Вигідні тарифи МТС для пенсіонерів без абонентської плати та інтернету

Anonim

Тарифи МТС для пенсіонерів без абонентської плати дозволяють оплачувати розмови щохвилини. На деяких із них щомісячний платіж передбачено лише за базову послугу, підключену за умовчанням. Якщо абоненту вони не потрібні, він може їх відключити та платити лише за фактом за розмови.

Є найвигідніші варіанти – з невисокою оплатою та включеним пакетом послуг. Часто вони виявляються зручнішими, ніж списання коштів за кожну хвилину розмови. Все залежить від того, наскільки активний абонент ними користуватиметься.

Тарифи без абонплати та без інтернету

Частина з тарифів без абонплати – для дзвінків Росією чи своїм регіоном. Інші створені для вигідного міжнародного спілкування.

«Супер МТС»

Підходить для абонентів, які переважно спілкуються в мережі МТС. Сам тариф не має абонентської плати, але до його базової комплектації входить послуга «Все супер». Саме вона дозволяє телефонувати на номери МТС без обмежень. Але така умова поширюється лише на домашній регіон. Дзвінки міжгородом оплачуються окремо.

За використання опції списується щоденна плата - 10 рублів. Таким чином, на місяць абонент платить 300 рублів за повністю безмежне спілкування на номери МТС свого регіону. Підключати послугу не потрібно, вона автоматично включена до тарифу. Якщо немає бажання платити абонентську плату, то абонент може відключити опцію - тоді тарифікація стане щохвилини: дзвінки на МТС=1, 75 руб/хв, а на решту номерів=5, 5 руб/хв.

«Red Energy»

Тарифний план для дзвінків без пакетів послуг. На ньому встановлено єдину ціну:

  • для вихідних викликів – 1, 6 руб/хв;
  • для СМС - 1, 9р. всередині регіону, за його межі – 3, 8 р.

Вартість дзвінків поширюється на номери всіх операторів, у тому числі і МТС. Якщо абонент старшого покоління мало користується мобільним зв'язком, то для нього це хороша можливість не платити за зайві послуги, а оплачувати лише час розмови за фактом. Причому вартість не залежить від оператора, на номер якого здійснюється дзвінок. Це дозволяє не плутатися в цінах і завжди знати, скільки коштуватиме дзвінок.

"Твоя країна"

Це зручний варіант для тих, хто часто дзвонить за кордон. Якщо у пенсіонера є родичі за кордоном – у країнах Азії чи СНД, то це чудовий варіант заощадити на розмові.Тарифний план дозволяє дзвонити за зниженими цінами саме закордон, а Росією і навіть усередині свого регіону вартість дзвінків вища, ніж на інших тарифах. Тому варто мати другу сім-карту з вигідними умовами для домашньої мережі, а цю використовувати тільки для дзвінків на далекі напрямки.

Ціна на дзвінки всередині регіону:

  • Абонентам того ж тарифу – 1 руб/хв.
  • Всі інші номери – 2, 5 руб/хв.

Інші виклики:

  • По Росії - 5 р. на будь-які номери.
  • Китай та Південна Корея – 3 руб/хв.
  • В'єтнам, Таджикистан – 8 руб/хв.
  • Узбекистан – 6 руб/хв.

Більш повний список країн можна переглянути на сайті МТС, у розділі опису тарифу.

«Гостьовий»

Ще один тариф для тих, хто часто спілкується по телефону з жителями інших країн. На дзвінки за кордон встановлено низькі ціни.

Для абонентів, які продовжують користуватися ними, діють такі умови:

  • Дзвінки на МТС усередині регіону – 2, 5 руб/хв;
  • Інші оператори – 4 руб/хв;
  • По Росії МТС – 5 руб/хв, решта – 5, 5 руб/мин.

Тарифи цієї серії зараз в архіві та недоступні для підключення.

Дешеві дзвінки + інтернет

Тарифи з пакетами послуг. Хвилини, СМС та гігабайти на них дешевші, але за це потрібно платити щомісячну плату. Є варіанти з трафіком та безкоштовними дзвінками на МТС.

