Найновіші телефони 2022

Anonim

Кожен рік приносить ринку мобільних гаджетів безліч нових рішень. Кожен смартфон, представлений далі, має свої унікальні характеристики, які потрібно враховувати при виборі.

10. Модель Alcatel 1X

Це недорогий телефон, призначений для любителів невеликих та ергономічних пристроїв. Його вага дорівнює 130 грамів, гаджет має закруглені краї, що дозволяє йому зручно лежати в руці. Крім того, є функція розблокування по обличчю і NFC датчик.

Модель оснащена слотом для двох сім-карт, процесор трохи слабкуватий, потягне тільки стандартні процеси та прості ігри. Вартість - від 8000 рублів. Характеристики представлені в таблиці.

Характеристика Параметр
Екран 5.34″, 960×480
Акумулятор 2460 мАч
Камери, основна/фронтальна 8 Мп/5 Мп
Пам'ять, ОЗУ/ПЗУ 1Гб/16Гб
Процесор MediaTek MT6739, 4 ядра

Alcatel 1X має наступні плюси та мінуси.

Плюси та мінуси Гарний дизайн, зручно лежить в руці Економно витрачає пам'ять Нормальні за якістю знімки Невелика ціна Не дуже великий екран Низька автономність Недостатньо пам'яті

Тепер можна оцінити модель, виходячи з представлених характеристик.

Вартість 8 Якість камери 5 Батарея 3 Продуктивність 5 Вбудована пам'ять 3 Разом 4.8 Гідні знімки та невисока ціна, однак, невелика автономність та мало пам'яті.

9. Модель Huawei Y7 Pro

Пристрій бюджетного сегменту китайського бренду. Смартфон отримав великий екран з HD+ форматом та краплеподібним вирізом під камеру. Акумулятор оснащений підтримкою штучної системи енергозбереження, тому його вистачить на 2 дні активної роботи.

Є сканер обличчя, який здатний працювати навіть у темряві. Вартість починається від 9000 рублів. Параметри пристрою наступні.

Характеристика Параметр
Екран 6.26″, 1520×720
Акумулятор 4000 мАч
Камери, основна/фронтальна 13+2 Мп/8 Мп
Пам'ять, ОЗУ/ПЗУ 3 Гб/32 Гб
Процесор Snapdragon 450, 8 ядер

Позитивні та негативні сторони телефону.

Плюси та мінуси Є сканер відбитка пальця, гарний зовнішній вигляд Хороша передача кольору Достатня продуктивність Відмінні подвійні камери Не дуже якісний матеріал виготовлення Корпус під час роботи швидко нагрівається Трохи внутрішньої пам'яті

Оцінка моделі за 10-бальною шкалою.

Вартість 7 Якість камери 6 Батарея 8 Продуктивність 6 Вбудована пам'ять 3 Разом 6 Смартфон з гарними камерами та автономністю, але невеликою кількістю пам'яті.

Гаджет вийшов досить великим, його вага становить 168 грам. Однак його зручно тримати, він добре лежить у руці.

8. Модель Honor 10 Lite

Гаджет отримав градієнтне покриття панелі, розташованої ззаду. Крім того, пристрій має великий 6.21-дюймовий екран із роздільною здатністю Full HD та рамками маленького розміру. Картинка передається яскраво та деталізовано за будь-яких умов використання.

Важливою перевагою телефону стала наявність модуля NFC. Ціна – від 15 000 рублів. Характеристики представлені далі.

Характеристика Параметр
Екран 6.21″, 2340×1080
Акумулятор 3400 мАч
Камери, основна/фронтальна 13+2 Мп/24 Мп
Пам'ять, ОЗУ/ПЗУ 3 Гб/32 Гб
Процесор HiSilicon Kirin 710, 8 ядер

Вартості та недоліки смартфона.

Плюси та мінуси Великий екран, якісний екран Гідна автономність Якісні камери по обидва боки Хороша продуктивність Занадто великий, незручно тримати в руці Не дуже багато внутрішньої пам'яті Відсутня Type-C

За характеристиками можна зробити оцінку моделі.

