Тарифи Білайн «Близькі люди»

Anonim

Детальний опис лінійки тарифів Білайн «Близькі люди1», «Близькі люди1», «Близькі люди2», «Близькі люди3», «Близькі люди4», «Близькі люди5».

Білайн оновив лінійку тарифних планів, тепер у ній залишаються лише сімейні пропозиції. Це дозволить з вигодою користуватися послугами зв'язку всій сім'ї або підключати пристрої до Інтернету речей. У новій лінійці є тарифи, які дають змогу підключати від 3 до 6 номерів. При цьому чим більше клієнтів підключено до тарифу, тим дешевше послуги зв'язку для окремо взятого абонента.

Детальний опис лінійки «Близькі люди» Білайн

Московская версія нової тарифної лінійки «Близькі люди» включає п'ять тарифів з абонплатою від 500 до 2500 рублів на місяць. У тарифі передбачено пакет хвилин, які можна витрачати на дзвінки абонентам різних операторів, які проживають у будь-яких регіонах.

«Близькі люди1»

Абонентська плата за цим тарифом становить 500 рублів на місяць. Списання відбувається подобово, по 16, 66 рубля на добу. За місяць вважається період, що дорівнює 30 дням. Якщо місяць коротший чи довший, то абонплата списується пропорційно. Розглянемо, що отримує абонент за таку ціну.

  • 20 ГБ мобільного інтернету. Трафіком можна користуватися по всій Росії, за винятком Чукотського АТ;
  • 400 хвилин на дзвінки абонентам Білайн та інших операторів. Після витрати ліміту дзвінки на номер Білайн безлімітні;
  • 300 смс-повідомлень. Їх можна надсилати абонентам будь-яких операторів, крім лінійки «Близькі люди»;
  • У подарунок абонент отримує підписку на сервіс ViP Play терміном на місяць. Це дозволяє дивитися новинки художніх фільмів та серіалів.

В рамках тарифу абонент отримує можливість безкоштовно та безлімітно користуватися месенджерами, а також надсилати повідомлення на номери лінійки «Близькі люди». Також можна дзвонити безкоштовно на один вибраний номер незалежно від оператора. Всі дзвінки всередині мережі безлімітні та безкоштовні.

«Близькі люди2»

Вартість цього тарифу становить 700 рублів на місяць. Абонплата знімається подобово, по 23, 33 рублі. Абонентам можуть безлімітно користуватися месенджерами та надсилати смс-повідомлення на номери своєї лінійки. В рамках тарифу абоненти отримують такий набір послуг:

  • 30 ГБ інтернету, яким можна користуватися по всій території Росії;
  • 700 хвилин на місяць на дзвінки абонентам усіх операторів, у тому числі й Білайн. Після закінчення ліміту дзвінки на номери Білайн безлімітні;
  • 300 смс-повідомлень на номери будь-яких російських операторів, крім лінійки «Близькі люди»;
  • Можна підключити один улюблений номер, на який можна телефонувати абсолютно безкоштовно. Це може бути номер будь-якого оператора;
  • До свого номера можна прив'язати два додаткові та ділитися з іншими абонентами 30 ГБ мобільного інтернету.

Додатково безкоштовно можна підключити 75 ТВ-каналів. Також надається безкоштовна підписка на сервіс ViP Play терміном на 2 місяці.

«Близькі люди3»

Цей тариф передбачено для 1-3 номерів. Абонплата складає 900 рублів за хвилину. Плата списується першого місяця по 30 рублів на добу, далі списання відбувається наприкінці месяца.

Підключившись до цього тарифного пакету, абонент отримує такий набір послуг:

  • Безлімітний мобільний інтернет по всій Росії, крім Чукотського АТ. Є можливість безкоштовно роздавати трафік;
  • 1300 хвилин на дзвінки абонентам будь-яких операторів;
  • 300 смс-повідомлень на номери абонентів будь-яких операторів, крім цієї лінійки;
  • Безлімітні смс-повідомлення на номери цієї лінійки;
  • Можна підключити 1 номер будь-якого оператора та дзвонити на нього абсолютно безкоштовно.

У подарунок абоненти отримують можливість дивитися безкоштовно 155 ТВ-каналів, а також передплату на сервіс ViP Play терміном на 2 місяці.

«Близькі люди4»

Цей тарифний план дозволяє підключити 1-4 номери. Абонентська плата складає 1500 рублів на місяць. В рамках тарифу абонент отримує набір послуг:

  • Безлімітний інтернет, при цьому трафік можна витрачати не тільки в домашньому регіоні, а й у поїздках Росією. Є можливість безкоштовно роздавати інтернет на інші пристрої;
  • 2000 хвилин на дзвінки абонентам всіх російських операторів. Після вичерпання ліміту дзвінки на номери Білайн безлімітні;
  • Можна підключити 1 улюблений номер та дзвонити на нього безкоштовно, це може бути номер будь-якого оператора;
  • 300 смс-повідомлень на всі російські номери, крім цієї лінійки. На номери лінійки «Близькі люди» смс-повідомлення безлімітні та безкоштовні.

