Інтернет «МініБіт» від МТС

Anonim

Оператор МТС пропонує своїм абонентам велику кількість різноманітних опцій, націлених на вихід в Інтернет. Серед них є опції з великими та маленькими пакетами трафіку, а також з добовою або помісячною абонентською платою. Також у їхньому наборі зустрічаються опції без абонентської плати – в них списання коштів за доступ до мережі здійснюється за фактом встановлення з'єднання.

Типовим прикладом таких опцій є опція МініБІТ. Зазначимо, що опція Міні Біт від МТС доступна для підключення в Криму. Що являє собою МініБІТ і для чого він потрібен – буде розказано у нашому невеликому огляді.

Опис опції МініБІТ

Опція МініБІТ орієнтована на тих, кому доступ в Інтернет з телефону чи смартфона потрібен не щодня, а періодично, наприклад, один день у тиждень чи зовсім на місяць. У таких випадках потреба в налаштуваннях з обов'язковою щомісячною платою відсутня. Як працює опція МініБІТ? Тут відбувається контроль наявності підключень до Інтернету. Якщо мережа зареєструє встановлення з'єднання, з номера буде списано ту чи іншу суму (тут тарифікуються пакети трафіку по 20 Мб).

Звітним періодом встановлено одну добу. Якщо з'єднань із мережею не було, жодних списань із рахунку не відбудеться. Як відбувається тарифікація? Це залежить від того, де знаходиться абонент – у Москві та МО або в одному з російських регіонів. Вартість перших 20 Мб у Москві і МО складе 25 рублів, а всі наступні пакети по 20 Мб коштуватимуть вже по 15 рублівДо речі, додаткові пакети за одну добу можуть підключатися всього 15 разів (сумарний обсяг трафіку за добу становить 300 Мб).

Якщо абонент знаходиться в поїздці по регіонах, то перші 20 Мб обійдуться йому в 45 рублів, а кожні наступні 20 Мб - по 25 рублів. Кількість наступних пакетів – 15 штук (як і домашньому регіоні). До речі, якщо додаткові пакети не потрібні, їх надання можна відключити, набравши USSD-команду 111931.

Якщо ви переміщаєтеся з Московської області за її межі і встигли побувати відразу в двох зонах тарифікації (про які говорилося вище), то будьте готові до подвійної тарифікації - з рахунку спишуться 20 рублів за початковий пакет із Москви та МО, і навіть 40 рублів за регіональний пакет. Також продублюються списання за додатковими пакетами – відразу за дві квоти, що представляють.

Знайти та підібрати потрібну інтернет-опцію МТС для свого телефону вам також допоможе стаття, розташована за цим посиланням.

Як підключити МініБІТ на МТС

Ви хочете знати, як підключити МініБІТ на МТС? Способів два – скористайтеся Інтернет-помічником або наберіть USSD-команду 11162, обравши в діалозі пункт 1. Залишок трафіку на інтернет-опціях МТС перевіряйте USSD-командою 217.

Як відключити МініБІТ на МТС

Якщо опція стала не потрібна, то ви повинні знати, як відключити МініБІТ на МТС. Це можна зробити за допомогою того ж Інтернет-помічника, або шляхом набору USSD-команди 11162 і вибору пункту 2 у діалозі, що відкрився.

Відгуки абонентів про MiniБІТ

Відгуки користувачів про інтернет-опції МініБІТ не такі однозначні. Вся справа в тому, що опція досить дорога, особливо якщо абоненти знаходяться у внутрішньомережевому роумінгу. Висловлюється невдоволення та розміром пакета трафіку. Надаваних 20 Мб вистачає хіба що на нетривалий серфінг або кілька хвилин перебування в соцмережах. У зв'язку з цим аудиторія абонентів, які підключають дану опцію, досить мала. Але знаходяться і цілком задоволені абоненти, яким вистачає 10-20 Мб на весь день.

Опція МТС МініБІТ за бонуси

Хочете підключити опцію МініБІТ за бонуси від бонусної програми МТС? На жаль, такі можливості немає – дана опція в каталозі винагород просто відсутня. Найкраще витратити свої бонуси на щось інше.