Вартість 7 Якість камери 8 Батарея 7 Продуктивність 6 Вбудована пам'ять 3 Разом 6.2 Гаджет має кращі камери у своєму сегменті, достатньої автономності та продуктивності.

7. Модель Xiaomi Redmi Note 7

Телефон працює на процесорі, чиєї потужності вистачає для роботи з важкими програмами та будь-якими іграми. Камери роблять високоякісні знімки з відмінною передачею кольору і потрібним балансом між кольорами. Екран на 6.3 дюйми має роздільну здатність Full HD.Вартість – від 17 000 рублів. Параметри гаджета наступні.

Характеристика Параметр
Екран 6.3″, 2340×1080
Акумулятор 4000 мАч
Камери, основна/фронтальна 48+5 Мп/13 Мп
Пам'ять, ОЗУ/ПЗУ 6 Гб/64 Гб
Процесор Snapdragon 660, 8 ядер

Плюси та мінуси пристрою представлені в таблиці.

Плюси та мінуси Відмінна основна та фронтальна камери Гідна автономність Деталізована матриця Процесор тягне більшу частину додатків та ігор Досить великий гаджет, потрібно тримати двома руками Немає модуля NFC

Виходячи з параметрів, можна оцінити пристрій за 10-бальною шкалою.

Вартість 7 Якість камери 8 Батарея 8 Продуктивність 7 Вбудована пам'ять 5 Разом 7 За співвідношенням ціни та якості, це один із найкращих гаджетів середнього цінового діапазону.

Відмінний телефон, що має якісну камеру та важливі функції. Однак багатьох може не влаштовувати відсутність NFC.

6. Модель LG Q9

Особливість пристрою полягає в її звукових функціях. Зокрема, телефон обладнаний окремим ЦАП Quad DAC. Також є динамік Boombox. Ця комбінація здатна створити ідеально чистий звук із пропрацьованою сценою.Ціна починається від 25 000 рублів. Характеристики моделі такі.

Характеристика Параметр
Екран 6.1″, 3120×1440
Акумулятор 3000 мАч
Камери, основна/фронтальна 16 Мп/8 Мп
Пам'ять, ОЗУ/ПЗУ 4 Гб/64 Гб
Процесор Snapdragon 660, 4 ядра

Позитивні та негативні сторони LG Q9.

Плюси та мінуси Високоякісний дисплей з відмінною роздільною здатністю Може виконувати багато завдань завдяки вбудованій пам'яті Є функція швидкої зарядки Присутній модуль NFC та бездротове підключення по Bluetooth Застарілий дизайн з великою верхньою частиною під камеру Не дуже хороші камери в порівнянні з іншими моделями Процесор хоч і тягне важкі програми Проте вже є застарілим.

Тепер можна оцінити модель, порівнявши характеристики.

Вартість 6 Якість камери 6 Батарея 5 Продуктивність 7 Вбудована пам'ять 6 Разом 6 Телефон цінується через звукові можливості, за якістю він вважається середнім.

5. Модель Samsung A9 Pro

Телефон отримав 6.4-дюймовий екран, який виконаний за IPS-технологією, його роздільна здатність - Full HD. Виріз-точка для камери звільняє багато місця на дисплеї і не заважає насолоджуватися передачею кольору при будь-якому куті огляду.Ціна моделі починається від 35 000 рублів. З параметрами можна ознайомитись далі.

Характеристика Параметр
Екран 6.4″, 2340×1080
Акумулятор 3400 мАч
Камери, основна/фронтальна 24+10+5 Мп/24 Мп
Пам'ять, ОЗУ/ПЗУ 6 Гб/128 Гб
Процесор Snapdragon 710, 8 ядер

З плюсами та мінусами пристрою можна ознайомитися далі.