У подарунок абоненти отримують підписку на сервіс ViP Play терміном на 2 місяці. Також можна переглядати 155 ТВ-каналів та вибрати гарний номер.

«Близькі люди5»

На цьому тарифі можна підключити від 1 до 6 номерів. Абонплата складає 2500 рублів на місяць. Плата стягується подобово по 83, 33 рублі. За цю ціну абонент отримує такий набір послуг:

  • Безлімітний мобільний інтернет по всій Росії, за винятком Чукотського АТ. Можна роздавати трафік на інші пристрої;
  • 4000 хвилин на дзвінки абонентам усіх операторів. Після вичерпання ліміту дзвінки на номери Білайн безлімітні;
  • 300 смс-повідомлень на номери всіх російських операторів. Повідомлення абонентам цієї лінійки безлімітні;
  • Можна підключити 1 улюблений номер і дзвонити на нього безкоштовно. При цьому неважливо, який це оператор.

Додатково абоненти цього тарифу можуть переглядати 195 ТВ-каналів. Також у подарунок дається підписка на сервіс ViP Play терміном на 2 місяці.

Не включено до тарифу та оплачується окремо

Варто враховувати, що деякі послуги не включені в абонентську плату та оплачуються окремо.

  • Дзвінки до країн СНД (Азербайджан, Вірменія, Білорусь, Грузія, Казахстан, Киргизстан, Молдова, Узбекистан, Україна, Абхазія, Південна Осетія) - 35 руб/хв;
  • Дзвінки в популярні країни (Європа, США, Канада, В'єтнам, Китай, Туреччина) - 55 руб/хв;
  • Дзвінки до інших країн - 85 руб/хв;
  • SMS на міжнародні номери операторів мобільного зв'язку - 8 рублів.

Вартість послуг після використання пакета

Після того, як ліміт хвилин вичерпано, дзвінки на номери Білайн безлімітні. Дзвінки на номери інших російських операторів і на домашні номери коштують 3 рублі за хвилину.

Додаткові опції до тарифного плану

Перейти на тарифний план лінійки «Близькі люди» можна безкоштовно, зберігши свій номер. Нові абоненти можуть безкоштовно вибрати красивий телефонний номер на сайті оператора. Можна замовити стартовий пакет, він буде безкоштовно доставлений по Москві кур'єром.

Доступні для підключення такі послуги: "Гігі за сон", "Гігі за детокс", "Гігі за кроки", "Гігі за мізки". Завдяки цьому можна отримати додаткові гігабайти інтернету.

У роумінгу можна підключити безлімітний інтернет за 350 рублів на добу. Плата стягується лише за дні, коли абонент користується інтернетом.

Кому підійдуть тарифи «Близькі люди» від Білайн

Тарифи цієї лінійки оптимально підійдуть для підключення сім'ї. Це дозволить значно заощаджувати на послугах зв'язку. При цьому чим більше абонентів підключено до основного номера, тим дешевше обходяться послуги.

Як підключити тарифи «Близькі люди» на Білайн

  • Все нові клієнти Білайн можуть купити стартовий пакет у будь-якому з фірмових магазинів.
  • Замовити сім-карту можна і на офіційному сайті, в цьому випадку пакет може бути доставлений кур'єром.
  • Діючі абоненти можуть перейти на тариф із збереженням свого номера. Для цього достатньо в особистому кабінеті переглянути всі доступні для підключення варіанти і вибрати в переліку відповідний тариф з лінійки «Близькі люди».
  • Абоненти інших операторів можуть перейти на Білайн зі своїм старим номером. Для цього достатньо написати заяву в офісі оператора. Перехід зазвичай займає близько тижня.

Міста, в яких можна підключити тариф

Сімейні тарифи діють по всіх містах усієї Російської Федерації, де підтримується зв'язок Білайн. Підключення можна здійснити в офісі, через офіційний сайт або в мобільному додатку.

Як відключити тарифний план

Якщо з якоїсь причини тариф із лінійки «Близькі люди» не сподобався, то завжди можна перейти на інший пакет. Для цього в особистому кабінеті або мобільному додатку переглядають всі доступні тарифи. Далі вибирають оптимальний для себе варіант і переходять на нього.

Очікується, що така тарифна лінійка буде затребувана у абонентів. Більше того, експерти вважають, що незабаром й інші російські оператори запропонують своїм клієнтам подібні тарифи.