Коли вийде новий Айфон у 2020 році

Anonim

Новий iPhone 12 компанія Apple планує випустити вже цього року. Стало відомо, що цей айфон буде схожий на культовий iPhone 4, який багато користувачів досі вважають найкрасивішим у лінійці яблучної продукції. краям, як і в Айфоні 4. Буде використано спеціальне сапфірове скло для міцності конструкції.

Які Айфони вийдуть найближчим часом

Основна презентація продукції Apple зазвичай відбувається у вересні. Але аналітики прогнозують, що у 2020 році таких презентацій буде дві і компанія двічі порадує своїх шанувальників новинками.

  • Вперше це подія очікується вже в березні, коли громадськості буде представлений iPhone SE, який буде називатися SE2. Це бюджетна версія більш дорогої моделі айфону.
  • Найочікуваніша новинка, на думку експертів, буде презентована в другій половині року. Очікується, що iPhone 2020 буде представлено публіці у вересні. Новий дизайн нагадуватиме гаджет iPhone 4, створений ще за Джобса.

Раніше аналітики говорили про те, що нові моделі підтримуватимуть формат зв'язку 5G. Додавання зв'язку п'ятого покоління до нових моделей допоможе яблучним пристроям успішніше конкурувати з дешевими смартфонами на операційній системі Андроїд, які також отримають підтримку 5G.

Коли вийде наступний Айфон

За оцінками експертів новий Айфон має бути представлений широкому загалу вже в березні 2020 року.Але презентація може бути відкладена через епідемію коронавірусу, яка спалахнула в Китаї. Саме в цій країні знаходяться основні виробничі потужності Apple. Виробництво техніки тимчасово призупинено, оскільки в країні запроваджено карантин. Проте фахівці говорять про те, що презентація все-таки відбудеться в березні, оскільки керівництво компанії подбало про те, щоб розпочати випуск нових смартфонів трохи раніше запланованого часу.

Який останній Айфон вийшов у 2019 році

Нова лінійка iPhone від Apple надійшла у продаж 20 вересня 2019 року. Покупцям у більш ніж 30 країнах світу були представлені моделі iPhone 11, iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max. Розглянемо характеристики iPhone 11 Pro Max, вартість якого починається зі 100 тисяч рублів.

Характеристика Параметр
Камера Трійна камера, кожна з датчиком на 12 МП. Є 2-кратний оптичний зум-об'єктив.
Дизайн та дисплей Металевий обід, скляна задня панель та решітки динаміків у нижній частині пристрою. Екран 6,5 дюймів. OLED-дисплей, що забезпечує чітке зображення, гарну різкість, яскраві кольори та яскравіший контраст між світлими та темними областями зображень.
Акумулятор Потужний акумулятор, є функція швидкого заряджання. Бездротова зарядка не передбачена.
Обсяг пам'яті Від 64 ГБ до 512 ГБ
Програмне забезпечення Процесор A13 Bionic
Габарити та вага 158×77, 8×8, 1 мм, 226 грам
Плюси і мінуси Задня панель, що не вбивається. Навіть через кілька місяців використання айфона він виглядає як новенький. Висока продуктивність. Можна обробляти великі обсяги інформації та завантажувати ємні програми, при цьому пристрій майже не нагрівається. Потужний акумулятор, якого вистачає на день роботи пристрою. Класна потрійна камера, яка дозволяє робити чудові знімки навіть у темряві. Підтримується технологія eSIM Занадто висока ціна, яка коливається від 100 до 135 тисяч рублів. Слизький корпус рекомендується використовувати захисний чохол.

iPhone 11 Pro Max має захист від пилу та води за стандартом IP68. Це означає, що мобільний телефон можна занурювати на глибину 2 метри на півгодини і йому нічого не буде.

Вартість 5 Якість камери 10 Батарея 10 Продуктивність 10 Вбудована пам'ять 8 Разом 8.6 Відмінний Айфон, але вартість досить висока.

Який наступний Айфон вийде і як називатиметься

Новий мобільний флагман займе 12-е місце у модельному ряді.

Аналітики прогнозують випуск нової моделі айфону вже навесні цього року. Але варто розуміти, що ця подія цілком може відсунутись на невизначений термін через спалах коронавірусу в Китаї, де розташовані виробничі потужності Apple.

Підтримка 5G

Випущені в 2020 році айфони з чуток отримають підтримку 5G. Крім цього аксесуари отримають свої модеми Qualcomm. З цією компанією Apple перестала позиватися і уклала довгостроковий контракт.