Плюси і мінуси Основна камера з 3 об'єктивами дозволяє отримувати якісні знімки Гарний дизайн і великий екран Великий об'єм пам'яті і потужний процесор Є захисне скло, корпус вийшов тонким Досить висока ціна Корпус слизький, може випасти з рук Сканер відбитка пальця незручно розташований.

Оцінка гаджета за 10-бальною шкалою.

Вартість 5 Якість камери 7 Батарея 6 Продуктивність 8 Вбудована пам'ять 8 Разом 6.8 Телефон має багато переваг, однак деяким може вистачити автономність.

У моделі є модуль NFC, проте відсутній роз'єм для навушників, є тільки бездротовий зв'язок.

4. Модель Xiaomi Mi 9

Модель має ефектний дизайн із корпусом зі скла та 6.39-дюймовим дисплеєм з AMOLED-матрицею. У ній присутні яскраві, насичені кольори та правильний баланс чорного тону.Процесор зможе здійснити роботу найважчих програм та ігор. Ціна – від 37 000 рублів. Параметри пристрою можна переглянути в таблиці.

Характеристика Параметр
Екран 6.39″, 2340×1080
Акумулятор 3300 мАч
Камери, основна/фронтальна 48 Мп/20 Мп
Пам'ять, ОЗУ/ПЗУ 6 Гб/128 Гб
Процесор Snapdragon 855, 8 ядер

Позитивні та негативні сторони представлені в таблиці.

Плюси та мінуси Відмінна продуктивність Широкий функціонал Кращі камери, знімки високої якості Якісний екран із захистом від подряпин У корпусу немає захисту від вологи та пилу Незручно використовувати сканер обличчя Ні ІЧ-датчика та функції бездротової зарядки

Оцінка характеристик телефону.

Вартість 5 Якість камери 8 Батарея 6 Продуктивність 9 Вбудована пам'ять 8 Разом 7.2 Смартфон обладнаний хорошими камерами та великою продуктивністю.

3. Модель Honor View 20

Корпус гаджета виконаний зі скла, задня панель має ефект градієнта. Існує функція управління жестами, що розширює можливості. Смартфон обладнаний топовим процесором, який тягтиме найважчі ігри та програми. Вартість – від 38 000 рублів. Параметри моделі можна побачити далі.

Характеристика Параметр
Екран 6.4″, 2310×1080
Акумулятор 4000 мАч
Камери, основна/фронтальна 48 Мп/25 Мп
Пам'ять, ОЗУ/ПЗУ 6 Гб/128 Гб
Процесор Kirin 980, 8 ядер

З достоїнствами та недоліками телефону можна ознайомитися тут.

Плюси та мінуси Ефектний дизайн та безрамковий великий дисплей Якісні камери Наявність модулів NFC та Type-C Процесор останнього покоління Слизький корпус може випасти з рук Не дуже якісне калібрування матриці Не можна розширити пам'ять, не передбачений роз'єм для картки пам'яті

Оцінка параметрів пристрою.

Вартість 5 Якість камери 8 Батарея 7 Продуктивність 10 Вбудована пам'ять 7 Разом 7.4 Телефон має кращі камери та продуктивність, однак пам'ять не може розширюватися, це може відлякати деяких користувачів.

Розробники залишили роз'єм під навушники та забезпечили смартфон можливістю підключити бездротові навушники.

2. Модель Samsung Galaxy S10e

Смартфон має AMOLED-матрицю з ідеальним калібруванням і чудовою передачею чорного кольору. Багатьом користувачам сподобається виріз-точка під камеру. Вона зовсім не заважає під час використання гаджета.Є захист від вологи за нормою IP68. Ціна – від 55 000 рублів. Параметри можна побачити у таблиці.

Характеристика Параметр
Екран 5.8″, 2280×1080
Акумулятор 3100 мАч
Камери, основна/фронтальна 12+26 Мп/10 Мп
Пам'ять, ОЗУ/ПЗУ 6 Гб/128 Гб
Процесор Exynos 9820, 8 ядер

Позитивні та негативні сторони пристрою.

