, що пристрій здатний пропрацювати до 3-х тижнів у режимі очікування на одній зарядці. Динамік один розташований на задній панелі, досить гучний. Ціна - від 1400 рублів.

Телефон має наступні параметри.

Характеристика Параметр
Захист IP65
Екран 2.4 дюйма, 320×240
Батарея 4000 мАч
Пам'ять, ОЗУ 32 Мб
Процесор MediaTek MT6261DA

Плюси та мінуси можна порівняти в таблиці.

Плюси та мінуси Ємна батарея, хороша автономність Є кнопка SOS Гучний динамік Швидкий виклик 9 номерів Телефонна книга недопрацьована Динамік тільки один Погана якість екрана Вартість 10 Екран 2 Батарея 8 Продуктивність 5 Захист 6 Разом 6.2 Найдешевший середня продуктивність, відмінна автономність.

Blackview BV1000

На тлі конкурентів цей пристрій виділяється своїм звуком, він гучний і розбірливий, причому з обох динаміків. Якщо користувач опинився в зоні поганого прийому сигналу, йому допоможе якісна антена частина та добре зроблений радіомодуль.Вартість - від 2300 рублів.

Дізнатися про характеристики можна з таблиці.

Характеристика Параметр
Захист IP68
Екран 2.4 дюйма, 320×240
Батарея 3000 мАч
Пам'ять, ОЗУ 32 Мб
Процесор MediaTek MT6261D

Про позитивні та негативні риси представлені далі.

Плюси і мінуси Якісний звук, динаміки відмінні Підтримується Bluetooth, пару чітке Радіо може працювати без гарнітури Радіомодуль відрізняється чутливістю Телефонна книга занадто спрощена Невелика ємність акумулятора, заряду не вистачає надовго Слабкий ліхтарик Вартість 9 5 Захист 9 Разом 6 Відмінний захист, але не дуже якісна автономність та екран.

BQ 2439 Bobber

Цю модель найчастіше набувають рибалки. Головною перевагою пристрою називають його непотоплюваність. Ця якість обумовлена ​​товстою задньою частиною зі спіненого пластику та повітряного міхура всередині самого корпусу. Крім того, телефон не має металевих рамок. Ціна - від 2500 рублів.

Основні параметри представлені в таблиці внизу.

Характеристика Параметр
Захист IP68
Екран 2.4 дюйма, 320×240
Батарея 2000 мАч
Пам'ять, ОЗУ 32 Мб
Процесор MediaTek MT6261DA

Плюси та мінуси представлені далі.

Плюси і мінуси Він не тоне у воді, спливе в будь-якому випадку Відмінний динамік з гучним звуком Ліхтар має хороший запас яскравості Телефон можна використовувати як Power Bank Не дуже високий ступінь протистояння ударам Скромна автономність Телефонна книга вміщує мало номерів Вартість 8 Екран 3 Батарея 3 Продуктивність 6 Захист 9 Разом 5.8 Хороший, прокачений захист, однак, дуже слабка автономність.

Рекомендується використовувати цей пристрій, коли потрібно багато працювати з водою. Він підійде рибалкам або людям, які беруть участь у сплаві по річці.

Vertex K204

У цього апарата найкраще співвідношення якості та ціни. Модель можна тримати під дощем і занурювати у воду на велику глибину. Корпус відрізняється прогумованою поверхнею, через що його зручно тримати, він не ковзає. Працювати можна з двома сімками. Ціна - від 2700 рублів.

Значення основних параметрів представлено в таблиці.

Характеристика Параметр
Захист IP68
Екран 2.4 дюйма, 320×240
Батарея 2500 мАч
Пам'ять, ОЗУ 32 Мб
Процесор MediaTek MT6261D
Плюси та мінуси Можна працювати з двома SIM-картами та картою пам'яті Якісна поверхня, в руках не ковзає Може тиждень триматися на одному заряді Використовується як Power Bank Нестандартно розташований мікрофон Відсутній роз'єм для звичайної гарнітури Не дуже добре чути співрозмовника при спілкуванні Вартість 8 Екран 3 Батарея 5 Продуктивність 6 Захист 9 Разом 6.2 Стандартний пристрій із добрими значеннями за всіма ознаками.

Це оптимальне рішення, співвідношення ціна та якість дотримано. Телефон чудово підійде для тих, хто шукає вологостійкий та міцний апарат.

Ginzzu R62

Користувачі характеризують модель як витривале і невибагливий пристрій. Великою перевагою перед іншими апаратами є повноцінна радіостанція з діапазоном 400-470 МГц. Дальність зв'язку досягає 2 км у місці, де сигналу не заважають перешкоди. Вартість - від 3100 рублів.

