Вигідні тарифи Теле2 для пенсіонерів у 2019 без інтернету

Anonim

У стільникового оператора Теле2 тарифи для пенсіонерів представлені варіантами з інтернетом та без інтернету. Адже пенсіонери бувають різні – хтось прагне економії, а хтось не хоче поступатися активною молоді, щодня користуючись месенджерами та соціальними мережами. У цьому огляді ми розглянемо тарифні плани, які відповідають потребам обох категорій. Також ми вивчимо пропозиції конкурентів – у них також є цікаві тарифи.

Тарифи без абонплати та без інтернету

Тарифи Теле2 без інтернету для пенсіонерів передбачають відсутність абонентської плати.У цій категорії ми запропонуємо тарифний план «Класичний», який якнайкраще підходить для малоактивної аудиторії абонентів. Він повністю виправдовує свою назву, надаючи низькі ціни на зв'язок без обов'язкових платежів. Базові умови тарифікації:

  • Местная телефонний зв'язок (мобільні і стаціонарні телефони) – 2 руб/мин;
  • Дзвінки на номери Теле2 Росії - 3 руб/хв;
  • Междгород на інші російські номери – 9 руб/хв;
  • SMS на місцеві номери – 1, 5 руб/шт;
  • SMS на російські мобільники - 2, 5 руб/шт;
  • Відправка MMS – 5, 5 руб/шт;
  • Мобільний інтернет - 15 руб за кожні 10 Мб.

Традиційний тарифний план без надмірностей та складнощів. Але його можна модернізувати, додавши інтернет-пакети – 1 Гб за 120 руб/міс (підключення USSD-командою 155551) або 3 Гб за 200 руб/міс (підключення командою 1557031).Також є можливість підключити безлімітні дзвінки на місцеві номери Теле2 за 5 руб/добу, адже багато пенсіонерів люблять поговорити з друзями, близькими та колишніми колегами.

Дешеві дзвінки + інтернет

Якщо наявність інтернету є обов'язковою умовою, запропонуємо відразу три тарифні плани.

«Соціальний»

Перший отримав назву «Соціальний» – це один із найдешевших тарифів Теле2, створений виключно для пенсіонерів та людей, які мають право на пільги. Для підключення знадобляться карта москвича, соціальна карта москвича, соцкарта мешканця Московської області або посвідчення особи військовослужбовця РФ. Для підключення у регіонах знадобиться пенсійне посвідчення. На одного абонента припадає лише один номер, причому внесені в договір дані можуть бути повторно перевірені.

Зустрічайте короткий опис тарифу «Соціальний»:

  • 3 Гб мобільного інтернету на будь-які потреби – серфінг, пошта, завантаження додатків і т. д. Додаткові пакети коштують 50 руб за кожні 500 Мб;
  • Безлімітний трафік для соціальних мереж Однокласники та ВКонтакті;
  • Безлімітний трафік для популярних месенджерів – це WhatsApp, Viber та ТамТам;
  • Безлімітні навігаційні сервіси – Яндекс.Транспорт, Яндекс.Навігатор та Яндекс.Карти;
  • 100 хвилин для дзвінків по домашньому регіону та загальноросійські номери Теле2 (дзвінки понад пакет – 1, 95 руб/хв);
  • Безлімітні дзвінки на місцеві номери Теле2;
  • 100 SMS на місцеві мобільні телефони.

Абонентська плата становить 150 руб/міс. Це найвигідніший тариф Теле2 для пенсіонерів.

Також ми можемо порекомендувати такі тарифні плани.

«Мій Теле2»

«Мій Теле2» – включає мінімальний пакет послуг, всього 5 Гб інтернету та внутрішньомережевий безліміт на номери Теле2 Росії. Абонентська плата - 7 руб/добу. Дзвінки по домашньому регіону та всій Росії - 1, 95 руб/хв, незалежно від напрямку.

«Моя розмова»

«Моя розмова» – на борту представлені внутрішньомережевий безліміт по РФ, 200 хвилин на мобільні телефони домашнього регіону, 2 Гб інтернету, безкоштовний трафік для музичного сервісу «Звук» та мобільного додатка «Теле2 TV». Щомісяця до оплати – 200 руб.

