Як дізнатися баланс на МТС через інтернет

Anonim

Перевірка балансу – це одна з базових послуг у всіх сучасних мобільних мережах. Послуга надається абсолютно безкоштовно, а найпоширенішим форматом її використання є надсилання USSD-команд. З розвитком мобільного зв'язку в абонентів з'явилися нові мобільні пристрої та нові можливості для отримання інформації про стан свого особового рахунку. Нагадаємо, що у вас є можливість виводити гроші з МТС на картку банку.

Перевірити баланс на МТС

100

У цьому огляді ми розберемо основні способи перевірки балансу, а також подивимося, як дізнатися баланс на різних мобільних пристроях.

Як перевірити баланс на МТС з телефону

Найпоширенішим мобільним пристроєм є стільниковий телефон. Незалежно від конструкції, він оснащений екраном, на якому може відображатися баланс особового рахунку. Як дізнатися баланс на МТС із телефону? Для цього необхідно набрати USSD-команду 100 Якщо ваш телефон не підтримує кирилицю, то команда матиме вигляд 100.

Вказані команди працюють на будь-яких телефонах: як на старих, так і на нових. У цьому кількість інструментів, дозволяють дізнатися баланс, не вичерпується. У мережі МТС працює така цікава послуга як Баланс під контролем. Вона показує не лише поточний баланс, а й вартість останньої розмови. Причому повідомлення з цією інформацією надходить відразу після завершення виклику. Послуга підключається USSD-командою 1523 і надається з абонентською платою 10 копійок на добу.

Крім цього, дізнатися баланс на телефоні допоможе сервісний додаток від МТС, але користуватися USSD-командами набагато простіше.Дізнатися про баланс можна не тільки за допомогою USSD-команд, але й простим дзвінком до довідкової служби. Мінусом даної методики є можливий тривалий час очікування відповіді оператора.

Перевірка балансу МТС через інтернет

Перевірити баланс на МТС можна і через Інтернет. Для цього потрібно відвідати «Особистий кабінет» на сайті МТС Якщо немає пароля, його слід замовити у вигляді SMS на сторінці входу до ЛК. Встановіть пароль, авторизуйтеся та переглядайте інформацію за своїм номером – баланс буде вказано на найвиднішому місці. Тут же, в «Особистому кабінеті», буде доступна інша фінансова інформація за номером.

Сайт МТС з сервісом «Особистий кабінет» доступний і в мобільній версії – достатньо відвідати сайт із планшета або смартфона. Якщо у пристрої стоїть SIM-карта МТС, то авторизація буде виконана автоматично (якщо користувач не призначав свій пароль). Також ви можете використовувати для цього програму «Мій МТС» для основних мобільних платформ.

Можливість перевірити баланс на МТС через Інтернет стане в нагоді власникам кількох номерів – якщо той чи інший пристрій із SIM-картою з якихось причин знаходиться далеко від абонента, можна завжди перевірити баланс віддалено. Наприклад, це актуально для власників старих модемів, де немає можливості перевірити баланс USSD-командою.

Як дізнатися баланс МТС з планшета

Планшетні ПК загалом схожі на смартфони і навіть можуть використовуватися для здійснення голосових дзвінків. Як дізнатися баланс на МТС із того чи іншого планшета? Способів декілька:

  • За допомогою USSD-команди;
  • За допомогою «Особистого кабінету»;
  • За допомогою сервісної програми МТС.

Два останні способи працюють залізно, але з першим можуть бути проблеми – далеко не кожен планшет може надсилати USSD-команди, які використовуються для перевірки балансу. Якщо ваш планшет не вміє надсилати USSD-команди, слід користуватися останніми двома методиками.

Дізнаємося баланс 4G і 3G МТС модему

Для того, щоб дізнатися свій баланс МТС на тому чи іншому модемі, потрібно скористатися вбудованими можливостями. Практично з усіма модемами МТС поставляється

программа МТС Коннект, де є вбудована функція перевірки балансу.

Якщо нічого такого в програмі немає, тоді потрібно зайти на сайт МТС – у більшості випадків браузер автоматично авторизується в інтернет-помічнику та показує баланс. Якщо це не так, потрібно отримати логін та пароль від номера, встановленого в модемі. Це робиться шляхом встановлення SIM-карти в телефон та встановлення пароля за допомогою дзвінка або USSD-команди – про це вже писалося в цьому огляді.