Параметри гаджета можна знайти в таблиці.

Характеристика Параметр
Захист IP68
Екран 2.2 дюйма, 176×144
Батарея 1700 мАч
Пам'ять, ОЗУ 32 Мб
Процесор MediaTek MT6261DA
Плюси та мінуси Присутня повноцінна радіостанція Можна використовувати дві сімки та карту пам'яті Є спеціальна кліпса для кріплення до пояса Хороша камера, робить відносно якісні знімки Відсутня сканер частот Низька якість екрана Досить невелика автономність Вартість 7 Екран 2 Батарея 4 Виробництво 7 Захист 6 найкращим захистом, екран та батарея залишають бажати кращого.

Модель стала популярна через досить великий функціонал, зручне налаштування та найякіснішу камеру.

Після огляду найкращих телефонів можна створити їхній рейтинг, тоді буде зрозуміло, який з апаратів дійсно найкращий.

Назва Опис Ціна Рейтинг
Ginzzu R62 Краща радіостанція, велика дальність зв'язку, якісна камера Від 3100 рублів ★★★★★
Vertex K204 Краще співвідношення ціни та якості, корпус з прогумованою поверхнею Від 2700 рублів ★★★★★
BQ 2439 Bobber Непотоплюваний пристрій, хороший динамік відмінною гучністю Від 2500 рублів ★★★★★
Blackview BV1000 Володіє двома динаміками, звук один з найякісніших, опрацьована антена Від 2300 рублів ★★★★★
Ark Power F2 Ємка батарея, телефон може тримати заряд протягом трьох тижнів Від 1400 рублів ★★★★★

Можна знайти придатний для себе прилад і використовувати його в умовах, де не підходить звичайний пристрій.

Рейтинг захищених телефонів - сенсорні моделі

Хороший захист мають не тільки кнопкові телефони, але і сенсорні моделі. Найкращі їх докладно описані далее.

DOOGEE S30

Захист тут реалізований рамкою з алюмінію, яка здатна протистояти падінням з невеликої висоти та невисоким навантаженням. Крім того, пристрій обладнано механічними кнопками навігації, є дактилоскопічний сканер і тривожна клавіша. Ціна - від 7200 рублів.

Значення основних параметрів можна переглянути в таблиці.

Характеристика Параметр
Захист IP68
Екран 5 дюймів, 1280×720
Батарея 5580 мАч
Пам'ять, ОЗУ 2 Гб
Процесор MediaTek MT6737
Плюси та мінуси Механічні клавіші навігації Ємна батарея, хороша автономність Сканер відбитка та кнопка SOS Динамік розташований попереду Слабкий процесор Дуже мало пам'яті Алюміній не забезпечує належного захисту Вартість 7 Екран 5 Батарея 6 Продуктивність 4 Захист 7 Разом більше, га Не сам гарна автономність.

Це найбільш базовий пристрій, має мінімум функцій. Однак модель сенсорна, є підтримка сучасних технологій.

Ginzzu RS8502

Це вже другий пристрій даної фірми. Це робочий інструмент, він не боїться бруду, пилу чи випадкових падінь. Процесор справляється з нескладними завданнями, потужна батарея, об'єм пам'яті достатній.Можна запускати соцмережі, месенджери та навігатор, причому одночасно. Вартість - від 10 700 рублів.

Параметри представлені в таблиці.

Характеристика Параметр
Захист IP68
Екран 5 дюймів, 1280×720
Батарея 4000 мАч
Пам'ять, ОЗУ 3 Гб
Процесор MediaTek MT6739WW
Плюси та мінуси Компактні, невеликі розміри Хороше співвідношення ціни та якості Можна придбати в різних варіантах забарвлення Гідна продуктивність Не найякісніший мікрофон Екранному склу потрібні доопрацювання Погана підтримка виробником Вартість 6 Екран 5 Батарея 5 продуктивність 7 Захист. не найкраща.

Blackview BV9500

Цей смартфон має одну з найкращих батарей, розраховану на 10000 мАг. Це гарантує приблизно 60 годин спілкування телефоном. Екран відрізняється захисним шаром, який перешкоджає появі подряпин та пилу. Потужний процесор швидко завантажує різні програми. Вартість - від 16 900 рублів.

Значення основних параметрів можна дізнатися далі.

