Безлімітний інтернет МТС на телефон

Anonim

Безлімітний Інтернет через мобільні мережі хотіли б отримати багато абонентів. Але з ряду причин це неможливо - оператори стільникового зв'язку навмисне "ріжуть" швидкість, щоб не створювати навантаження на свої мережі. І це цілком зрозуміло, тому що перевантажені інтернет-трафіком базові станції просто перестануть пропускати голосовий трафік, що викличе бурю обурень у абонентів.

Те саме справедливо і щодо оператора МТС – він так само «обрізає» швидкість при досягненні порога по трафіку. Тим не менш, безлімітний Інтернет від МТС таки існує, тільки доступ до нього надається на мінімальній швидкості.У цьому огляді ми розглянемо опції та тарифи для трьох груп пристроїв:

  • Для телефонів;
  • Для планшетних ПК;
  • Для комп'ютерів.

До речі, залізної прив'язки до будь-яких пристроїв немає (за деяким винятком) – тарифи та опції, призначені для використання в модемах, можна використовувати і на планшетних ПК. Аналогічним чином можна надходити і з іншими групами пристроїв, тарифів та опцій.

Огляд безлімітного Інтернету від МТС

В рамках даного огляду нами будуть розглянуті наступні опції та тарифні плани:

  • Для телефонів – «БІТ» та «СуперБІТ», а також тарифні плани лінійки «Smart»;
  • Для планшетів – «МТС Планшет»;
  • Для комп'ютерів – опції «Інтернет-Mini», «Інтернет-Maxi» та «Інтернет-VIP».

Всі представлені опції та тарифи можна назвати безлімітними, але тільки з певними умовами, про що і йтиметься нижче.

Безлімітний Інтернет на телефон від МТС

Для спілкування в соціальних мережах, у месенджерах, для короткочасного серфінгу цілком достатньо опцій «БІТ» та «СуперБІТ». Опція "БІТ" надасть нам по 75 Мб трафіку на добу за 200 рублів на місяць. Цей трафік можна буде витрачати лише на території Москви та Московської області. Для телефону такої кількості трафіку більш ніж достатньо.

Більш активним абонентам рекомендується користуватися іншими опціями. Тарифна опція "СуперБІТ" орієнтована на тих, кого не влаштовує добовий ліміт трафіку. Тут ми можемо отримати 3 Гб трафіку всього за 350 рублів на місяць І цей трафік можна буде витрачати навіть в інших регіонах. Безкоштовний доступ до хмарного сховища до «доважок» до опції надається – там ми можемо зберігати свої фотки, ролики та музичні треки.

В рамках обох опцій включений трафік надається на максимальній швидкості. Якщо ми перевищимо виділені ліміти, то МТС встановить обмеження . Для опції «БІТ» обмеження діятиме до кінця доби, для опції «СуперБІТ» - до кінця місяця.

Якщо вас цікавить безлімітний Інтернет на телефон від МТС, і вам не потрібно багато трафіку, то представлені опції будуть оптимальними. Якщо крім трафіку потрібні дзвінки та SMS, слід звернути увагу на тарифи «Smart mini», «Smart», «Smart+» та «Smart Top»:

  • «Smart mini» надає нам 1 Гб трафіку;
  • «Smart» запропонує трохи більше – 5 Гб;
  • «Smart Забугорище» включає 7 Гб інтернет-трафіку на тиждень (тут передбачається саме тижневе виділення лімітів);
  • «Smart Безлімітище» - 10 Гб трафіку;
  • Дорогий тариф «Smart Top» надасть нам 20 Гб трафіку.

Але безлімітки тут немає – при перевищенні трафіку нам запропонують опцію «Турбо-кнопка».

Зверніть увагу і на новітній тарифний план «Хайп» - це 7 Гб загального інтернет-трафіку та безліміт для соціальних мереж, відеосервісів та онлайн-ігор.

Безлімітний Інтернет для планшета від МТС

Реального безліміту тут немає, але є тариф «МТС Планшет», що надає 10 Гб/міс за 5500 рублів разом із безкоштовним трафіком для одного з чотирьох напрямків – мобільне ТБ, YouTube, соцмережі або відеодзвінки для Скайпу, WhatsApp і Viber.

Безлімітний Інтернет для комп'ютера від МТС

Потрібен безлімітний Інтернет з комп'ютера? Він є, але умови дуже жорсткі. Для доступу до всесвітньої мережі з ПК слід розглянути опції «Інтернет-Mini», «Інтернет-Maxi» та «Інтернет-VIP»:

  • «Інтернет-Mini» дає нам 7 Гб трафіку на місяць;
  • «Інтернет-Maxi» дає нам 15 Гб трафіку на місяць;
  • «Інтернет-VIP» дає нам пакет з 30 Гб трафіку вдень і нічну безлімітку. За «ніч» вважається період з 01:00 до 07:00.

Якщо ж ви хочете користуватися повноцінним домашнім інтернетом, то оператор надає таку послугу, як підключення домашнього інтернету МТС за високотехнологічним і сучасним оптоволоконним кабелем, до речі, за доступними цінами. Читайте про це на нашому сайті.

Повернемося все ж таки до мобільного інтернету для комп'ютера від МТС. Що буде, якщо ми перевищимо обсяг трафіку? Спочатку нас перекидатиме на сторінку, яка пропонує скористатися опцією «Турбо-кнопка». До речі, ця ж опція доступна на всіх вищеописаних опціях. Якщо ми відмовимося від додаткової опції, швидкість буде обмежена до 16 кб/сек – цього мізерно мало навіть для спілкування в месенджерах.