Кращі тримачі для телефонів у машину

Anonim

Тримач телефону в машину – це невеликий аксесуар, який дозволить водієві розмовляти, не відволікаючись від дороги, або використовувати мобільний пристрій як навігатор. Такий пристрій випускається різними компаніями. Утримувач повинен відповідати певним вимогам. При покупці слід звернути увагу на кути нахилу, максимальну діагональ та вагу, що може витримати аксесуар. Важлива і ціна виробу, багато автомобілістів віддають перевагу товару середньої цінової категорії.

Як закріпити телефон у машині - типи власників

Найпростішим і універсальним способом кріплення телефону в салоні автомобіля є присоска. Тримач у цьому випадку кріпиться до скла за допомогою спеціальної гумової насадки. Перевагою є простота кріплення, мінус у цьому випадку – велика ймовірність того, що присоску відлипне від скла при сильній вібрації.

На ринку можна зустріти власники на спеціальній клейкій основі. Принцип монтажу нагадує використання двостороннього скотчу. Такі конструкції автомобілісти люблять за простий монтаж та надійність. Але тут є і недолік, можуть виникнути проблеми з повторним кріпленням, якщо власник потрібно переставити в інше місце.

Мобільні пристрої можуть різними способами закріплюватись на автомобільному утримувачі.

  1. За допомогою магніту. Кріплення виглядає як кругла або прямокутна деталь, що надійно фіксує мобільник.Комплектація може складатися із двох магнітиків, один із них кріпиться на телефон, а другий на сам тримач. Можуть кріпитись пристрої з діагоналлю до 8 дюймів. Недолік – смартфон може відчепитися при сильній трясці.
  2. Механічні затискачі. Вони виглядають як лапки, якими фіксується мобільник. Тримається в цьому випадку телефон міцно, але для великих діагоналей ця конструкція не підходить.
  3. Сила тертя. Утримувач виглядає у вигляді пластикового килимка, на який кладуть мобільний телефон. Телефон не з'їжджає рахунок структури матеріалу. Але при сильній трясці пристрій може випасти.

Утримувачі деяких виробників розраховані на певні моделі смартфонів. У таких конструкціях не вдасться чітко відрегулювати ширину та висоту. Є й універсальні моделі, які дозволяють кріпити будь-який телефон з діагоналлю 4-6 дюймів.

Критерії вибору тримача для телефонів

При виборі тримача для смартфона в машину покупець враховує кілька параметрів.

  1. Максимальна вага, яка може витримати кріплення. Це особливо актуально, якщо крім телефону в машину встановлюватиметься і планшет.
  2. Дизайн. Тут вибір залежить від переваг автолюбителя, але в будь-якому випадку не варто брати надто яскраве кріплення, оскільки воно відволікатиме увагу від дороги.
  3. Можливість регулювати кут нахилу. Це робить користування телефоном у машині більш комфортним.
  4. Розмір конструкції. Тримач не повинен закривати панель приладів, а також елементи керування клімат-контролем або мультимедіа.

Деякі водії віддають перевагу моделям з додатковими можливостями. Це може бути зарядка для телефону, дротова або бездротова, а також вбудований мікрофон.

Кращі тримачі для телефонів в машину

Збираючись купити автомобільний тримач для мобільного телефону, потрібно вивчити його характеристики і, по можливості, почитати відгуки в інтернеті про цю модель.

Xiaomi Mi Qi Car Wireless Charger

Цей власник не тільки функціональний, але ще й дуже привабливий. Передбачено сенсорний механізм відкриття та закриття системи. Такий механізм працює за рахунок двох датчиків, перший з яких фіксує наближення мобільного пристрою, а другий вже реагує на тепло пальця.

Фронтальна панель захищена спеціальним склом, при цьому тримач підсвічується світлодіодами. Такий власник коштує дорого, але в нього вмонтовано бездротову зарядку та вентилятор для охолодження мобільного телефону. Варто враховувати, що максимальну швидкість заряду підтримують не всі смартфони, але власники Xiaomi можуть бути певні, що тут буде повна сумісність.

Плюси та мінуси Оснащений потужним зарядним пристроєм. Хороша комплектація, що дозволяє обійтися без придбання додаткових пристроїв. Міцне кріплення. Стильний дизайн конструкції. Сенсорне відкриття. Висока вартість, хоч вона відповідає функціональності. Якщо постійно використовувати такий потужний зарядний пристрій, акумулятор швидко вийде з ладу. Повна сумісність тільки з мобільними телефонами Xiaomi, смартфони інших виробників заряджатимуться довше. Вартість 8 Якість виконання 10 Наявність додаткових можливостей 10 Разом 9.3 Відмінний тримач, висока ціна виправдовується якістю виробу.

