Все про опцію МТС «Ніль на МТС»

Anonim

Сучасні тарифні плани надають абонентам безліч можливостей для недорого спілкування. Тут надаються великі пакети хвилин або зовсім безкоштовні розмови всередині мережі. Зв'язок дешевшає постійно, але старі абоненти змушені обходитися архівними тарифами, підключитися на які неможливо. Але абонентів такі тарифи цілком влаштовують, а користуватися новішими пропозиціями вони не хочуть.

Для того, щоб зробити спілкування більш вигідним і недорогим, оператор МТС створив спеціальну опцію, що підключається до деяких архівних тарифів. Опція «Ніль на МТС» дозволить платити менше, а розмовляти більше.

Опис послуги «Нуля на МТС»

Опція «Нуль на МТС» призначена для абонентів, які обслуговуються на тарифних планах «Супер Нуль» і «Супер МТС». Зазначимо, що тариф "Супер Ноль" знаходиться в розряді архівних, підключитися до нього не вдасться. Але ті, хто вже підключено, можуть скористатися вигідною пропозицією – підключити опцію «Ніль на МТС». Ця опція надає абонентам наступний набір послуг:

  • 100 хвилин дзвінків на телефони МТС регіону Москва та Московська область;
  • 100 хвилин дзвінків на телефони МТС інших регіонів.

До першого пункту відносяться і міські телефони Москви Таким чином, пропозиція буде вигідною для тих, хто часто дзвонить на номери МТС по всій Росії, хоч на Далекий Схід. Щодо дзвінків на номери інших операторів, то вони тарифікуються за розцінками, передбаченими тим чи іншим тарифом.Як отримати 100 хвилин на МТС безкоштовно Росією ми вже розглядали раніше. Якщо розглядати вже включені в самі тарифи хвилини, то вони надаються окремо і не підсумовуються з хвилинами, які надає опція.

Отже, за невелику доплату абоненти отримують більше можливостей для спілкування з іншими абонентами МТС. Вигода полягає в тому, що окрема тарифікація хвилин коштувала б більше за абонентську плату за послугу «Ніль на МТС». Що стосується абонентської плати, вона становить 3, 5 рубля на добу Розрахунковий період – опівночі. Тут є плата за підключення, що становить ті ж 3, 5 рубля, але вона зараховується як абонплата за поточну добу.

Заплуталися в кількості ? Візьміть до рук телефон і наберіть комбінацію 1001.

Як підключити опцію «0 на МТС»

Сподобалася опція і ви хочете отримувати по 100 хвилин безкоштовних дзвінків на добу? Підключайте «Нуль на МТС» та спілкуйтеся. Для підключення слід набрати команду 899, або відправити SMS з текстом 899 на номер 111 Якщо ви марно намагаєтеся надіслати СМС, а ваш телефон не здійснює відправку, то, можливо, вам необхідно здійснити перевірку налаштувань центру СМС на вашому телефоні. Як це зробити розповімо у статті за посиланням.

Окрім цього, підключити опцію можна за допомогою просунутого та багатофункціонального інструменту «Особистий кабінет».

Як відключити послугу «Нуля на МТС»

Для того щоб відключити опцію «Нуля на МТС», необхідно відправити SMS з текстом 8990 на номер 111, або набрати USSD-команду 111899. Крім цього, відключити опцію можназа допомогою «Особистого кабінету».