«Мій онлайн»

«Мій онлайн» – для вимогливих до обсягів трафіку пенсіонерів. Включає 15 Гб інтернету, безліміт для соціальних мереж та месенджерів, 500 хвилин по Росії та необмежену кількість викликів на будь-які номери Теле2 у країні. Абонплата - 400 руб/міс.

Ці тарифні плани забезпечать вигідне спілкування, у тому числі через інтернет. Адже в соцмережах та месенджерах підтримується не лише текстове спілкування – тут можна дзвонити та здійснювати відеодзвінки.

Пропозиції для пенсіонерів в інших операторів

Переходимо до тарифних планів для пенсіонерів від інших операторів мобільного зв'язку. До їх списку увійшли МТС, Білайн і Мегафон, а також віртуальні оператори Тінькофф Мобайл, Danycom і СберМобайл. У кожного знайдеться щось цікаве для пенсіонерів та інших пільговиків.

Білайн

У 2019 році Білайн запустив тарифний план «Соціальний пакет» для пенсіонерів та пільговиків. Він з інтернетом та абонентською платою і розрахований на акуратне споживання послуг. Тариф включає:

  • 3 Гб мобільного інтернету;
  • Інтернет-безліміт на месенджери;
  • Безкоштовний трафік для державних сервісів та порталів;
  • Безлімітний трафік для навігації та карт;
  • 200 хвилин на місцеві номери та телефони Білайн Росії;
  • Внутрішньомережевий безліміт на всі російські номери Білайн після вичерпання пакета;
  • 1000 SMS по регіону підключення та загальноросійські номери Білайн.

Завдяки безлімітним месенджерам і великому пакету SMS, тариф стане в нагоді людям, які мають проблеми зі слухом і спілкуються в текстовому режимі. Абонентська плата складає 5 руб/добу.

Также абонентам-пенсіонерам підійде тарифний план «Бі+» без інтернету та обов'язкової абонентської плати. Усі місцеві дзвінки коштують 2, 7 руб/хв, міжмісто – 15 руб/хв. Виходить дорого, але дорожнеча компенсується дешевизною дзвінків на номери Білайн по всій Росії - 100 хвилин на добу за 5 рублів. Плата за пакет списується за фактом здійснення першого за добу дзвінка в даному напрямку.

МТС

Особливо ми зробили добірку тарифів для пенсіонерів від МТС. А також тут описали недорогі тарифні плани, у тому числі з Інтернетом та без.Тут ми виділимо явного лідера – тариф Red Energy. Його перевагою є фіксована ціна на всі місцеві мобільні та стаціонарні номери – 1, 6 руб/хв. Виклики на номери МТС Росії обійдуться в 5 руб/хв, інші російські номери – 8 руб/мин. Інтернет виходить дорогим – 25 рублів за 20 Мб (послуга «Базова тарифікація інтернету») або 3 Гб за 12 рублів/міс (в рамках опції «Перший інтернет-пакет»). Виберіть відповідні умови через особистий кабінет або програму «Мій МТС».

Ще один цікавий тариф – це «Супер МТС». На старих версіях абонентам були доступні безкоштовні дзвінки в мережі без абонентської плати. Вони доступні і в новій версії, але на інших умовах - в рамках опції «Все супер». Базові умови без опції:

  • Місцеві виклики на МТС та стаціонарні телефони Москви та МО – 1, 75 руб/хв;
  • Інші місцеві виклики – 2, 5 руб/хв;
  • Мобільний інтернет - 25 руб за кожні 20 Мб в рамках опції «Базова тарифікація інтернету».

При підключенні опції «Все супер» абонентам надаються необмежені дзвінки на МТС та домашні телефони регіону підключення, сюди ж входять 100 Мб інтернету на добу. Абонентська плата - 9 руб/добу.