Baseus Car and Desk Holder Osculum Type

Це надійний автомобільний тримач, який встановлюється на присосці. Тут передбачено автоматичне регулювання ширини затискачів, причому мобільник тисне на нижню частину, а бічні лапки затягуються.

Такий пристрій оптимально підходить для мобільних пристроїв діагоналлю до 6 дюймів.

Плюси та мінуси Швидке кріплення за допомогою присоски. Підходить для торпеди та скла. Ширина виставляється автоматично. Є отвір під провід від заряджання. Доступна вартість. Не надто зручна підставка для великого смартфона. Є лише один варіант налаштування. Низька якість пластику. При неакуратному використанні виріб швидко виходить з ладу. Такий власник має досить презентабельний вигляд. Автовласників приваблює невисока вартість товару та зручний монтаж за допомогою присоски.
Вартість 10 Якість виконання 6 Наявність додаткових можливостей 2 Разом 6 Хороший власник, приваблює невисока вартість та презентабельний вигляд.

Baseus Gravity 10W

Це пристрій для встановлення смартфона середньої цінової категорії. Функцій у такого кріплення небагато, та й швидкість заряджання невисока. Кріпиться такий тримач за допомогою затиску на повітроводі автомобіля.

Плюси та мінуси Можна легко від'єднувати мобільний пристрій однією рукою. Швидке кріплення. Можна заряджати телефон та одночасно ним користуватися. Підтримується швидке заряджання. Кріплення ненадійне, якщо їхати вибоїстою дорогою, то власник може відірватися. Погана якість складання. Якщо телефон не стоїть на пристрої, він може деренчити. Можна заряджати лише телефони із підтримкою Qi.

У цієї моделі сучасний дизайн, який обов'язково сподобається автолюбителю.

Вартість 10 Якість виконання 8 Наявність додаткових можливостей 4 Разом 7.3 Гарний власник, приваблює невисока вартість та привабливий вигляд.

У моделі Baseus Gravity 10W можна регулювати кут нахилу, що робить користування смартфоном комфортнішим.

Belkin Universal Cup Mount

Унікальний автомобільний тримач мобільного телефону, який можна встановити в підсклянник.Кріпити конструкцію можна в підсклянники дверей, консолі або підлокітників. Є можливість регулювати положення висувних ніжок, тому можна встановити в підсклянку будь-якого діаметра.

Плюси та мінуси Можна встановити у підсклянник автомобіля. Хороша стійкість. Можна встановити підстаканник будь-якого розміру, це досягається за рахунок регульованих ніжок. Часто трапляється шлюб. Якість складання залишає бажати кращого. Досить висока вартість. Ця модель нефункціональна, вона дозволяє просто кріпити смартфон в автомобілі.

Варто віддати перевагу такій моделі, якщо салон оброблений шкірою і кріплення за допомогою присоски буде проблематичним.

Вартість 10 Якість виконання 3 Наявність додаткових можливостей 3 Разом 5.3 Хороший власник, приваблює невисока вартість та привабливий вигляд.

Такий власник підійде тим водіям, які не хочуть закривати собі огляд, закріплюючи пристрій на торпеді або лобовому склі.

iOttie Easy View 2 Universal Car Mount

Цей тримач має оригінальну конструкцію, завдяки якій його можна встановлювати не тільки в машині, а й на робочому столі. Присоска відмінно тримає смартфон навіть за сильної тряски. Підставку можна повертати на 360 градусів, тому користуватися смартфоном максимально комфортно.

Плюси та мінуси Надійне кріплення, телефон не випадає навіть при їзді по вибоїстій дорозі. Можна повертати конструкцію під різними кутами. М'які затискачі не дряпають смартфон. Підтримується швидке заряджання. Довжину власника можна збільшити лише незначно. При їзді конструкція може трохи рипіти, особливо якщо вона без телефону.

Відмінний вибір для автомобіліста. У цій моделі можна регулювати кут повороту, вибираючи портретну або книжкову орієнтацію.

Вартість 10 Якість виконання 6 Наявність додаткових можливостей 3 Разом 6.3 Чудова модель. Конструкція повертається під різними кутами.

Defender 121

Ця модель встановлюється на вентиляційній решітці. Розміри цього пристрою дозволяють встановлювати навіть планшети розміром до 7 дюймів. Утримувач можна повертати під різними кутами. Ця модель витримує навантаження до 500 г. М'які затискачі забезпечують надійне та безпечне кріплення мобільного пристрою.

