Опція «МТС планшет»

Anonim

Власники планшетних ПК потребують бездротового доступу до Інтернету. Там, де немає безкоштовних точок доступу Wi-Fi, їм доведеться користуватися мобільними мережами. Компанія МТС готова запропонувати своїм абонентам низку тарифних планів та опцій, які можна буде використати у своєму пристрої. В принципі, ніщо не заважає використовувати в планшетних ПК опції для ноутбуків і навпаки.

Також допускається використання тарифних планів, орієнтованих на мобільні телефони та смартфони. Проте, компанія МТС передбачила для власників планшетних ПК спеціалізовану опцію – «МТС Планшет». Вона включає не лише порцію трафіку, а й доступ до мобільного телебачення.Таким чином, власники планшетів зможуть користуватися послугами всесвітнього павутиння та переглядати різні телеканали – відмінна можливість для тих, хто рідко буває вдома та воліє отримувати інформацію, перебуваючи в дорозі.

Скільки коштує опція «МТС Планшет»

При цьому розмір абонентської плати може змінитися - оператори досить часто грають з цифрами з наповненням своїх тарифів та опцій. Наприклад, у промо-період, коли опція «МТС Планшет» лише розпочинала свою роботу, абонентська плата за її надання становила лише 5 рублів на добу. Згодом абонентську плату було збільшено до 400 рублів на месяц.

До речі, практично за ці ж гроші ви можете підключити тариф МТС «Smart», і до нього крім приблизно такої ж кількості інтернет-трафіку, будуть включені ще й безкоштовні дзвінки та СМС! про це ви можете прочитати у статті за посиланням.Щоб отримати актуальну інформацію про вартість опції, завітайте на офіційний сайт оператора МТС або зверніться до служби підтримки.

Умови використання послуги

Опцію МТС «Планшет» можна використовувати практично на будь-яких тарифних планах Класний», тарифи «Онлайнер» та «Супер Онлайнер», а також деякі інші тарифні плани. При спробі підключення опції вона просто не підключиться, про що користувач буде сповіщений за допомогою SMS-повідомлення. Найкраще підключати опцію «МТС Планшет» на тарифному плані «МТС Коннект 4» - це офіційна рекомендація оператора.

Опція «МТС Планшет» надає абонентам 4 Гб трафіку, які можна використовувати протягом місяця. Розрахунковим періодом вважається дата підключення. Наприклад, якщо опція була підключена 14 березня, то її буде відключено о 3 годині ночі 14 квітня.Трафік можна витрачати в будь-яких мережах – 2G, 3G або 4G При цьому абонент може знаходитись в будь-якому регіоні РосіїУ далеких регіонах швидкість доступу до мережі обмежується до 128 кбіт/сек – це Далекий Схід, Якутія, Магадан та інші регіони.

Що буде, якщо виділена квота трафіку буде перевищена? Тут все просто – доступ до Інтернету буде припинено. Для відновлення доступу слід скористатися опцією зняття обмежень Інформація про цю опцію з'явиться на екрані планшета відразу після досягнення порога. Для перегляду мобільного ТБ потрібно установити додаток «MTS TV» з магазину, що відповідає платформі вашого планшетного ПК. Будь-які додаткові налаштування тут не потрібні – все запрацює саме. До речі, для перегляду телеканалів можна використовувати Wi-Fi, а не лише мережі 3G та 4G.

В мобільних мережах телевізійний трафік не тарифікується – в цьому полягає основна перевага послуги.Усього ж на вибір абонентів доступно більше сотні телевізійних каналів. , міський телефон та безкоштовний модем. І все це ви можете отримати за дуже демократичними цінами! про це ви можете дізнатися за посиланням.

Як підключити «МТС-Планшет»

Опцію «МТС Планшет» відправлено до архіву. Замість неї працює повноцінний однойменний тариф з дещо іншими умовами обслуговування.

Як відключити опцію «МТС-Планшет»

Для відключення опції «МТС Планшет» передбачено практично той самий набір команд та можливостей. Якщо опція стала непотрібною, наберіть USSD-команду 111835, або надішліть SMS з текстом 8350 на номер 111 Найпросунуті абоненти можуть скористатися «Особистим кабінетом»