Як на МТС дізнатися свій тариф

Anonim

Для чого потрібно знати назву свого тарифу? Як мінімум для того, щоб розбиратися у тарифікації дзвінків та інших послуг. І якщо дізнатися свій тариф з телефону досить легко, то зробити це з інших пристроїв складніше. У цьому огляді ми розглянемо, як дізнатися свій тариф з будь-якого мобільного пристрою: чи то телефон, планшет чи модем.

Також ми торкнемося корисних сервісів, які допоможуть нам дізнатися свій тариф. Нагадаємо, що раніше ми розповідали про те, як дізнатися свій номер МТС.

Дізнаємося свій тариф через Інтернет

Як перевірити свій тариф на МТС? Якщо є доступ в Інтернет, то це можна зробити за допомогою сервісу «Особистий кабінет». Тут ми отримаємо максимум інформації про свій номер – сервіс дуже зручний та інформативний.

Існує ще один спосіб дізнатися свій тариф через Інтернет. Якщо вихід у мережу здійснюється з планшета або з модемучерез 3G або 4G, то при заході на сайт МТС ми побачимо свій номер і найменування свого тарифного плану. Цей спосіб працює лише в тому випадку, якщо до цього ми не користувалися особистим кабінетом і не встановлювали там особливий пароль.

У випадку з планшетними ПК та зі смартфонами, абонентам потрібно буде скористатися стандартним браузером. Власники смартфонів зможуть встановити на свої пристрої спеціальний сервісний додаток від МТС, який відкриває доступ до управління номером і може показати найменування поточного тарифного плану.

Як дізнатися тариф МТС з телефону

Як на МТС дізнатися свій тариф через SMS-повідомлення? Для цього призначена команда 11159, відправлення якої здійснюється безкоштовноПісля отримання команди, стільникова мережа надішле нам відповідне SMS з найменуванням тарифу. Цим способом можна користуватися практично на будь-яких абонентських пристроях, які мають можливість відправляти USSD-команди – це можуть бути телефони, смартфони, планшети з телефонними модулями, а також деякі модеми.

Після відправки команди надійшло SMS з незрозумілими символами? Таке часто трапляється зі старими телефонами, які некоректно сприймають кирилицю. Для того, щоб отримувати сервісні SMS у зручному для читання вигляді, потрібно включити транслітерацію командою 11162 Придбали сучасний телефон і хочете повернути кирилицю? Тоді відправте команду 11161 для повернення російської.

Також свій тариф можна дізнатися, зателефонувавши на гарячу лінію МТС - оператор на іншому кінці дроту обов'язково відповість на всі ваші запитання.

Дізнаємося тариф з планшета

Якщо у нас в руках знаходиться планшет, то ми можемо дізнатися про свій тариф відразу декількома способами:

  • За допомогою USSD-команди (якщо є можливість відправляти USSD-команди);
  • За допомогою сервісного додатка МТС під свою операційну систему;
  • За допомогою Інтернет-помічника.

У планшеті є клавіатура для набору номера? Значить, найпростіше скористатися USSD-командою. Немає клавіатури? Тоді користуйтесь програмою від МТС або Інтернет-помічником. До речі, додатки на планшетах (і на смартфонах) працюють виключно через 3G-з'єднання

Як перевірити МТС тариф з 3G та 4G модему

Дізнатися про свій тариф на 3G або 4G-модемі простіше простого. Якщо модем старий, то в його програмі, що управляє, не буде функції відправки USSD-команд. В цьому випадку нам допоможе тільки особистий кабінет ( (ну або витягуємо SIM-карту і встановлюємо її в телефон, де і перевіряємо тариф USSD-командою)).За бажання і технічних засобів, можна перепрошити старий модем і встановити в нього нову керуючу програму. Якщо ж у нашому розпорядженні знаходиться новий модем, то в ньому можливість відправки USSD-команд є спочатку.

Також ми можемо відвідати сайт МТС і подивитися свій тариф там – для цього навіть не потрібна авторизація, досить просто зайти на сайт МТС та глянути у верхній правий кут, де буде відображена потрібна інформація. Якщо ви вже змінювали пароль у власному кабінеті, вам потрібно буде пройти повторну авторизацію. Але найпростіше впізнавати свій тариф через керуючу програму, вшиту в модем.