Як зателефонувати оператору МТС Росія в Криму безкоштовно

Anonim

Щоб зателефонувати оператору МТС Росія в Криму, потрібно знати номер сервісу технічної підтримки клієнтів. Він відрізняється для абонентів, які дзвонять зі свого мобільного та тих, хто намагається зв'язатися зі стаціонарного апарату. Під час перебування у роумінгу працює окрема телефонна лінія.

У спеціаліста можна дізнатися інформацію щодо тарифу, підключених послуг, уточнити витрати на зв'язок, підключити або вимкнути опції. Щоб оператор зміг виконати прохання абоненту, йому потрібно знати його паспортні дані для звірки з базою.Усі дзвінки не тарифікуються. Доступний зв'язок не тільки по телефону, а й в інтернеті.

Дзвінок з мобільного МТС

Щоб зв'язатися з оператором МТС, зателефонуйте за номером 0890. Спочатку потрібно прослухати інструкцію автоінформатора. Для швидкого доступу натисніть 3, а потім 0.

Часто з'єднання зі співробітником доводиться чекати довго через завантаженість лінії. Але зазвичай через 1-5 хвилин оператор call-центру, що звільнився, відповідає на дзвінок клієнта.

Дзвінок зі стаціонарного номера або мобільного інших операторів

Якщо потрібно зателефонувати з міського телефону, то наберіть багатоканальний номер технічної підтримки 88002500890. Тут також відповість автоінформатор. Слухайте його підказки та натискайте потрібні клавіші.

Телефон для корпоративних клієнтів

Для корпоративної частини абонентів виділено спеціальну лінію - 88002500990. Це дозволяє не чекати своєї черги серед усіх інших абонентів, а швидко потрапити до потрібного фахівця.

Телефон для зв'язку в роумінгу

Іноді так трапляється, що під час подорожі за кордоном потрібна допомога свого оператора зв'язку. Стандартний номер сервісного центру буде недоступний абоненту.

Альтернативні способи зв'язку

Якщо не вдається додзвонитися до служби підтримки чи немає бажання чекати на лінії своєї черги, можна скористатися іншими варіантами зв'язку:

  • На сайті оператора є чат зі спеціалістом. Натисніть на значок у правому нижньому кутку екрана. Відкриється сторінка авторизації – введіть номер та пароль. З'явиться вікно чату. Потрібно трохи почекати, доки звільниться оператор. Тут не потрібно спілкуватися з роботом – на запитання одразу відповідає живий фахівець.
  • Питання оператору можна поставити і в соцмережах – в офіційних групах Vkontakte, Однокласниках, Facebook. Зазвичай консультанти відповідають швидко, але бувають і затримки, якщо накопичилася велика кількість запитань від клієнтів.
  • Скористайтеся мобільним додатком «Мій МТС». Тут, як і на сайті, є служба допомоги клієнтам. Для цього на головній сторінці натисніть кнопку меню, виберіть пункт "Підтримка", далі - "Чат". Відкриється форма для зв'язку з фахівцем – напишіть у ній своє запитання. Через 1–2 хвилини оператор відповість.

Якщо немає можливості використовувати онлайн-сервіси, зверніться за допомогою до салону зв'язку МТС. Менеджери дадуть відповіді на всі запитання щодо мобільного зв'язку та вашого номера.

Тарификація дзвінків у Криму

Послуги зв'язку надаються на наступних умовах:

  • Щодняє 20 безкоштовних хвилин для вихідних дзвінків на номери МТС місцевої мережі – Крим, Севастополь та Краснодар.
  • Перші 15 хвилин по МТС Росії - 0, 5 руб/хв, потім - 0, 75 руб/хв.
  • Інші оператори в домашньому регіоні – 1, 3 руб/хв.
  • По Росії – 10 руб/хв.
  • На номери MTS України – 2, 5 руб/хв.
  • Інші оператори України – 9 руб/хв.

Для економії коштів абонентам пропонується послуга «Дзвони безкоштовно». Щодня дається пакет із 100 хвилин на будь-які номери Росії. Ціна послуги – 1,5 рубля на добу. Після вичерпання пакета вартість дзвінків 3 руб/хв.

Зв'язатися з оператором МТС нескладно. Дзвінки безкоштовні як з мобільного, так і з міського. Доступні чати підтримки у соцмережах. Якщо з якоїсь причини не вдається дізнатися інформацію у спеціаліста, скористайтесь особистим кабінетом на сайті МТС. Тут зібрані всі відомості про тариф, послуги, витрати, які можуть знадобитися абоненту.Багато питань можна вирішити самостійно, навіть не вдаючись до особистого звернення до консультантів.