Характеристика Параметр
Захист IP68
Екран 5.7 дюймів, 2160×1080
Батарея 10 000 мАч
Пам'ять, ОЗУ 4 Гб
Процесор MediaTek MT6763T Helio P23
Плюси та мінуси Найкраща автономність Є бездротова зарядка Підтримується NFC Якісний екран Потрібно налаштовувати мікрофон Порти не захищені У модуля GSM погана чутливість Вартість 5 Екран 7 Батарея 10 Продуктивність 8 Захист 8 Разом 7.6 Відмінний пристрій, найкраща автономність, екран також непоганий.

Крім інших переваг модель оснащена камерою на 16 МП. Якісні знімки забезпечуються за будь-якого рівня освітлення.

AGM X2

Це один із найбільш захищених телефонів. Він має вражаючі технічні характеристики, присутній повний набір датчиків і сенсорів на всі випадки життя. Є вбудований газоаналізатор, здатний визначити ступінь забруднення повітря. Вартість - від 27 700 рублів.

Параметри представлені в таблиці.

Характеристика Параметр
Захист IP68 та MIL-STD-810G
Екран 5.5 дюймів, 1920×1080
Батарея 6000 мАч
Пам'ять, ОЗУ 6 Гб
Процесор Snapdragon 653
Плюси та мінуси Один з кращих процесорів Акумулятор з великою ємністю Багато різних датчиків Захист декількох рівнів Відсутня техпідтримка Велика ціна Один лоток для всіх карт Вартість 3 Екран 7 Батарея 8 Продуктивність 10 Захист 10 Разом 7.6 Краща продуктивність, також радує захист .

Caterpillar Cat S61

Це флагманська модель компанії. Вона обладнана LCD екраном, роздільна здатність FullHD.Їм можна керувати мокрими руками, гарна видимість забезпечується скрізь. Підвищений захист IP68 за багатьма пунктами відповідає стандарту MIL-STD-810G. Відрізняється найкращою продуктивністю. Вартість - від 43 600 рублів.

Значення основних характеристик представлено в таблиці.

Характеристика Параметр
Захист IP68 та MIL-STD-810G
Екран 5.2 дюймів, 1920×1080
Батарея 4500 мАч
Пам'ять, ОЗУ 4 Гб
Процесор Snapdragon 630
Плюси та мінуси Є тепловізор гідної якості Багато датчиків, у тому числі лазерний далекомір і газоаналізатор Гучний динамік з проробкою звуку Захист декількох рівнів Далекомір потрібно постійно калібрувати Є деякі проблеми з NFC Ціна дуже висока Вартість 2 Екран 8 Батарея 7 Продуктивність 10 Захист 10 Іт. вище середнього рівня, це одна з найкращих моделей.

Смартфон може використовуватися скрізь, як на екстремальному відпочинку, так і на заводах та різних будівельних майданчиках.

Тепер можна зробити рейтинг цих захищених смартфонів.

Назва Опис Ціна Рейтинг
Caterpillar Cat S61 Краща модель, відмінна продуктивність, багато датчиків, є тепловізор Від 43 600 рублів ★★★★★
AGM X2 Аналізує стан повітря, підтримує 4G, велика кількість сенсорів Від 27 700 рублів ★★★★★
Blackview BV9500 Найкраща батарея, екран із захисним шаром, потужний процесор Від 16 900 рублів ★★★★★
Ginzzu RS8502 Може виконувати стандартні завдання, має компактні розміри Від 10 700 рублів ★★★★★
DOOGEE S30 Успішно протистоїть невисоким навантаженням, є механічні клавіші навігації Від 7200 рублів ★★★★★

З представленого списку можна вибрати оптимальний для себе смартфон з великою кількістю функцій та підтримкою сучасних розробок.

Найміцніший телефон у світі

Фортеця мобільного пристрою перевіряють за такими критеріями:

  • ступінь міцності корпусу;
  • наскільки телефон захищений від проникнення води та пилу;
  • як реагує внутрішня складова впливу середовища.

З представлених телефонів майже всі мають стандарт IP68, що є найвищою нормою. До того ж деякі гаджети захищені за військовим стандартом MIL-STD-810G, що є значною перевагою.

Однак на даний момент є тільки гаджети, які можуть витримати деяке з перерахованого вище, але меншою мірою. Наприклад, телефон витримає влучення кулі, але не зможе працювати на глибині. Або його екран здатний перебувати під дрилем, проте при падінні система може давати збої.

Який телефон вибрати

Це залежить від того, куди саме він береться. Наприклад, на рибалку краще взяти непотоплюваний і повністю водонепроникний телефон. Під час будівельних робіт краще використовувати гаджет із вбудованим датчиком аналізу повітря. Коли робота відбувається на висоті, рекомендується брати телефоном з максимальною стійкістю до ударів.