Як відновити сторінку ВК без номера телефону

Anonim

Якщо користувач протягом тривалого часу не заходив у свій обліковий запис ВКонтакте, або, можливо, щойно створив свій обліковий запис, то, можливо, він не може згадати адресу номер телефону, який ви використовували для його створення. Також ймовірна ситуація, коли мобільний телефон або необхідна сім-карта була втрачена абонентом. Незалежно від того, чому облікові дані не можуть бути відновлені через номер телефону, повернути доступ до сторінки без нього не важко.

Умови для відновлення сторінки без телефону

Є кілька способів швидко відновити доступ до ВКонтакті навіть без адреси електронної пошти або номера телефону. Великі соціальні мережі, такі як ВК, придумали способи відновлення вашого облікового запису та відновлення користувача онлайн-життя.

У першу чергу необхідно переконатися, що вхід до облікового запису без номера телефону дійсно неможливий. Якщо виникає помилка під час авторизації, введення логіну та пароля, необхідно перевірити такі критерії:

  • переконатися, що вводиться номер мобільного телефону повністю, включаючи код країни (+7) або у тому формулюванні, в якому вказувався при реєстрації облікового запису;
  • не вказувати зайві нулі, знаки «плюс» чи інші спеціальні символи як у номері телефону, і у паролі;
  • уникати постановки зайвих прогалин як усередині, і після закінчення записи.

Якщо запис даних для авторизації відповідає всім описаним критеріям, а увійти до програми за номером не вдається, необхідно відновити доступ до сторінки.

Якщо клієнт зв'язується з техпідтримкою, йому необхідно підтвердити свою особистість. Основними умовами підтвердження сторінки є:

  • вхід користувача до облікового запису протягом тривалого часу з одних і тих же пристроїв. Якщо ви використовуєте той самий комп'ютер для входу в систему, а також для відновлення облікового запису, постачальник електронної пошти буде впевненішим, що обліковий запис дійсно належить клієнту;
  • наявність підтвердженої електронної пошти для резервного відновлення;
  • наявність інформації про попередні паролі облікового запису;
  • відповіді на питання безпеки;
  • Справжні фотографії користувача на сторінці, де можна побачити обличчя користувача.

Відновити сім-карту та отримати доступ

Якщо номер, до якого була прив'язана сторінка, втрачено через втрату сім-карти, її можна відновити в найближчому салоні мобільного зв'язку з повним збереженням номера (при цьому стара картка заблокується).У такому разі обліковий запис все ще залишиться прив'язаним до неї, і відновити доступ до сторінки можна буде просто за номером телефону.

Отримати нову сім-карти при втраті старої не складно. Заміна SIM-картки – безкоштовна послуга, що надається в офісі конкретного оператора мобільного зв'язку; користувача можуть попросити подати заявку на втрату SIM-картки, використовуючи шаблон заяви або просто надати документи, що засвідчують особу. Оскільки старий номер телефону призначений за конкретним договором між клієнтом та компанією, абоненту доведеться у будь-якому випадку відвідати офіс.

Тим не менш, на новій SIM-карті після відновлення будуть втрачені всі збережені контакти, тому що SIM-карта є фізичним пристроєм, і при її втраті всі дані на ній будуть втрачені, як, наприклад, в випадку з SD-картою.

  • Для відновлення сім-картки необхідно відвідати фактичний офіс оператора або спочатку подати заявку на сайті.
  • При цьому стара сім-карта миттєво блокується, а нова стає активною протягом десяти-п'ятнадцяти хвилин після перевипуску.
  • Нова карта випускається абсолютно безкоштовно, але співробітник офісу може виконати обрізання картки під адаптер конкретного телефону, що може коштувати символічну суму коштів.

Як відновити сторінку ВК без СМС

Відновити сторінку без смс можливо кількома способами. При цьому слід розуміти, які ресурси для відновлення має користувач. Якщо користувач не може увійти у ВКонтакті, можуть бути різні причини. Розглянемо основні питання-проблеми та їх вирішення.

Запитання експерту Як авторизуватися при неактивному номері телефону?

