Номер контактного центру МТС

Anonim

Контактний центр МТС працює цілодобово, приймаючи тисячі викликів на день. Сюди звертаються за вирішенням фінансових та технічних проблем, отриманням консультацій, з питань блокування телефонів, а також за підключенням та відключенням послуг. Для того, щоб абоненти могли зв'язатися зі спеціалістами контактного центру, було створено цілодобові номери технічної підтримки. У цьому огляді ми розповімо про всі способи зв'язку з центром обслуговування МТС.

Номер контанктного центру МТС

0890 або 8-800-250-0890

Безкоштовні номери контактного центру МТС

Для того, щоб зателефонувати до центру технічної підтримки, необхідно запам'ятати або записати в свою телефонну книжку короткий номер 0890 Він працює в Росії, в Україні та Білорусі, в мережах стільникового зв'язку МТС. Зателефонувавши на цей номер, необхідно пробратися крізь гіллясте голосове меню та натиснути на кнопку, що відповідає виклику консультанта. Виклик може бути прийнятий відразу, або через деякий час, що залежить від завантаженого call-центру. У деяких випадках, у години пік, тривалість очікування може бути досить великою – потрібно почекати 20-30 хвилин, після чого виконати повторний дзвінок.

Короткий номер 0890 працює для всіх абонентів МТС – дзвінки приймаються безкоштовно та цілодобово Але що робити, якщо потрібно зателефонувати до контактного центру з мобільного телефону іншого оператора чи зі стаціонарного телефону? Для цього передбачено безкоштовний номер 8-800-250-0890, який також працює у цілодобовому режимі.Фактично цей номер є дублером короткого номера 0890. Але якщо для інших операторів цього номер недоступний, то номер 8-800-250-0890 доступний з будь-яких російських номерів, будь то мобільні чи стаціонарні номери. І дзвонити на цей номер можна з усіх точок Росії - сервісна служба МТС доступна звідусіль.

Як зателефонувати до контактного центру МТС з роумінгу

Перебуваючи у внутрішньомережевому роумінгу в російських, білоруських та українських мережах МТС, для зв'язку з центром обслуговування потрібно використовувати короткий номер 0890 – дзвінки на нього здійснюватимуться абсолютно безкоштовно. Що стосується абонентів, що знаходяться в національному або міжнародному роумінгу, то для них працює спеціальний номер +7-495-766-0166 створено саме для дзвінків із роумінгу. Набирається цей номер у міжнародному форматі через +7. Тут можна отримати допомогу з будь-якого питання та будь-яких проблем, які можуть виникнути при знаходженні абонента МТС у національному або міжнародному роумінгу.

Інші способи зв'язку центром технічної підтримки МТС

Як ще можна зв'язатися з центром обслуговування МТС? Якщо номерів 0890 або 8-800-250-0890 недостатньо, можна спробувати звернутися до служби підтримки за допомогою інших контактів МТС або через чат з фахівцем абонентів МТС, але й будь-яких інших людей. Через нього можна поспілкуватися із фахівцями з будь-яких питань. При створенні запиту в чаті потрібно вказати номер телефону, поставити саме запитання та представитися.

Потрібно розуміти, що надання допомоги через чат з деяких питань може бути ускладнене – якщо необхідно отримати термінову консультацію або відповідь на запитання, зверніться до контактного центру МТС по телефону. В іншому випадку процес вирішення проблеми може затягнутися.

Ще один спосіб зв'язку зі службою підтримки – за допомогою форми реєстрації скарг на шахрайство та претензійАле будь-які питання та проблеми тут не вирішуються – цей канал призначений лише для односторонньої передачі інформації та отримання відповіді за контактними даними. З питань блокування та розблокування номера МТС, для зміни номера телефону, а також для підключення та відключення послуг МТС зверніться до офісу оператора або до контактного центру.