Як дізнатися свій номер на Білайні: телефон

Anonim

Для того щоб абоненти могли дізнатися свій номер на Білайні, оператор передбачив кілька способів. Кожен із них створений для самостійного обслуговування. Користувачеві варто лише виконати просту дію, як через кілька секунд на його телефоні з'явиться потрібна інформація.

Всі способи зручні та дозволяють швидко побачити цифри на екрані свого телефону. Це важливо в таких ситуаціях, коли потрібно покласти гроші на рахунок мобільного через банкомат/термінал оплати або дати свої контакти новому знайомому, клієнту чи партнеру.

Дізнатися номер на телефоні

Одні способи працюють завжди – варто лише надіслати запит або зробити дзвінок з телефону. Для інших потрібен вихід в інтернет і раніше проведена авторизація.

USSD-команда

Це найшвидший і найпростіший спосіб. Для перевірки не потрібний інтернет – у цьому його перевага. Просто наберіть на телефоні команду: 11010 і натисніть кнопку виклику. У відповідь прийде повідомлення.

Щоб не забути комбінацію, збережіть її у списку контактів.

Дзвінок на номер 067410

Зателефонуйте за сервісною лінією 067410. Плата за виклик не стягується. Прослухайте повідомлення автоінформатора, після чого виклик буде автоматично скинутий. Через пару секунд відповідь надійде по SMS з номером сім-карти.

Додаток «Мій Білайн»

У телефоні показано на головній сторінці.Не потрібно нікуди заходити, просто відкрийте програму та подивіться інформацію на екрані. Це зручний спосіб, тому що не потрібно нікуди дзвонити та набирати команд. Потрібен лише смартфон з виходом в інтернет та встановлений додаток.

Щоб почати користуватися сервісом, скачайте «Мій Білайн» безкоштовно.

Для цього:

  • Зайдіть до магазину додатків.
  • Наберіть у пошуку «мій білайн».
  • Натисніть кнопку «Встановити».
  • Після того, як програма завантажиться та встановиться, натисніть «Відкрити».
  • Після цього потрібно авторизуватися – ввести номер та пароль.

Достатньо один раз увійти в систему, щоб потім програма відкривалася відразу без жодних перевірок. Саме після цього можна перевіряти свій номер у такий спосіб.

Якщо програма не встановлена, то дізнатися телефон не вийде. У цьому випадку залишається лише USSD-запит або дзвінок. Заздалегідь установіть програму, щоб потім користуватися нею для швидкої перевірки номера, а також балансу, умов тарифу та підключення послуг.

Сайт Білайн

Зручніше цей спосіб реалізувати з комп'ютера або ноутбука, а для телефону використовувати програму. Перевірка номера на сайті можлива, лише якщо раніше абонент входив до свого особистого кабінету та зберіг у браузері дані для авторизації.

Що потрібно для перевірки:

  • Зайти на офіційний сайт Білайн.
  • У верхньому правому кутку натиснути на кнопку «Особистий кабінет».
  • Відкриється віконце для введення номера.
  • Натисніть на порожній рядок – якщо в налаштуваннях браузера він раніше був збережений, то з'явиться у меню, що випадає.

На планшеті

Для планшетів на базі Андроїд підходять всі способи, наведені вище. Так як ці пристрої працюють на одній системі зі смартфонами, то й керування ними таке саме. Для планшетів доступна та ж мобільна програма, а ще з неї можна зайти на сайт Білайн.

Для користувачів iPhone або iPad

Всі перелічені способи перевірки номера засобами оператора діють і для пристроїв Apple. Але крім цього для них є додаткові варіанти, які можуть бути для користувача зручнішими.

Перший спосіб – через налаштування телефону або планшета:

  1. Відкрийте програму «Телефон».
  2. Зайдіть у «Контакти».
  3. У верхній частині екрана вказується номер сім-карти.

Але цей спосіб працює, лише якщо раніше користувач вніс свій телефон у пам'ять пристрою (Налаштування–> Контакти–> Мої дані).

Є інший шлях, щоб побачити свій номер: Налаштування-> Телефон-> Мій номер.

Другий спосіб - через iTunes:

  1. Приєднайте пристрій до комп'ютера через кабель USB.
  2. Запустіть програму iTunes.
  3. Натисніть піктограму пристрою у верхньому лівому куті.

  4. Відкрийте розділ «Огляд». Тут показано телефон, а також обсяг пам'яті та серійний номер.

Дізнатися номер на USB-модемі

При першому підключенні модему до комп'ютера автоматично встановлюється програмне забезпечення. Саме через нього в подальшому можна дивитися інформацію по сім-карті.

Щоб дізнатися номер:

  1. Зайдіть у додаток «USB-модем» Білайн».
  2. Відкрийте розділ «Керування рахунком».
  3. Натисніть на пункт «Мій номер».
  4. Потім на кнопку «Дізнатися номер».

На модем прийде повідомлення із запитаною інформацією.

Інший спосіб визначити номер модему – витягнути з нього сімку та вставити в телефон. Тепер абоненту стають доступні всі способи перевірки, описані вище.

Найбільш універсальні варіанти – це команда, відправлена ​​з телефону, та дзвінок на службовий номер. Вони працюють завжди і за будь-яких обставин. Якщо на смартфоні вже встановлено програму і абонент раніше авторизувався в ньому, це теж зручний спосіб, але тільки якщо пристрій підключено до мережі через мобільний інтернет або Wi-Fi.