Необхідно використовувати альтернативну адресу електронної пошти, яка вказується під час реєстрації облікового запису. Якщо пароль є актуальним, але номер не активний, в обліковий запис ВК завжди можна увійти через прив'язану адресу електронної пошти. Як проходити авторизацію із звичайними обліковими даними?

Обліковий запис був зламаний, тому необхідно буде відновити доступ через email (запросити лист для скидання пароля), змінити свій пароль (переконатися в його надійності та безпеці; рекомендується використовувати не менше 12 символів, включаючи великі та малі літери, цифри, символи) та переконатися, що доступ до облікового запису має тільки він. Чи можна авторизуватись при неактивному номері та неактивній електронній пошті?.

Слід написати електронною поштою, щоб пояснити ситуацію. Оператори підтримки працюють цілодобово і можуть дати можливість підтвердити свою особу, використовуючи свій паспорт, посвідчення водія або інший документ, що підтверджує особу. Можна прикріпити відскановану копію свого посвідчення особи до першого листа, але важливо мати на увазі, що сервіс електронної пошти не завжди відповідає за конфіденційність інформації.Відповідь від технічної підтримки ВКонтакте може зайняти від двох годин до кількох тижнів, тому потрібно набратися терпіння. При цьому якщо під час реєстрації облікового запису користувач не використовував своє справжнє ім'я, найімовірніше у відновленні сторінки буде відмовлено.

Як тільки доступ буде відновлено, рекомендується витратити кілька хвилин, щоб зробити обліковий запис ще безпечнішим. Для цього необхідно перейти на свою домашню сторінку та натисніть у правому верхньому кутку «Налаштування», далі – «Безпека». Там же можна за бажанням змінити номер телефону.

Чому може бути відхилена заявка

Оператор підтримки може не схвалити заявку користувача та заблокувати сторінку за таких обставин:

  • множина підозрілих входів в аккаунт з різних пристроїв та відстаней;
  • відсутність підтвердженої електронної пошти для резервного відновлення;
  • невірні відповіді на питання безпеки;
  • відсутність справжніх фотографій користувача на сторінці, де можна побачити обличчя клієнта.

Як відновити доступ до сторінки, якщо до неї не прив'язаний номер телефону

Якщо при реєстрації користувач не вказав мобільного номера, це може призвести до ряду незручностей: програма буде вимагати підтвердження дій у вигляді коду щоразу після відправлення повідомлення, коментаря або іншої дії в утиліті.

Якщо користувач не можете увійти у ВКонтакті, використовуючи свої звичайні облікові дані, необхідно використовувати альтернативну адресу електронної пошти, яка вказується при реєстрації облікового запису. Якщо при реєстрації користувач вказав більше однієї адреси електронної пошти в обліковому записі, але все ще не пам'ятає пароль, відновити його можна за допомогою email. Якщо пароль є актуальним, але номер не прикріплений, до облікового запису ВК завжди можна увійти через прив'язану адресу електронної пошти.

Але якщо під час реєстрації номер телефону до сторінки не був прив'язаний, процес відновлення сторінки помітно ускладниться, оскільки підтвердити особу користувача за допомогою відправки смс-повідомлень з кодом перевірки буде неможливо.

  1. Для того, щоб відновити доступ до сторінки без номера, необхідно мати якісну камеру на телефоні або фотоапарат, а також паспорт, посвідчення водія або будь-який інший документ, що засвідчує особу.
  2. Після того, як паспорт буде підготовлений, необхідно зайти на сторінку входу в обліковий запис ВК і перейти за посиланням, натиснувши на «Забули пароль».

  3. У наступній формі пропонується вписати дані, які пам'ятає користувач – номер телефону або адресу електронної пошти, а в рядку нижче згадується, що «Якщо ви не пам'ятаєте даних або не маєте доступу до телефону, натисніть сюди».При цьому «Натисніть сюди» є активним посиланням, яким слід перейти.

  4. У формі, що відкрилася, необхідно ввести посилання на свою сторінку. Знайти її можна як у загальному пошуку, так і в пошуку по людях, який буде доступний за посиланням нижче.

