Тарифні плани Велком у Білорусі: опис

Anonim

Тарифи на Великому – це широкий вибір різноманітних пропозицій оператора. Будь-який абонент може вибрати такий тарифний план, який повністю задовольнятиме його вимогам у мобільному зв'язку, при цьому не переплачуючи зайвих грошей за непотрібні послуги або великі пакети.

У 2019 році Велком у Білорусі оновив лінійку тарифів «Комфорт». Це оптимальне поєднання хвилин розмов та трафіку у трьох різних обсягах – маленький середній та великий. При цьому розмови між абонентами Velcom безкоштовні та не мають обмежень за часом.

Тарифи «Комфорт»

Це універсальна лінійка тарифних планів з абонентською платою та пакетами послуг. Вони різняться за розміром пакетів, відповідно до цього встановлюється ціна.

Лінійка складається з трьох пропозицій оператора:

  • Комфорт S – 50 хвилин розмов + 1 ГБ мобільного інтернету. 11, 90 руб/міс.
  • Комфорт M - 100 хвилин + 7 ГБ. 19, 90 руб/міс.
  • Комфорт L – 300 хвилин + 15 ГБ + безліміт на соцмережі та месенджери. 25, 90 руб./міс.

Вартість тарифу списується з рахунку щодня рівними частками. Вихідні дзвінки на номери Велком – безлімітно, вони не витрачають хвилини з пакета. Ліміт дається лише для дзвінків на номери інших операторів. Для збільшення пакета ГБ є підключення додаткових опцій. Залишки трафіку переносяться на наступний місяць.

У статті всі ціни вказані в білоруських рублях.

«Смарт» та «Бізнес-клас»

Це дорогі тарифи з повним набором послуг та великим їх обсягом. Мають такі параметри.

«Smart Нескінченний»

Тут практично всі послуги надаються безлімітно:

  • мобільний інтернет;
  • вихідні дзвінки всередині мережі Велком;
  • СМС;
  • ММС.

Для дзвінків на номери інших операторів у Білорусі встановлено ліміт 1000 хвилин. Окрім цього, абонент отримує 79 каналів від VOKA ТВ. Щомісячна плата за все це - 57, 64 рубля.

"Бізнес клас"

Це тариф для безмежного спілкування всередині країни та вигідних дзвінків за кордон. Які послуги входять до тарифу та надаються без обмежень:

  • Интернет.
  • Всі виклики по Білорусі, незалежно від оператора.
  • СМС всередині мережі Велком.

В абонентську плату входить 300 хвилин для дзвінків до країн СНД та Європи. Крім того, абонент отримує 79 каналів цифрового телебачення VOKA ТВ.

Тариф «Лемон»

Лінійка позиціонується оператором як тарифи для дітей та молоді. Для цієї категорії абонентів надається знижка на оплату мобільних послуг.

Особливість цих тарифів – накопичення трафіку. Якщо за місяць пакет не витрачено повністю, залишки не згоряють, а додаються до нового пакету.

Обсяг накопичень не може перевищувати встановлений за тарифом щомісячний ліміт (якщо дається пакет з 4 ГБ, то й накопичення не може бути більше 4 ГБ).

«lemon Z»

В тариф входить:

  • Безліміт на дзвінки всередині мережі.
  • Інтернет – 1 ГБ.
  • Безліміт на месенджери.
  • Підписка Disney від VOKA ТВ

Вартість дзвінків на інші мобільні та стаціонарні мережі - 0, 072 руб. СМС - 0,0462 руб.

Звичайна ціна тарифу - 11, 9 руб/міс. Для абонентів молодше 26 років - 8, 9 руб/міс.

«lemon Y»

Що входить до тарифу безлімітно:

  • Дзвінки на номери Велком.
  • Месенджери та соцмережі.
  • VOKA (передплата ivi).

Для дзвінків абонентам інших мереж – 50 хвилин. Пакет трафіку – 4 ГБ.

Абонентська плата - 19, 9 руб/міс. Спеціальна ціна для молоді - 12, 9 руб / міс.

«lemon X»

Послуги, включені до тарифу без обмежень:

  • Дзвінки всередині мережі Велком.
  • Соцмережі та месенджери.
  • Музичні сервіси Apple Music, SoundCloud, Google Play Music.

Вихідні на номери інших операторів – 100 хвилин. Інтернет – 8 ГБ. VOKA ТВ – 79 каналів.

Ціна – 26, 9 руб/міс, зі знижкою – 15, 9 руб/міс.

«Тільки інтернет»

Тарифи для модемів та планшетів. Інтернет на них безлімітний, але на повній швидкості дається лише обмежений ліміт трафіку. Лінійка складається з трьох пропозицій:

    «Анлім S» – 8 ГБ, після вичерпання безліміт на швидкості до 512 Кбіт/с. Ціна - 11, 9 руб/міс. «Анлім M» – 15 ГБ, безліміт на швидкості до 1 Мбіт/сек. Вартість - 16, 9 руб / міс. «Анлім L» – 30 ГБ, після вичерпання – до 1 Мбіт/сек. Абонентська плата - 23, 9 руб/міс.

