Тарифний план «Нескінченна історія» від Ростелеком: огляд

Anonim

«Нескінченна історія» від Ростелеком – це тариф для активних користувачів мобільного інтернету. Крім трафіку до нього включені хвилини та СМС, є можливість активації додаткових пакетів, якщо не вистачає основних. Невикористані залишки переносяться на наступний місяць і використовуються в першу чергу.

Тариф з нової лінійки оператора вже встиг полюбити абонентів і має позитивні відгуки в мережі. Розглянемо докладно переваги та недоліки тарифу в цьому огляді.

Опис тарифу

Тарифний план включає пакети хвилин і СМС. Але головна його перевага – безлімітний інтернет. Проте в деяких обставинах оператор включає обмеження на швидкість інтернету:

  • При створенні абонентом підвищеного навантаження на мережу (понад 200 Гб на місяць) швидкість не піднімається вище 128 Кбіт/сек.
  • При використанні файлообмінників для завантаження файлів (торенти) швидкість падає до 64 Кбіт/сек.
  • Не можна використовувати безлімітний трафік для модему.
  • Не можна роздати інтернет через точку доступу.

Вартість тарифу – 500 рублів на місяць. Ця ціна є актуальною для Московського регіону. В інших областях країни розцінки нижче.

Що входить до тарифу

Набір послуг для користувачів тарифу:

  • Безлімітний інтернет на всі ресурси.
  • Безлімітні дзвінки по Росії на мобільні та міські номери Ростелеком.
  • 500 хвилин для дзвінків на інші номери.
  • 50 СМС.

Залишки хвилин та СМС переносяться на наступний місяць.

Вартість послуг понад пакет

Коли хвилини з пакета закінчилися, включається щохвилинна тарифікація. Для будь-якого вихідного виклику по Росії хвилина розмови коштуватиме 1,5 рубля. Ціна діє у домашньому регіоні та по всій країні. На номери Ростелеком як і раніше залишається безліміт.

СМС у домашньому регіоні після вичерпання ліміту – 1, 5 рубля. Відправка в інші регіони - 2, 5 рубля.

Додаткові плюшки

Абонент отримує пакет зі 101 каналу від сервісу Wink ТВ-Онлайн. Щоб розпочати перегляд інтерактивного телебачення, потрібно:

  1. Отримати промокод. Для цього наберіть команду 1003891 і натисніть на дзвінок.
  2. Завантажити програму «Wink» за посиланням зі смартфона.
  3. Зареєструватися в додатку.
  4. У розділі «Налаштування» ввести промокод.

Якщо промокод активовано, абоненту надається доступ до безкоштовного перегляду ТБ на 12 місяців.

Як підключити тариф

Діючі абоненти Ростелеком можуть перейти на цей тариф на сайті. Для цього:

  • Зайдіть до особистого кабінету.
  • Натисніть на кнопку «Керувати послугою».

  • Далі – «Змінити тарифний план».

  • Виберіть зі списку «Нескінченна історія».
  • Натисніть «Продовжити».
  • Перегляньте інформацію про суму списання з рахунку.
  • Якщо все влаштовує, натисніть кнопку «Надіслати заявку».

Через кілька хвилин новий тарифний план буде підключено до номера, колишній анулюється. На рахунку має бути достатня сума для списання абонентської плати у повному розмірі.

Для переходу на тариф без інтернету передбачена СМС-команда - у тексті напишіть код «95» і надішліть на номер 220.

Процедура проводиться безкоштовно, якщо з попередньої зміни тарифного плану пройшло більше 30 днів. Якщо менше, то плата за переключення на інший тариф становитиме 150 рублів.

Для нових клієнтів

Стати абонентом можна в офісі Ростелеком. Прийдіть туди з паспортом і отримайте сім-карту з обраним тарифом. Можна залишити свій колишній номер, який належить іншому оператору.

Якщо немає бажання їхати в офіс, можна замовити сімку по інтернету, на сайті компанії. Зайдіть в опис тарифу, і на сторінці, що відкрилася, відразу з'явиться форма для заповнення заявки. Вкажіть свої П.І.Б., контактний телефон та адресу, за якою ви зможете отримати сім-карту. Якщо ви живете в місті, де не передбачена кур'єрська доставка, сімка прийде поштою.

Спосіб відключення

Щоб відключити тариф, потрібно вибрати іншу пропозицію оператора та перейти на нього. Колишній тариф автоматично припинить діяти. Підключіть новий тариф, як описано в розділі вище.

Корисні послуги та сервіси

Якщо не вистачає основного пакета хвилин, можна підключити додатковий – 100 хвилин за 100 рублів.

Для підключення виберіть один із варіантів:

  • Наберіть команду 100370X1, де Х – це кількість пакетів. Доступно для одноразового підключення від 1 до 5 пакетів по 100 хвилин.
  • Напишіть у тексті 370X1 і надішліть на номер 100.

При активації плата за них списується відразу, а наступного розрахункового періоду додається до щомісячної абонентської плати. Якщо грошей недостатньо на рахунку, то знімається лише плата за тариф, інші пакети відключаються. Після поповнення балансу послуга залишиться неактивною до наступного самостійного підключення абонентом. Щоб вимкнути послугу, наберіть 1003700.

Додаткові пакети повідомлень - 100 СМС за 50 рублів. Підключення:100371X1 . Тут X замініть кількість пакетів. Також доступно від 1 до 5.

Тарифний план «Нескінченна історія» дозволяє мати постійний доступ в інтернет з мобільного телефону або планшета. Ростелеком. У зоні покриття інших операторів швидкість знижується до 128 Кбіт/сек.

Завдяки великому обсягу пакета хвилин абоненти можуть активно спілкуватися з абонентами будь-яких операторів по Росії. Всередині мережі Ростелеком дзвінки завжди безкоштовні як на мобільні, так і на міські номери.