Додаток «МТС Хто дзвонить»

Anonim

При вхідному виклику «МТС Хто Дзвонить» перевіряє номер того, хто дзвонить за спеціальною базою, після чого вся доступна інформація виводиться на екран. Ця програма допоможе не витрачати час на марні дзвінки та розмови. Абонент відразу побачить, хто саме йому дзвонить, і вирішить, чи піднімати слухавку чи ні. З 7 лютого додаток став платним.

Детальний опис програми «МТС Хто дзвонить»

Додаток «МТС Хто Дзвонить» дозволяє абоненту дізнатися хто йому телефонує, навіть якщо номер телефону не внесений до списку контактів.Це дозволить абоненту швидко ухвалити рішення, піднімати трубку чи ні. Інформація про людину, що дзвонить, береться з великої бази даних.

Наприклад, такий додаток підкаже, чи є на цей номер скарги інших абонентів. Якщо вони є, то трубку краще не брати, тому що є ризик зіткнутися з нав'язливим співрозмовником, який пропонуватиме пройти безкоштовне медичне обстеження, сумнівної якості, або добре заробити.

Як встановити

Утиліту «МТС Хто Дзвонить» можна знайти в магазині програм App Store або Google Play.

Щоб активувати програму в мобільний пристрій, необхідно вставити сім-карту. Активацію послуги здійснюють із мережі МТС. Є можливість підключити безкоштовну базову версію з обмеженим набором послуг та преміум-версію з розширеним функціоналом.

Щоб придбати преміум-версію необхідно натиснути на кнопку Купити в додатку.Після перевірки телефонного номера та створення облікового запису на порталі b2b.mts.ru буде підключено послугу «Легкий офіс. Адміністратор порталу», передплата на преміум-версію в цьому випадку буде активована автоматично.

Для абонентів, які вже мають обліковий запис на порталі b2b.mts.ru послідовність дій дещо інша.

  1. Авторизуються в системі.
  2. Додають додаток «МТС Хто дзвонить» у кошик і оплачує його.
  3. Переходять до розділу Мої підписки, щоб скопіювати звідти код активації продукту.
  4. Далі потрібно ввести цей код у додатку «МТС Хто дзвонить».

Після цього преміум-версію активовано. Варто пам'ятати, що передплата цієї послуги діє в режимі автоподовження. Оплачується опція з особового рахунку МТС.

Щоб скасувати передплату, достатньо зайти в розділ «Хто Дзвонить Преміум» і натиснути на кнопку «Скасувати передплату». При цьому підписка діятиме до кінця оплаченого періоду, навіть у тому випадку, якщо вона деактивована раніше.

Плюси та мінуси Актуальна база номерів, звідки береться інформація. Абонент своєчасно попереджається про спамний дзвінок. Інформація про телефон визначається максимально швидко. У версії програми iOS передбачений безкоштовний пробний період 7 днів. Послуга платна. Безкоштовно можна скористатися лише базовою версією, де база не дуже повна. Не працює разом із додатком Kaspersky WhoCalls. Швидкість визначення номера 10 Зручність 10 Наявність безкоштовного періоду 7 Разом 9 Відмінна програма, яка дозволяє позбутися нав'язливих дзвінків. Єдиний мінус – стало платним.

Можливості програми

Для смартфонів, що працюють на операційних системах iOS та Android доступні базова та преміум-версія програми. Розглянемо всі можливості для ОС iOS.

В базовій версії для мобільних пристроїв на цій операційній системі доступні такі функції:

  • Перевірка номера на предмет спаму або приналежності до організації. У цьому назва організації не показывается;
  • Можна додати номер вручну та подивитися, кому він належить;
  • Можна блокувати номери;
  • Абонент може залишати інформацію про той чи інший номер.

У преміум-версії є всі ці функції, але також додатково висвічується назва організації, з якої дзвонять.

Для смартфонів, що працюють на ОС Android теж доступні всі ці опції. Крім цього, повністю блокується реклама, і номери можуть визначатися навіть без підключення до інтернету.

Вартість послуги

Базова версія для всіх абонентів безкоштовна.

  • Для власників пристроїв на ОС iOS вартість преміум-версії становить 129 рублів на місяць. Ці абоненти отримують безкоштовний період терміном 7 днів.
  • Для користувачів смартфонів на ОС Андроїд вартість преміум-версії 99 рублів на місяць. Тут безкоштовний пробний період не передбачено.

Оператор МТС надав абонентам вибір. Вони можуть безкоштовно користуватися базовою версією або підключити преміум-версію з розширеним функціоналом.