Як прослухати голосове повідомлення на МТС безкоштовно

Anonim

Голосова поштова скринька від оператора МТС має потужний функціонал. Він дозволяє прослуховувати повідомлення, що надійшли, відразу шістьма способами - за ступенем зручності він вирвався вперед своїх конкурентів. У цьому огляді ми розповімо, як прослухати голосове повідомлення на МТС і як настроїти скриньку. Також ми розповімо про тонкощі настройки переадресації.

Що таке голосове повідомлення на МТС

Голосове повідомлення – це запис із голосової пошти, в якому міститься повідомлення, продиктоване абонентам. А голосова пошта – це автовідповідач, який відповідає замість абонента, якщо він не підходить до телефону або знаходиться поза зоною дії мережі.Це рішення для тих, хто не хоче пропустити жодного дзвінка та залишитися на зв'язку зі своїми контактами. Даною послугою найчастіше користуються ділові люди, яким важливий кожен дзвінок – вона дозволить не втратити важливі зв'язки чи нових клієнтів.

Голосові повідомлення зберігаються у спеціальній поштовій скриньці на серверах мережі МТС. Час зберігання становить від 1 до 10 днів, залежно від підключеної послуги (загалом їх 3). Прослухані повідомлення зберігаються до 14 днів. Після зазначених термінів усі записи стираються – тривале зберігання неможливе. Саме тому їх потрібно прослухати якнайшвидше.

Як прослухати повідомлення

Залишені записи прослуховуються 6 способами:

  1. З телефону за номером 0860 (0861 для базової версії послуги) – у регіоні підключення або в поїздках країною. Дзвінки в поїздках стоять згідно тарифікації на номери МТС Росії з урахуванням підключених опцій (якщо є).У домашньому регіоні прослуховування здійснюється безкоштовно;
  2. У вигляді MMS – активуйте можливість в особистому кабінеті послуги;
  3. Електронною поштою – за аналогією з MMS, поштові повідомлення активуються в особистому кабінеті;
  4. У веб-інтерфейсі пошти за адресою https://vm.ssl.mts.ru/ – у будь-якому браузері, у тому числі мобільному;
  5. За номером +79186800860 (+79186800861 для базової версії послуги) – при знаходженні у міжнародному роумінгу;
  6. У програмі «Автовідповідач» у смартфонах iPhone – тільки з версією iOS 10.3 і вище.

Голосова пошта від МТС представлена ​​трьома послугами з різним функціоналом. У базовій версії прослуховування виконується тільки за номером 0860 або +79168920860 у міжнародному роумінгу. шість способів прослуховування.

Відправка записів поштою та MMS включається в розділі «Налаштування».

Налаштування голосової пошти

Для початку розглянемо всі три версії послуги, проведемо порівняння та дамо команди для активації:

Базова Голосова пошта Голосова пошта +
Команди підключення та відключення 1112919 / 11129192 11190 / 111902 111900 / 1119002
Термін зберігання непрослуханих 1 7 10
Термін зберігання прослуханих 1 10 14
Довжина повідомлення 60 сек 90 сік 120 сек
Кількість збережених повідомлень 15 20 30
Прослуховування поштою та через SMS Нет Так Так
Запис особистого привітання Нет Так Так
Доступ через веб-кабінет Нет Так Так
Доступ через додаток для iPhone Нет Нет Так
Абонентська плата 0 руб 2, 3 руб/доба 3, 3 руб/сутки

При підключенні однієї версії інша вимикається. Відключення здійснюється через особистий кабінет МТС або USSD-командами.

Налаштування ящиків виконуються двома способами. Перший спосіб - за телефоном 0860, де користувачів зустрічає голосове меню.Другий – через веб-інтерфейс послуги, авторизація здійснюється з логіном та паролем від основного особистого кабінету МТС. Щоб запобігти несанкціонованому доступу до скриньки, захистіть його за допомогою коду доступу. Він встановлюється через веб-інтерфейс або за номером 0860.

Працюємо з переадресацією

Якщо телефон вимкнено або знаходиться поза зоною дії мережі, всі дзвінки автоматично переводяться на голосову поштову скриньку. Те саме відбувається за відсутності відповіді протягом 15 секунд з моменту надходження дзвінка. Для цього телефону прописується переадресація на номер +79168920860. Вона встановлюється самостійно, додаткові дії не потрібні.

За потреби можна встановити налаштування переадресації. Наприклад, можна встановити свій інтервал відсутність відповіді. Робиться це за допомогою USSD-команди 62номерчас. Час задається в інтервалі 5-30 секунд з кроком 5 секунд.

Голосова пошта проста та зручна. Виберіть потрібний за тривалістю та терміном зберігання повідомлень варіант, підключіть та користуйтеся. А найзручніші способи прослуховування записів – це веб-інтерфейс та дзвінок на номер 0860. Власникам iPhone пощастило більше – для них приготовлений штатний додаток.