Роумінг опція МТС «Скрізь як удома»

Anonim

Незважаючи на численні потуги операторів, можна помітити, що нібито знижені ціни на дзвінки в роумінгу, як і раніше, залишаються гігантськими. Достатньо підняти трубку при знаходженні в роумінгу, як баланс одразу почне прагнути нуля. При цьому гігантські ресурси всіх російських операторів мали забезпечити дешевий зв'язок при знаходженні в будь-якій точці Росії. Про це неодноразово говорив уряд, приймалися якісь закони, але помітних результатів, як і раніше, немає. Абонентам доводиться витрачати додаткові гроші на ділові та звичайні розмови, оплачувати вхідні дзвінки, користуватися наддорогим доступом до Інтернету.

Ситуацію можуть врятувати хіба що додаткові опції, але про них знає далеко не кожен абонент. Опція МТС «Скрізь як вдома», підключена до номера, дозволить позбутися великих витрат , які ви можете проаналізувати запитавши деталізацію дзвінків. Щоправда, доведеться платити абонентську плату, але в деяких випадках апетит оператора можна зменшити. До того ж, абонентська плата не така висока, її можна виправдати буквально за один дзвінок.

Опція вигідна в усіх відношеннях: можна їздити по всій Росії і насолоджуватися недорогим роумінгом при мінімальній абонентській плате Якщо ви волієте подорожувати іншими країнами, ніж Росією, то цей тариф не буде корисний. Найкращим вибором у цьому випадку стане тариф від МТС «Ноль без кордонів», а в нашому огляді «МТС тарифи – роумінг за кордоном» ми розглядали й інші популярні напрямки. Отже, що ж є опція «Скрізь як вдома» і як її можна використовувати з вигодою для себе?

Переваги опції «Скрізь як вдома» МТС

Перше, що повинен пам'ятати кожен абонент, що виїжджає в роумінг, так це те, що абонентську плату він зможе «відбити» буквально за один дзвінок. Вартість вхідних за стандартним роумінговим тарифом вища, ніж вартість добової абонентської плати, що і використовуватиметься для економії До того ж, всі вхідні дзвінки будуть безкоштовними, і це всього за 7 рублів на добу! Вхідних дзвінків буде багато? Навіщо віддавати оператору МТС свої гроші, якщо можна заощадити? Підключаємо послугу та отримуємо безкоштовні вхідні з усіх телефонів. Опція МТС «Скрізь як удома» буде корисною і для абонентів МТС, які проживають у Криму.

Які ще переваги опції?

Тут їх запасено досить багато:

  • Низька вартість дзвінків на будь-які російські телефони, в тому числі і на номери «свого» регіону;
  • Ціла сотня безкоштовних SMS – спеціально для тих, хто любить обмінюватися текстовими повідомленнями.

Тобто, підключивши опцію та виїхавши за межі області, можна насолоджуватися відмінними умовами тарифікації – мандрівника порадують 100 безкоштовних SMS на добу та безкоштовні вхідні дзвінки. І вся ця пишність коштує всього 7 рублів на день. Можна сказати, що ця пропозиція дуже і дуже вигідна. Не любите абонентську плату і не хочете витрачати 7 рублів на день і отримувати такі «смачні» переваги? Тоді ви платитимете по 8, 90 рублів за кожну хвилину розмови, віддаючи оператору всі свої гроші.

Невеликим мінусом опції «Скрізь як вдома» є лише те, що за підключення опції доведеться одноразово заплатити 30 рублів, які спишуться з рахунку. Але ця сума ніяк не зможе перекреслити переваги, які дає опція «Скрізь як удома» від оператора МТС.Відключення опції не тарифікується – якщо має бути тривале перебування у рідному регіоні, опцію краще відключити.

Як підключити МТС «Скрізь як удома»

Перш ніж підключати опцію, слід перевірити: чи не підключена вона вже? Дізнатися про статус можна за допомогою простої команди – потрібно надіслати SMS з довільним текстом (можна порожнє) на короткий номер 8111У відповідь надійде повідомлення, в якому буде вказано статус опції. Крім цього, можна заглянути до «Особистого кабінету» та перевірити статус через цей зручний та інформативний сервіс.

Послуга не підключена? Тоді слід взяти в руки телефон і набрати команду 1113333 З особового рахунку спишуться 30 рублів і абонентська плата за поточну добу (7 рублів), після чого можна сміливо вирушати у подорож. Також ви можете надіслати SMS із текстом «3333» (без лапок) на безкоштовний сервісний номер 111.

Як відключити МТС «Скрізь як удома»

Після прибуття додому, опцію «Скрізь як вдома» бажано відключити, оскільки абонентська плата буде списуватися з вашого рахунку в колишньому обсязі – абонент повинен самостійно подбати про відключення роумінгової опції Для цього можна відправити SMS з текстом 33330 на номер 111 Також керувати підключенням та відключенням опції можна за допомогою зручного інструменту – «Особистого кабінету ».