Мегафон

Соціальних тарифів у Мегафона немає, тому вибиратимемо з інших. Перелік відкриває тарифний план «Посекундний» із посекундною тарифікацією. Хвилина по домашньому регіону коштує 3 руб/хв. Міжмісто на номери Мегафон обійдеться в 5, 1 руб/хв, на інші номери - 13 руб/хв, але вже з похвилинною тарифікацією. Мегабайт інтернету коштує 10, 1 руб/хв. Обов'язкові та необов'язкові платежі відсутні – це найпростіший тариф для найекономніших абонентів (підійде тим, хто частіше приймає дзвінки, ніж сам дзвонить).

Наступний тариф – «Включайся! Відкривай» з абонплатою 6 руб/добу в рамках опції «Відкривай +». До неї входять безкоштовні дзвінки всередині домашньої мережі, 3 Гб інтернету та безліміт на месенджери.При відключенні опції інтернет тарифікується пакетами в 100 Мб по 25 руб кожен, дзвінки всередині мережі коштують 6 руб/день (абонплата списується за фактом здійснення першого внутрішньомережевого дзвінка на добу).

Завершує парад тарифний план Мегафону «Включайся! Пиши», що підходить для пенсіонерів. Його вміст:

  • Пакет на 300 регіональних хвилин;
  • 300 регіональних SMS;
  • 5 Гб мобільного інтернету;
  • Безліміт для месенджерів.

Абонентська плата - 400 руб/30 днів.

Danycom

У цього оператора ми знайшли відразу три відповідні тарифи:

  • «Безкоштовний» – відмінне рішення для економних пенсіонерів. Тариф надається без абонентської плати, включає 30 хвилин по Росії та 50 SMS по Росії (у тому числі до Криму та Севастополя), безкоштовні SMS всередині мережі, 1 Гб інтернету, безлімітні виклики) всередині мережі Danycom Mobile (не витрачають основні хвилини).Вартість послуг після вичерпання наданих пакетів – 3 коп/сек по всій країні, SMS по 25 коп/шт, Інтернет по 8 коп/Мб. Дзвінки та SMS на номери Danycom Mobile завжди залишаються безкоштовними та безлімітними;
  • «Гелій» – підходить для пенсіонерів за рахунок відсутньої абонентської плати. Вартість послуг – 3 руб/Мб, 5 коп/сек та 3 руб/SMS. Щомісячних платежів немає;
  • «Кисень» – пакетний тариф для активних абонентів/пенсіонерів. Включає 10 Гб інтернету, 300 хвилин та 50 SMS по Росії, безкоштовні та безлімітні внутрішньомережеві дзвінки та SMS. Щомісячної до оплати - 199 руб.

Тинькофф Мобайл

У цього оператора немає традиційних фіксованих тарифів. Він надає конструктор з гнучким вибором хвилин та гігабайт. Найдешевші комбінації:

  • 200 хвилин і 0 Гб - 99 руб;
  • 400 хвилин і 0 Гб - 139 руб;
  • 200 хвилин і 2 Гб - 298 руб;
  • 200 хвилин і 5 Гб - 368 руб.

Можна відмовитися від основного пакета трафіку, підключивши лише соціальні мережі, месенджери, музику або відеосервіси. Період оплати – 30 днів. Підключення та доставка SIM-карток – безкоштовно.

СберМобайл

Специально для пенсіонерів Ощадбанк та його дітище СберМобайл запустили тарифний план «Активний вік». Підключення виконується на сайті однойменного порталу або в офісах Ощадбанку. Умови обслуговування:

  • Дзвінки на будь-які російські номери - 300 шт.;
  • SMS по Росії – 50 шт.;
  • Мобільний інтернет – 1 ГБ.

Абонплата 149 руб / міс. В даний час тариф надається абонентам з Москви, Московської області, Санкт-Петербурга та Ленінградської області. У майбутньому він може з'явитися в інших регіонах.

Вибираючи тариф для пенсіонера, орієнтуйтеся на потреби.Особи похилого віку все частіше стають активнішими, користуючись мобільним інтернетом, месенджерами та соціальними мережами. І пакета в 1 Гб їм може здатися мало. У цьому випадку сміливо вибирайте тарифні плани з більш вагомими пакетами трафіку. Також не слід забувати про хвилини.