  5. У наступному вікні необхідно ввести дані, які доступні користувачеві: старий номер телефону, новий номер телефону, старий пароль від сторінки та натиснути кнопку «Подати заявку».

  6. Відкриється сторінка з кодом, який протягом трьох хвилин потрібно буде переписати на папірець, сфотографуватися з ним та прикріпити у заявці. Після надсилання заявки вона буде розглянута протягом 3-7 днів.

Чому може бути відхилена заявка

Заявка на підтвердження сторінки без номера телефону може бути відхилена у таких випадках:

  • якщо на сторінці користувача немає справжніх фотографій з чітким зображенням обличчя – у такому разі оператор просто не зможе встановити відповідності та сторінка, найімовірніше, буде заморожена;
  • якщо при написанні старого та нового номерів було допущено помилку;
  • якщо фотографія, надіслана в заявці, не відповідає дійсності;
  • якщо на сторінці користувача стоїть дивне ім'я;
  • якщо процес переписування коду на лист і фотографії зайняв більше 3 хвилин часу.

Якщо старий номер вже належить іншій людині

Якщо старий номер телефону належить іншій людині, його необхідно змінити в налаштуваннях зміни номера. Для цього потрібно перейти до розділу «Загальні», знайти пункт із номером телефону, натиснути «Змінити», ввести новий номер.

Після цього дочекатися смс-підтвердження, яке прийде на новий телефон, та ввести код у відповідну форму. Тепер для входу до соціальної мережі необхідно буде використовувати виключно новий номер; на нього ж надходитимуть повідомлення про вхід до облікового запису. Далі новий номер буде працювати як повноцінний телефон.

Як прикріпити новий номер телефону до сторінки ВК

Бувають випадки, коли користувачі у вимушеному порядку змінюють номер телефону. Отже, необхідно змінити дані в обліковому записі соціальної мережі. Прив'язка номера до облікового запису надає низку незаперечних переваг:

  • номер телефону може бути використаний для скидання або відновлення забутого пароля;
  • при відкритому доступі до номера інші користувачі можуть зв'язатися з абонентом зі стільникового зв'язку;
  • номер забезпечує безпеку облікового запису ВКонтакте за допомогою введення смс-кодів та текстових попереджень для потенційно несанкціонованих входів до системи.

Номер телефону неважко змінити в установках соціальної мережі. Для цього необхідно дотримуватися цього алгоритму:

  1. Потрібно увійти у ВКонтакті на комп'ютері або в мобільному додатку та перейти до розділу налаштувань (для комп'ютера у верхньому правому куті екрана, для мобільного додатка у відповідному розділі).
  2. Відкрити розділ «Загальне» та у списку, що відкрився, знайти пункт «Номер телефону».
  3. Якщо обліковий запис раніше не був підключений до телефонного номера, можна додати номер. Якщо потрібно змінити існуючий телефон, натисніть кнопку «Змінити» праворуч від телефонного номера.

  4. Далі слід ввести необхідний номер та визначити спосіб підтвердження номера, дочекатися смс-повідомлення. Натиснути "Продовжити".

  5. Останнім кроком необхідно ввести отриманий по смс код у відповідне поле та натиснути «Підтвердити».

Після цього телефон буде прив'язаний до сторінки. Міняти прив'язаний номер можна не більше 3-х разів на місяць.

Также ВКонтакте пропонує користувачам за 3 рублі на добу послугу розсилки повідомлень по смс. Також з'явиться можливість відповіді на повідомлення через SMS навіть в умовах відсутності інтернету. Ця можливість доступна для клієнтів кількох мобільних операторів:

  • МТС - 3 рублі
  • Мегафон -3 рубля
  • Теле2 - Вихідні смс за тарифом

Відновити сторінку без номера телефону можливо кількома способами. Найзручніше це зробити за допомогою адреси електронної пошти, але якщо доступу до пошти немає, доведеться відновлювати доступ за допомогою надсилання фото-підтвердження з кодом, написаним на листку, до служби технічної підтримки.Причому можливий цей спосіб тільки в тому випадку, коли на сторінці присутні фотографії користувача. В іншому випадку заявка буде відхилена.