У новій лінійці буде випущено три моделі, які відрізнятимуться розміром екрану. У продажу з'являться айфони з дисплеєм 5.4 дюйми, 6.1 дюйми і 6.7 дюйми. У всіх гаджетів будуть OLED дисплеї.

Працювати в мережах 5G будуть не всі випущені гаджети. Така можливість буде тільки у моделей з 6, 7-дюймовим та 5, 4-дюймовим екраном. А ось айфон з дисплеєм 6, 1 дюйм буде бюджетним, він працюватиме тільки з мережами LTE.

Дизайн

Дизайн нового айфону буде значно змінено. У цій моделі використовуватиметься сапфірове скло. Вперше тут буде використано і нову технологію лиття металу. У айфона 12 буде металева рамка, як перед цим була iPhone 4 і iPhone 5.

Дисплей

У новій моделі компанія відмовиться від так званої брови. На дисплеї нового гаджета відсутні вирізи. Розробникам вдалося приховати селфі-камеру та мікрофон, помістивши їх у тоненьку рамку під дисплеєм. Крім цього, цього разу компанія відмовилася від використання технології Face ID на користь Touch ID. Сенсор у цьому випадку теж заховали під дисплеєм.

Процесор і пам'ять

Новий гаджет буде оснащений потужним процесором A13 Bionic, який забезпечить швидку та безперебійну роботу пристрою. Навіть під час роботи з ємними додатками айфон сильно грітися.

Камера

В Айфоні 12, найімовірніше, буде ширококутна камера попередника, але з додатковим об'єктивом. Камера ToF забезпечить якісні фотографії під час зйомки на відстані та портретну зйомку. Всі чотири камери будуть розташовані на спеціальній квадратній платформі і матимуть дозвіл 16 МП.

Акумулятор

Ємність акумулятора в новому яблучному смартфоні буде ще вищою, ніж в айфонах актуального покоління. У нових моделях буде встановлений компактніший контролер, який займе всередині корпусу на 50% менше місця. Це дозволить збільшити обсяг акумуляторів, якими оснащені фірмові смартфони Apple. Швидше за все, приріст ємності буде невеликим і становитиме від 5 до 10%.

У iPhone 12, найімовірніше, буде підтримка швидкої бездротової зарядки. Відразу роз'єм Lightning замінять на USB-C. Крім того, в цій моделі може бути реалізована функція зворотної зарядки, яка анонсувалася ще в 2019 році і має з'явитися в iPhone 12 Pro.

Связь

Флагман першим серед iPhone підтримуватиме мережі 5G. Аналітики припускають, що всі моделі, випущені 2020 року, підтримуватимуть мережі 5G. Таке нововведення дозволить ефективно конкурувати з більш недорогими моделями смартфонів на ОС Android, де є підтримка 5G.

Передбачається, що 12-е покоління смартфонів буде оснащено власними чіпами. Проте за чутками, свої фірмові чіпи компанія запустить у виробництво лише 2021 року. Тому, швидше за все, в айфонах 2020 будуть використовуватися чіпи від компанії Qualcomm.

Захист

На новому айфоні буде інтегрований сканер відбитків пальців Touch ID. Передбачено захист від води формату IP68, завдяки чому мобільник можна занурювати на глибину 2 метри на півгодини.

Ціна нового iPhone 12 в Росії

В інтернеті вже кілька років ходить жарт, що постійно дорожчають не лише діаманти та золото, а й iPhone. І це справді так. Незважаючи на всі прогнози, 11 модель коштує дорожче, ніж попередники.

Коли найкраще купувати iPhone

Айфони, як і взуття, можна вважати товаром сезонним. Ціна на яблучну продукцію змінюється протягом усього року. Компанія Apple робить значну знижку на попередні моделі в день випуску нової моделі. Але рітейлери мають свої правила щодо встановлення ціни. Про це знають багато користувачів і купують айфони з гарною знижкою.

У компанії Apple кінець весни і літо вважаються мертвим сезоном, коли виручки майже немає. Це пов'язано з тим, що всі чекають на презентацію нової моделі, випуск якої зазвичай припадає на вересень.

Якщо хочеться купити саме новий айфон, то краще теж почекати пару місяців. За цей час ажіотаж трохи спаде і вартість товару знизиться приблизно на 10%. Варто враховувати, що вже за 3-4 місяці від початку продажу деякі ритейлери оголосять про проведення акції, в рамках якої яблучні смартфони обійдуться покупцеві дешевше.