Як відправити СМС на МТС безкоштовно через інтернет

Anonim

Послугою надсилання текстових повідомлень користуються практично всі абоненти. Комусь не хочеться розмовляти голосом, а комусь хочеться передати інформацію, яку не так просто передати на слух. Як приклад можна спробувати передати кому-небудь адресу електронної пошти, яка рясніє шиплячими літерами або символами, що двояко читаються. Текстовим повідомленням ми присвячували свій огляд Все про пакети СМС на МТС.

Але іноді під рукою просто не виявляється телефону, а надіслати повідомлення дуже потрібно. Що робити у цьому випадку? Прийдеться звернутися за допомогою до офіційного сайту або до сторонніх сервісів, які вміють надсилати SMS через власні шлюзи.Надсилаючи безкоштовні SMS з комп'ютера, можна передати іншому абоненту всю необхідну інформацію, не заплативши за це жодної копійки. Що стосується інших сервісів (сторонніх), то паралельно з відправкою SMS вони можуть розсилати абонентам рекламу. Тобто, найкраще користуватися офіційними інструментами , що надаються операторами.

Безкоштовне відправлення СМС через сайт МТС

Для того, щоб надіслати СМС на МТС, слід відправитися на сайт оператора sendsms.ssl.mts.ru. Тут нам необхідно знайти підрозділ «Обмін повідомленнями – SMS – Надсилання SMS/MMS із сайту». З цього підрозділу SMS надсилатимуться абсолютно безкоштовно У поданій формі потрібно ввести номер свого телефону, номер телефону одержувача, текст повідомлення та контрольну інформацію, за допомогою якої підтверджується те, що відправка здійснюється живою людиною, а не роботом.

Надіслати безкоштовне СМС Кому Повідомлення Залишилось символів: Відправити

Природно, що якщо ви хочете надіслати безкоштовні СМС через сайт МТС із власного телефону (смартфону), то вам просто необхідно мати підключення до інтернету. Який безлімітний інтернет-тариф МТС для цього вам підкаже наша стаття.

Навіщо потрібно вказувати номер відправника? На цей номер буде надіслано SMS з кодом, що підтверджує, який потрібно буде ввести у відповідне поле. Таким чином одержувач отримає повідомлення, де буде вказано реальний номер відправника. Завдяки цій можливість отримання SMS із сайту МТС із заміною номера відправника буде неможливо – відмінна страховка від можливого шахрайства.

Раніше, надсилаючи безкоштовні SMS із сайту оператора, можна було скористатися додатковими можливостями. Наприклад, ми могли активувати автоматическую транслитерацию Вся справа в тому, що максимальна довжина одного SMS обмежена 50 символами, в той час як довжина SMS в латинських символах може досягати значення 140 символів.Тобто латиницею можна передати майже втричі більше інформації, ніж кирилицею. Сьогодні цю можливість відключено. Пропав і спеціальний додаток від МТС, що дозволяє надсилати SMS та MMS за зниженими розцінками.

Умови відправки безкоштовних СМС через Інтернет

Відправляючи SMS із сайту МТС, відправнику необхідно переконатися, що у нього не підключено послуга «Заборона прийому інформаційних SMS та SMS/MMS з сайту МТС» , інакше він не зможе отримати код підтвердження. Така ж послуга може бути підключена і в одержувача – у цьому випадку він не зможе отримати відправлене повідомлення.