«Тарифище»

Популярний тариф для смартфона з безлімітним інтернетом. Пакети хвилин та СМС налаштовуються самим абонентом.При новому підключенні та переході на тариф за замовчуванням підключається найменший пакет послуг. До нього входять 500 хвилин та СМС на будь-які номери по всій країні. Це зручна умова для любителів поговорити не лише з жителями свого регіону, а й міжгородом. При цьому не потрібно думати про вартість розмов - всі вони витрачаються з наданого пакету. Щомісячна плата за нього 650 рублів на місяць.

Тарифи «Smart»

Це лінійка тарифів з пакетами послуг та щомісячною платою. Є недорогі варіанти з мінімальним набором параметрів для тих, хто мало спілкується. Інші – дорожчі, з безлімітами та великими пакетами.

«Smart»

Найбюджетніший із цієї серії. Головна перевага для пенсіонера – безлімітні дзвінки на МТС усередині свого регіону. Крім того, в тариф входить 200 хвилин для дзвінків на МТС по всій Росії та на телефони інших операторів – лише домашнього регіону.200 SMS для надсилання абонентам усередині домашньої мережі. 4 Гб інтернету. Ціна - 400 руб/міс.

«Мій Smart»

Цей тариф налаштований. Абонент сам вибирає обсяг трафіку, кількість хвилин та СМС у пакеті. Від цього залежить вартість. При першому підключенні та переході на тариф включається мінімальний пакет за 500 грн. До нього включено 200 хвилин для дзвінків на МТС по Росії та на номери інших операторів домашнього регіону. Всі інші дзвінки=5, 5 руб/хв. У тариф також входить 200 СМС для свого регіону та 10 ГБ інтернету. Усі дзвінки на МТС безлімітні, але доки є пакет, хвилини витрачаються з нього. Після вичерпання ліміту продовжують бути безкоштовними, а інші номери оплачуються окремо. Підходить для пенсіонерів, які люблять поспілкуватися не лише голосовими викликами, а й через СМС чи в мережі.

«Наш Smart»

Сімейний тариф. Він дозволяє використовувати пакети послуг із рідними та друзями – можна підключати до 5 додаткових номерів. До нього входить 1500 хвилин і СМС, безлімітний інтернет для головного номера та пакет з 25 ГБ для додаткових номерів. Ціна - 1000 руб/міс.

Лінійка «Весь МТС»

До цих тарифів входить не тільки мобільний зв'язок, а й дротовий інтернет, супутникове або цифрове телебачення.

«Весь МТС Супер ТВ»

Для мобільного зв'язку передбачені такі умови:

  • безлімітний інтернет;
  • 500 хвилин і SMS;
  • звонки на номери МТС по Росії - безкоштовно.

Також у тариф входить:

  • домашній інтернет на швидкості до 300 Мбіт/сек;
  • IP-телебачення – пакет із 138 каналів.

Вартість – 950 рублів на місяць. Це ціна за використання дротового інтернету та ТБ, а мобільний зв'язок – у подарунок. До неї також включена оренда ТВ-приставки.

За все це знімається загальна сума з рахунку мобільного телефону. Пропозиція особливо актуальна, якщо абонент старшого віку користується інтернетом, крім того він стане в нагоді для онуків, коли ті приходять у гості.

«Весь МТС»

Мобільний зв'язок надається безкоштовно. До неї входить:

  • 2 ГБ інтернету.
  • 350 хвилин/СМС.
  • Безлімітні дзвінки на МТС по Росії.

Домашній інтернет за 650 руб/міс. Швидкість трафіку – до 300 Мбіт/сек.

Зручно для тих пенсіонерів, які не люблять дивитися телевізор, а вважають за краще знаходити потрібну інформацію або фільми в інтернеті. У цьому тариф «Весь МТС» якраз підходить – не потрібно переплачувати за домашнє ТБ.

«Весь МТС Супутник»

Це супутникове ТБ за 670 рублів на місяць. У нього входить 186 каналів, з них 35 як HD і 1 - в UltraHD.

Щоб користуватися тарифом, необхідно купити обладнання за 4990 рублів, встановити тарілку і підключити ресивер.