Плюси та мінуси Доступна ціна. Серед аналогів це найоптимальніший варіант. Легка установка та надійне кріплення. Вільний доступ до роз'ємів смартфона. Конструкція може повертатись на 360 градусів. Кріплення не сумісне з рядом решіток вентиляції. Невеликий термін служби через погану якість пластику. При їзді поганою дорогою власник з часом опускається. Вартість 10 Якість виконання 5 Наявність додаткових можливостей 3 Разом 6 Недорога модель, але якість залишає бажати кращого.

Defender Car Holder 101

Унікальна модель, яка дозволяє встановлювати великі смартфони з діагоналлю до 7 дюймів. Крім цього на тримачі можна кріпити електронні книги, планшети та навігатори. Максимально допустима вага складає 1 кг. Можна повернути конструкцію на будь-який кут і жорстко зафіксувати.

Плюси та мінуси Надійна фіксація на торпедах із різною текстурою матеріалу. На задній звороті є фоторамка. М'які затискачі не дряпають смартфон. Конструкція може повертатися на 360 градусів та витримує велику вагу – до 1 кг. При постійному нагріванні знижується міцність кріплення. У спеку пристрій рекомендується знімати. На вибоїстій дорозі пристрій може відвалитися. Невеликий термін служби через низьку якість пластику.

Цей власник стане чудовим подарунком автолюбителю. Модель Defender Car Holder 101 коштує відносно недорого і має презентабельний вигляд.

Вартість 10 Якість виконання 7 Наявність додаткових можливостей 3 Разом 6.7 Недорога модель витримує велику вагу.

Samsung EE-V200SABEGRU

Це магнітний тримач. Він призначений переважно для кріплення смартфонів серії Galaxy, діагоналлю до 5, 7 дюймів. Але можна кріпити і будь-який інший мобільний пристрій відповідного розміру. Конструкція повертається під будь-яким кутом і фіксується. Передбачені м'які ущільнювачі, які зменшують вібрацію та запобігають пошкодженню мобільного телефону.

Плюси та мінуси Якісне складання, немає неприємного скрипу при їзді. Тривалий термін служби завдяки використанню якісного пластику. Надійно кріпиться навіть на вологому склі. Можна встановити утримувач практично під будь-яким кутом. Занадто висока ціна за мінімальної функціональності. Іноді трапляються екземпляри із шлюбом.Неможливо встановити смартфон розміром понад 5, 7 дюймів.

Такий власник обов'язково сподобається власникам смартфонів Galaxy. Модель поєднує елегантність та простоту.

Вартість 5 Якість виконання 7 Наявність додаткових можливостей 3 Разом 5 Дорога модель, але малофункціональна

Тримач для телефону в автомобіль - який вибрати

Автомобільний власник – це дійсно дуже корисний аксесуар. Навіть якщо водій воліє не розмовляти телефоном за кермом, він може використовувати смартфон як навігатор. Отже, мобільний пристрій потрібно надійно закріпити, ось тут і виникає питання, а яка модель забезпечить максимально надійне кріплення?

Найменування Опис Ціна Рейтинг
Xiaomi Mi Qi Car Wireless Charger

Досить функціональний пристрій високої якості. 2900 рублей ★★★★★
Baseus Car and Desk Holder Osculum Type

Можна кріпити як на торпеді, так і на склі. 1700 рублів ★★★★★
Baseus Gravity 10W

Підтримується швидка зарядка. 1300 рублів ★★★★★
Belkin Universal Cup Mount

Унікальна модель, яку можна встановити в підсклянник. 2500 рублів ★★★★★
iOttie Easy View 2 Universal Car Mount

Надійне кріплення, тримач не відпадає навіть при сильній трясці. 2200 рублів ★★★★★
Defender 121

Можна встановити на вентиляційній решітці. Підходить для смартфонів великого розміру. 320 рублів ★★★★★
Defender Car Holder 101

Підходить для смартфонів з великою діагоналлю та планшетів. Витримує вагу до 1 кг. 350 рублів ★★★★★
Samsung EE-V200SABEGRU Магнітний фіксатор забезпечує надійне кріплення смартфона. Конструкція повертається під різними кутами. 1800 рублів ★★★★★

Вибираючи в магазині автомобільний тримач для смартфона, рекомендується уточнити у продавця-консультанта всю інформацію щодо тієї чи іншої моделі. Варто оцінити конструкцію і візуально, ненадійні та хисткі моделі відчуваються відразу.