Все про «тариф» МТС «Нуль без кордонів»

Anonim

Якщо абоненти МТС подорожують світом і перебувають у міжнародному роумінгу, то вартість всіх голосових викликів, у тому числі і вхідних, буде дуже висока. І для того, щоб утримати абонентів і скласти конкуренцію туристичним операторам, компанія МТС розробила і впровадила послугу «Нуль без кордонів», часто називану самостійним тарифом. Насправді так званий тариф «0 без кордонів» - це послуга, що підключається практично до всіх тарифних планів оператора МТС. Завдяки їй можна значно знизити витрати в міжнародному роумінгу, що дуже актуально для всіх абонентів, які виїжджають за кордон.Ця корисна та вигідна послуга знижує вартість вихідних та вхідних викликів, роблячи зв'язок зручнішим та простішим. «Нуля без кордонів» від МТС діє практично скрізь, де працює стільниковий зв'язок та надаються послуги роумінгу. Детальніше тарифи на міжнародний роумінг ми обговорювали у статті «МТС тарифи - роумінг за кордоном». Якщо ви - житель Білорусі, то для вас оператор МТС також передбачив послуги роумінгу в Білорусії.

Опис послуги Нуль без кордонів від МТС

Як уже говорилося, послуга «Нуль без кордонів» дозволяє позбавитися великих витрат на зв'язок при знаходженні абонентів оператора МТС у міжнародному роумінгу. При цьому знижки доступні лише на голосові виклики. Тарифікація SMS, MMS та доступу до Інтернету здійснюється за стандартним тарифом міжнародного роумінгу. Послуга «Нуль без кордонів» передбачає нарахування абонентської плати в сумі 95 рублів на день за винятком Південної Осетії, туркменістану, Мальдів, Андорри, Тунісу, Сейшельських островів та Куби:

  • 1-а хвилина – за тарифом на роумінг у країні перебування;
  • З 2-ої по 5-у хвилини - 25 руб./хв;
  • З 6-ої хвилини – за тарифом на роумінг у країні перебування.

Вхідні дзвінки в країні перебування за винятком країн Південної Осетії, Азербайджану та Узбекистану:

  • З 1-ою по 10-у хвилину – безкоштовно;
  • З 11-ї хвилини виклику - 25 руб./хв;

Якщо абонент відправився в будь-яку іншу країну, за винятком вищевказаних країн, то вхідні дзвінки тарифікуватимуться на умовах, описаних вище. У цих країнах діє базова тарифікація всіх викликів. Як завжди, оператор не зміг обійтися без будь-яких обмежень, прихованих під «зірочками». У цій послузі було обмежено кількість вхідних дзвінків. В рамках послуги для абонентів, що знаходяться в міжнародному роумінгу, надається 200 вхідних хвилин на місяць Після закінчення даного ліміту, всі вхідні дзвінки тарифікуватимуться по 25 руб./хв. Залишок хвилин можна дізнатися за допомогою USSD-команди 4191233 Крім цього, кількість безкоштовних вхідних хвилин, що залишилися, вказано в сервісі «Інтернет-помічник». Перед виїздом за кордон та підключенням послуги, необхідно переконатися у наявності підключеного «Міжнародного доступу» та «Міжнародного та національного роумінгу», або підключеної послуги «Легкий роумінг та міжнародний доступ ». А якщо ні, то підключення послуги буде абсолютно марним – телефон абонента не зможе зареєструватися в мережах закордонних операторів. Про те, як правильно підключити «Міжнародний доступ» та «Міжнародний та національний роумінг» ви можете прочитати тут.

Як підключити «0 без кордонів» на МТС

Дозріла необхідність підключити «Нуль без кордонів»? У цьому випадку можна скористатися USSD-командами 1114444 або 444 (працює лише на території Росії).Крім цього, абонент може надіслати SMS з текстом 33 на номер 111. Команда, що надсилається USSD, тарифікації не підлягають. Вартість відправлення SMS визначається за місцезнаходженням абонента. Якщо підключення виконується на території Росії, SMS не тарифікується. Крім цього, здійснити підключення можна через зручний сервіс «Інтернет-помічник». У випадку, якщо СМС з вашого телефону не надсилаються, перевірте налаштування відправки СМС у своєму телефоні.

Як відключити «0 без кордонів» на МТС

Для відключення послуги необхідно надіслати SMS з текстом 330 на короткий номер 111, або скористатися «Інтернет-помічником». Також можна скористатися USSD-командою 1114444.