Списання грошей проводиться щодня рівними частками. У кожен їх тариф включено 79 ТВ-каналів. Доступна активація опцій для збільшення швидкості та безлімітного трафіку на YouTube.

«Легкі тарифи»

Прості тарифи без абонентської плати або з мінімальною сумою щомісячних списань. Які пропозиції входять до цієї групи:

  • «Стартовий» - дзвінки на Величезному безлімітно + 500 МБ трафіку. Після вичерпання пакета 1 МБ=1 коп. Ціна - 7, 9 руб / міс.
  • "Вітаю. Дзвінки» – безлімітні дзвінки на Великому після активації передплати. На 1 день – 0,35 грн. На 7 днів - 1, 9 р. На 30 днів (+ 150 МБ трафіку) - 6, 9 р.
  • "Вітаю. Дзвінки + Інтернет» – послуги надаються за передплатою. На 7 днів (2, 90 рубля) - безліміт всередині мережі, інші номери - 10 хвилин, трафік 100 МБ. На 30 днів (8, 90 рубля) - всередині мережі - без обмежень, на інші номери - 50 хвилин, 500 МБ інтернету.

Ці варіанти підходять для абонентів, які спілкуються переважно всередині своєї мережі – з абонентами Велком, та майже не користуються мобільним інтернетом. Щоб не платити за непотрібні пакети послуг, створено ці тарифні планы.

Соціальні та спеціальні

Дешеві тарифи з особливими умовами – пакет хвилин дається лише на «улюблені» номери:

  • «Пенсійний» - 1000 хвилин, кількість улюблених номерів - 5, після вичерпання пакета вартість дзвінка на улюблений номер - 0, 0158 руб/хв. Ціна - 3, 70 руб / хв.
  • «Соціальний» - 60 хвилин на 1 улюблений номер, 100 МБ трафіку, після вичерпання пакета дзвінки на улюблений номер стоять 1,05 коп. Абонентська плата - 1, 58 руб / міс.
  • «Передача даних» - тариф для надсилання СМС. Ціна одного повідомлення - 2, 3 коп., щомісячна плата - 1, 71 руб/міс.

Тарифи підходять для представників старшого покоління, які не користуються мобільним інтернетом і дзвонять обмеженому колу людей.

Варіанти безлімітного інтернету

Пакети безлімітного трафіку, які можна підключати додатково до тарифного плану:

Вид безліміту На які послуги поширюється Ціна за місяць/руб
на музику Apple Music, SoundCloud, Google Play Music 2, 90
на месенджери Telegram, Viber, WhatsApp, Facebook Messenger 1, 90
на соціальні мережі Для сайтів та офіційних додатків Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, Snapchat, Однокласники, VK, Tinder, BOOM 3, 90
на YouTube YouTube 4, 90
на добу Безліміт на всі веб-ресурси протягом 1 дня. разовий платіж 3, 06 рубля
інтернет на швидкості до 512 Кбіт/с (1 Мбіт/сек) Для тарифів лінійки «Комфорт» після вичерпання пакета 2, 90 (5, 90)

Для кожного тарифу передбачено свій набір доступних пакетів. Перевірити можливість підключення можна на сайті або за телефоном технічної служби за номером 411.

Пакети мобільного інтернету

Для тарифів «Комфорт» та «Стартовий» доступні такі пакети:

  • Пакет 500 Мб – 3, 90 р.
  • Пакет 1 Гб – 5, 90 р.
  • Пакет 3 Гб – 8, 90 р.

Ціна списується одноразово при активації пакета.

На тарифах «Пенсійний» та «Соціальний» передбачені пакети інтернету на місяць:

Пакет Мб Ціна (руб/міс)
Легкий 1, 71
250 2, 88
350 3, 34
750 5, 42
1000 6, 57
1500 9, 11
3000 16, 74
3000 + voka ТВ 14, 42
5000 + voka ТВ 19, 04

Як дізнатися свій тариф

Переглянути параметри, залишки пакетів, баланс та іншу інформацію за своїм номером можна в одному місці. Для цього зайдіть в особистий кабінет і перевірте всі відомості, що цікавлять. Щоб почати користуватися сервісом, потрібно зареєструватись на офіційному сайті Велком.

Як змінити тариф Велком

Для зміни наберіть 14134. Цей спосіб зручний, якщо немає можливості вийти в інтернет. Дотримуйтесь інструкцій на екрані мобільного.

Переглянути умови та вибрати відповідний тарифний план можна в особистому кабінеті. Також в описі кожного на сайті є кнопка «Змінити тариф». Натисніть на неї, авторизуйтесь у системі та підтвердіть перехід.

Велком дає величезний вибір пропозицій для своїх абонентів. Кожен знайде варіант за своїми потребами в мобільному зв'язку – підприємці, пенсіонери, діти, молодь, любителі побалакати та активні користувачі інтернету.

У компанії часто проводяться акції, в рамках яких абоненти отримують знижку на абонентську плату.

Для управління тарифами створено зручний сервіс на сайті компанії. Якщо немає виходу в мережу – не біда, можна надіслати запит з мобільного без інтернету або зателефонувати оператору до call-центру.