Плюси та мінуси Гарний дизайн разом з великим екраном Є захист від вологи та пилу Велика кількість функцій Зручно розташовується в руці, не вислизає Висока ціна На корпусі залишаються відбитки пальців Не дуже якісні камери в порівнянні з іншими моделями цінового діапазону

Після розглянутих характеристик можна оцінити гаджет.

Вартість 4 Якість камери 5 Батарея 7 Продуктивність 10 Вбудована пам'ять 8 Разом 6.8 Гаджет здатний потягнути важкі програми, однак у нього не дуже якісні камери.

1. Модель Samsung Galaxy S10+

Це топовий представник компанії Samsung. Він має вигнутий AMOLED дисплей, що є ідеальним варіантом для передачі кольору і транслювання насиченого зображення. Корпус гаджета виготовлений з кераміки, його зручно тримати в руці.Вартість – від 70 000 рублів. Параметри можна побачити далі.

Характеристика Параметр
Екран 6.4″, 3040×1440
Акумулятор 4100 мАч
Камери, основна/фронтальна 16+12+12 Мп/10+8 Мп
Пам'ять, ОЗУ/ПЗУ 8 Гб/128 Гб
Процесор Exynos 9820, 8 ядер

Достоїнства та недоліки пристрою представлені в таблиці.

Плюси та мінуси Покращений дисплей з відмінним форматом Кращий процесор компанії Кількість пам'яті достатньо для будь-якого користувача Датчик відбитка захований усередині корпусу Висока вартість Камери трохи поступаються за характеристиками іншим варіантам Досить довго заряджається

Оцінка моделі за 10-бальною шкалою.

Вартість 3 Якість камери 7 Батарея 9 Продуктивність 10 Вбудована пам'ять 10 Разом 7.8 Смартфон з кращою продуктивністю та більшим об'ємом пам'яті, однак, висока ціна може відлякати користувачів.

Акумулятора вистачає на два дні активної роботи. Телефон підтримує флеш-накопичувач до 1 ТБ.

Рейтинг представлених смартфонів

Виходячи з детального розбору кожного телефону, які були представлені вище, можна зробити загальну таблицю рейтингу.

Найменування Опис Ціна Рейтинг
Samsung Galaxy S10+ Ідеальна кольоропередача, найкращий процесор, тягне важкі програми, відмінна автономність Від 70 000 рублів ★★★★★
Samsung Galaxy S10e Ідеальне калібрування матриці, є NFC і Bluetooth 5.0, найкращий захист від вологи Від 55 000 рублів ★★★★★
Honor View 20 Топовий процесор, витримує будь-який додаток, відмінна автономність, є NFC Від 38 000 рублів ★★★★★
Xiaomi Mi 9 Передає чорний колір, є NFC, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, великий обсяг пам'яті Від 37 000 рублів ★★★★★
Samsung A9 Pro Екран з IPS-технологією, Full HD роздільна здатність, камера потрійна, знімки деталізовані Від 35 000 рублів ★★★★★
LG Q9 Гаджет обладнаний окремим ЦАП – Quad DAC та динаміком Boombox, є захист від води та пилу Від 25 000 рублів ★★★★★
Xiaomi Redmi Note 7 Краща камера в ціновому сегменті, процесор тягне основні програми, екран з відмінною роздільною здатністю Від 17 000 рублів ★★★★★
Honor 10 Lite Дисплей передає деталізовану картинку, камери роблять якісні знімки, є NFC Від 15 000 рублів ★★★★★
Huawei Y7 Pro Дисплей c HD+ роздільною здатністю, виріз під камеру краплеподібний, гарна автономність Від 9000 рублів ★★★★★
Alcatel 1X Присутня функція розблокування по обличчю та NFC, є слот для двох сімок, легко лежить в руці Від 8000 рублів ★★★★★

Будь-який користувач зможе підібрати собі телефон із потрібної цінової категорії та з необхідними параметрами.