Послуга МТС «Гудок»

Anonim

Послуга «GOOD'OK» з'явилася на світ кілька років тому, після чого відразу ж отримала величезну популярність серед абонентів. Можливість замінити стандартний гудок будь-якою мелодією – це чудовий шанс вкотре підкреслити свою індивідуальність.

Для роботи з послугою «GOOD'OK»

0550

У даної послуги багато налаштувань і багато можливостей. Наприклад, як сигнал очікування відповіді можна встановити не тільки мелодію, а й жарт. Крім цього, тут реалізовані цілі пакети, названі «Музильними скриньками». Існують і можливості управління програванням – мелодію можна встановити на певного абонента, або включити програвання лише у певний час доби.Послуга пропонує такі можливості:

  • Дарування (перший місяць оплачує дарувальник);
  • Копіювання вподобаної мелодії;
  • Програвання певного жанру – музичні канали «Своя хвиля»;
  • Замовлення хітових мелодій та жартів.

Таким чином, кожен абонент може зробити свій телефонний номер унікальнішим та більш індивідуальним. При цьому слід враховувати різні обмеження, що накладаються на цю послугу. Наприклад, надання опції в роумінгу оператором зв'язку «МТС» не гарантується.

Також можливе погіршення якості звучання через завантаженість мережі, а якщо абонент вже розмовляє по одній з ліній, то абонент почує прості гудки. Іноді мелодії можуть видалятися з профілю абонентів, що пов'язано з особливостями ліцензування мультимедійного контенту.

Нагадаємо, що оператор МТС підтримує і такий функціонал, як Очікування та утримання виклику, а на сторінках нашого сайту обговорювалося питання як включити та відключити другу лінію.

Як підключити

Якщо дозріла необхідність надати своєму телефонному номеру індивідуальності, необхідно підключити послугу «GODD'OK». Це можна зробити так:

  • За допомогою голосового меню за номерами 0550 або 07701. Дзвінки на вказані номери здійснюються безкоштовно, за умови знаходження абонента в домашній мережі. Потрапивши в голосове меню, можна не лише підключити послугу, а й вибрати мелодію. Тут же можна отримати докладнішу інформацію про цю опцію. Якщо абонент захоче відключити мелодію замість гудків від «МТС», він також може зателефонувати за вказаними номерами.
  • За допомогою «Інтернет-помічника». Найпрогресивніший спосіб, оскільки дозволяє не лише підключити послуги, а й перевірити підключення інших послуг.Функціонал «Інтернет-помічника» дуже пристойний, що дозволить отримати максимум інформації про телефонні номери. Щоправда, вибрати мелодію тут неможливо – для цього краще скористатися інтернет-порталом опції.
  • За допомогою USSD-команди 11128. Це один із найлегших способів підключити музику замість гудку «МТС». Для вибору мелодій можна зателефонувати за номером 0550 або скористатися інтернет-порталом послуги.
  • За допомогою мобільного додатка «Мій МТС».

Як відключити

Як видалити «Гудок» на «МТС», якщо абонент втомився вносити щомісячні платежі за неї? Для цього можна скористатися такими способами та командами:

  • За допомогою дзвінка на номер 0550, де в голосовому меню потрібно вибрати відповідний пункт.
  • За допомогою «Інтернет-помічника» - достатньо вибрати потрібний пункт і підтвердити видалення послуги.
  • За допомогою мобільного додатка «Мій МТС».
  • За допомогою USSD-команди 11129.

Після відключення списання абонентської плати припиняється, а замість гудка на вхідні дзвінки встановлюється стандартний зумер. Щоб прибрати гудок, слід скористатися допомогою офісів обслуговування абонентів «МТС».

Вартість послуги

Мелодії надаються з певною абонентською платою. Її розмір становить від 49, 90 рублів на місяць і залежить від обраної мелодії. Якщо абонент не робить вибір, йому підключається "Музична скринька", що передбачає мінімальну абонентську плату в розмірі 49, 90 рублів на місяць.

Середня щомісячна вартість однієї мелодії становить приблизно 98 рублів на місяць. Передбачені акції та знижки. Якщо ви хочете подивитися скільки грошей ви вже витратили на цю послугу, то замовте деталізацію рахунку через особистий кабінет.Тут можна відмовитися від непотрібних підписок, наприклад, відключити прогноз погоды.

Де брати «хіти»

Для того щоб вибрати гудок, можна скористатися інтернет-порталом послуги, розташованим за адресою http://goodok.mts.ru/ .

Цей спосіб зручний своєю наочністю – тут демонструються назви треків та виконавців, вартість, обкладинки альбомів. Тут можна встановити пісню на свій номер.

При відсутності доступу в Інтернет, абонент може зателефонувати на номери 0550 або 07701, де він зможе прослухати безліч мелодій і вибрати варіант, що сподобався. Також абонент може набрати на своєму телефоні USSD-команду 111221, після чого вибрати жанр та мелодію. Чи сподобався сигнал, встановлений у іншого абонента? Щоб скопіювати мелодію, необхідно просто натиснути на клавішу .

Якщо абонент має смартфон, який працює на операційних системах Windows Phone, Android або iOS, він може завантажити з відповідного магазину спеціальний додаток, що полегшує доступ до каталогу гудоків. Якщо каталог мелодій «МТС Гудок» не порадував своїм асортиментом, можна звернутися до сторонніх контент-провайдерів, які надають музику на дзвінок будь-яким операторам. Дані провайдери працюють і з багатьма музичними телеканалами.

Незважаючи на безліч способів підключення та відключення послуги «GOOD'OK», а також на безліч способів управління послугою, найбільш приємними та зручними інструментами управління є голосове меню за номерами 0550 та 07701, а також інтернет-портал послуги.