Інтернет «Біт» від МТС

Anonim

Опція БІТ від МТС орієнтована на користувачів, що виходять в Інтернет із телефону або зі смартфона. Вона включає обмежений обсяг трафіку, тому розраховувати на скачування важких файлів тут не доводиться. Але качати важкі файли з телефону нікому не потрібно. Максимум, для чого потрібна опція - для балаканини в соціальних мережах, а також для легкого серфінгу.

У цьому огляді ми розглянемо опцію БІТ максимально докладно та виявимо її особливості.

Опис опції БІТ

Що являє собою опція БІТ? Як уже говорилося, це опція, розрахована на телефони та смартфони.БІТ включає в себе 75 Мб інтернет-трафіку на день за 200 рублів на місяць Можна сказати, що на місяць виділяється трохи більше 2 Гб. І цього більш ніж достатньо для невимогливих абонентів, а також для тих, кому потрібний Інтернет для використання у фоновому режимі – для отримання різних повідомлень від інтернет-додатків.

Также абоненти зможуть переглядати стрічки у соціальних мережах, відповідати на поштові повідомлення, спілкуватися у WhatsApp та Viber. А ось із переглядом відеороликів та прослуховуванням музики потрібно буде зав'язати – трафік на ці цілі витрачається за лічені хвилини. Якщо ж інтернет вам потрібен не регулярно, а час від часу, то в цьому випадку рекомендуємо вам підключити опцію МТС «МініБІТ».

Трафік у складі опції БІТ можна витрачати виключно на території Москви та Московської області. Потрібно виїхати за межі регіону та залишатися в режимі он-лайн? Тоді вам потрібно скористатися іншими опціями.Як тільки включені 75 Мб на добу будуть витрачені, абоненту почнуть підключатися платні пакети трафіку Розмір пакетів становить 50 Мб, вартість кожного пакета - 8 рублів. Максимальна кількість пакетів на добу – не більше 15. Після їх вичерпання доступ до Інтернету припиняється.

Крім обмеження в 75 Мб/добу, опція передбачає ще одне обмеження, що поширюється на використання файлообмінних мереж - користуватися ними з опцією БІТ не вийде. Також слід враховувати той факт, що МТС має список сайтів з преміальною тарифікацією – тут вартість одного мегабайта становить близько 30 рублів.

Тарификація опції може викликати плутанину. Справа в тому, що абонентська плата за опцію становить 200 рублів на місяць. І ця сума списується у повному обсязі щомісяця, у дату початкового підключення опції БІТ. Якщо ж у цей момент на балансі спостерігатиметься відсутність коштів, то в дію набуде добової тарифікації у розмірі 8 рублів на день.І так продовжуватиметься доти, доки кількості коштів на рахунку не вистачить для списання повної суми.

Інформація про переключення на подобову або помісячну тарифікацію надаватиметься у вигляді SMS. Ми вже говорили про те, що опція орієнтована на смартфони та звичайні телефони Але ніщо не заважає використовувати SIM-карту з підключеною опцією БІТ на планшеті.

Правда, потрібно стежити за трафіком і виставити галочку оновлення програм тільки через Wi-Fi (це стосується і смартфонів). Використання налаштування в модемах не є розумним - 75 Мб дуже мало для пристойного серфінгу. Огляд інтернет-опцій МТС для телефону ви можете також прочитати на сайті.

Як підключити БІТ на МТС

Хочете знати, як підключити БІТ на МТС? Для цього ви можете скористатись Інтернет-помічником на сайті МТС. Крім цього, для підключення опції БІТ можна скористатися USSD-командою 111252Для отримання інформації про залишок включеного трафіку використовуйте мобільний додаток «Мій МТС».

Як відключити БІТ на МТС

Доступ до Інтернету з телефону став не потрібен, і ви хочете знати, як відключити БІТ на МТС? Просто наберіть на своєму телефоні USSD-команду 2520 (або 1112522), або скористайтеся Інтернет-помічником. Про те, як відключити Інтернет на МТС, докладно розповідається у спеціальній статті на нашому сайті.

Відгуки абонентів про БІТ

Аналіз відгуків про опцію БІТ показав, що абоненти загалом незадоволені послугами, які надає оператор МТС – багато нарікань на швидкість доступу. Що стосується безпосередньо самої опції, то люди незадоволені малим обсягом трафіку. Що заважає їм вибрати опцію з великим обсягом включеного трафіку - незрозуміло.

Опція МТС БІТ за бонуси

Хочете підключити опцію БІТ за накопичені бонусні бали? У цьому випадку вам потрібно вимкнути основну послугу та підключити бонусну. Вартість опції складе 590 балівЯк тільки бонусний місяць закінчиться, оплата буде здійснюватися з основного рахунку. Для підключення бонусної опції зайдіть на сайт МТС Бонус, авторизуйтеся в Особистому кабінеті, після чого виберіть та підключіть потрібну винагороду.