Пропозиції для пенсіонерів в інших операторів

Кожен оператор зв'язку має у своєму арсеналі тарифи без щомісячної плати або з мінімальним пакетом послуг та низькою вартістю. Такі пропозиції підходять представникам старшого покоління, тому що не витрачають багато грошей з бюджету, а також дозволяють спілкуватися безкоштовно усередині своєї мережі.

Мегафон

«Переходь на нуль» - 6 рублів на день тільки за фактом використання, після чого включається безліміт на Мегафон до кінця доби. На решту номерів – 2, 5 р. Якщо абонент телефонує не кожен день, то тариф виявиться зручним варіантом для нього. Наприклад, відкласти всі розмови на вихідні та весь день спілкуватися лише за 6 рублів. Вигідно, якщо основна частина дзвінків посідає номери Мегафона.

Білайн

«Ніль сумнівів» - безлімітні дзвінки в мережі Білайн даються на 14 днів за кожне поповнення рахунку на 200 рублів. Після закінчення двотижневого періоду дзвінки на Білайн=1,8 руб/хв.Дзвінки інші мережі – 2, 5 крб/мин. СМС усередині регіону – 1, 5р. Зручно та дешево – пенсіонер може основну частину розмов залишати на безлімітний період, а решту часу дзвонити за необхідності. Інші вигідні тарифи для пенсіонерів від Білайн.

Теле2

«Моя розмова» – безліміт на Теле2 по всій країні + 200 хвилин для дзвінків на інші номери. Безлімітний трафік для спілкування в соцмережах та месенджерах. Ціна - 200 руб/міс. За мінімальну ціну пенсіонер отримує безліміт усередині своєї мережі та великий пакет для решти номерів – це вигідно. Крім того, він може безкоштовно дзвонити по вайберу або писати повідомлення в месенджерах, якщо користується подібними сервісами і має смартфон. Інші тарифи для пенсіонерів від Теле2

Danycom

Тариф «Безкоштовний» – це 1 ГБ трафіку, 30 хвилин по Росії та 50 СМС. На номери Danycom – повний безліміт дзвінків та СМС. Пакет хвилин також може використовуватися для дзвінків до Криму та Севастополя.Абонентської плати немає. Пакети надаються маленькі, але це все безкоштовно. Після вичерпання лімітів ціни мінімальні:

  • Дзвінки - 3 коп/сек;
  • Сообщения - 25 коп;
  • Трафік - 8 коп/МБ.
  • Дзвінки всередині мережі Danycom завжди безкоштовні.

СМС абоненту надходять пропозиції від партнерів оператора. Це обов'язкова умова за використання безкоштовного зв'язку.

Тинькофф Мобайл

Оператор дозволяє вибрати обсяг послуг, необхідний абоненту. Якщо встановити кількість ГБ та хвилин=0, а також прибрати підключення безлімітів на соцмережі, месенджери, відео та музичні сервіси, то абонентської плати не буде. У цьому випадку тарифікація щохвилини - 2, 9 р. на всі оператори.

СберМобайл

Для пенсіонерів цей оператор має відмінний тариф Активний вік. А якщо вибирати стандартно, то найменший набір послуг, то величина оплати становитиме 200 грн. До пакету послуг входить:

  • 150 хвилин на всі номери по Росії.
  • 3 ГБ трафіку.
  • Безліміт на месенджери.
  • 50 СМС.

Вибір тарифу для пенсіонерів залежить від того, на номер якого оператора здійснюється найбільше дзвінків, а також чи є потреба в додаткових послугах. Пропозицій без фіксованої плати не так багато, кожен оператор має активно всі 1-2 таких тарифних планів. Найчастіше зараз використовуються пакети послуг. Серед лінійки тарифів можна вибрати недорогу ціну, при цьому всередині мережі дзвонити безлімітно.

Якщо абонент дзвонить зовсім мало і навіть мінімальний пакет хвилин для нього великий, то тоді доцільно підключити похвилинну тарифікацію. Не забудьте вимкнути платні послуги, якщо вони входять до базового комплекту.