МТС довідка

Anonim

Якість надання послуг стільникового зв'язку постійно зростає. Але це не означає, що проблем у абонентів стає дедалі менше. Нові питання постають із завидною регулярністю, а відповіді на них можна отримати в довідковій МТС. Тут працюють добре навчені фахівці, які можуть буквально за лічені хвилини вирішити будь-яке завдання та дати консультацію з того чи іншого питання, наприклад, якщо ви хочете змінити номер телефону.

Зателефонувати до довідкової МТС

0890 або 8-800-250-0890

Як зателефонувати до МТС-довідки

Номер сервісної служби МТС можна знайти на різних ресурсах – він вказується на рекламних листівках, на рекламних банерах, на інформаційних ресурсах, у рекламних відеороликах, а також на роздаткових матеріалах та упаковках з SIM-картами. Крім того, його можна знайти в договорах на надання послуг зв'язку. Втім, запам'ятати цей номер легко, тому що в його короткому варіанті всього чотири цифри.

Короткий номер МТС-довідки 0890 доступний з усіх телефонів МТС. Якщо раптом виникнуть проблеми, можна взяти телефон і швидко зв'язатися зі спеціалістом. Дзвінки до довідкової МТС здійснюються безкоштовно. В процесі дозвону абоненти зіткнуться з гіллястим голосовим меню, через яке потрібно дістатися до з'єднання з оператором.

До речі, іноді всі оператори можуть виявитися зайнятими – у цьому випадку потрібно зробити повторну спробу дозвону через 20-30 хвилин. МТС-довідка доступна і за федеральним номером – 8-800-250-0890Це той же номер 0890, тільки тут він представлений у міжнародному форматі. У разі виникнення проблем абоненти можуть зателефонувати на будь-який з цих номерів.

Щодо дзвінків до довідкової служби в роумінгу, то тут абонентів чекають одразу два рішення. Якщо абонент перебуває у внутрішньомережевому роумінгу, то для дзвінків до контактного центру він може використовувати короткий номер 0890 – дзвінки на нього будуть здійснюватися абсолютно безкоштовно. Для дзвінків з міжнародного або національного роумінгу передбачено інший номер МТС-довідки, який набирається в міжнародному форматі +7-495-766-0166 Цей номер повинен набиратися тільки через +7 , інакше додзвон буде неможливий. До речі, дзвінки на цей номер здійснюються абсолютно безкоштовно.

Зателефонувати до довідкової МТС з іншого оператора

Існуючі, майбутні або колишні абоненти МТС можуть зв'язатися з довідковою службою з телефонів інших операторів зв'язку.Саме для цього було зроблено дублювання номерів, описане вище. Таким чином, для зв'язку з техпідтримкою МТС з телефонів Білайну, Мегафону або Теле2 потрібно зателефонувати на номер 8-800-250-0890 Аналогічним чином можуть надійти абоненти фіксованих мереж зв'язку . А ось дзвонити на 0890 з номерів інших операторів марно - для цих номерів доступний тільки федеральний номер МТС-довідки.

Довідка на сайті МТС

Отримати інформацію з будь-яких питань можна не тільки по телефону довідкової служби, але й через Інтернет. Насамперед слід сказати про наявність довідкового розділу на сайті МТС – тут опубліковано відповіді на всі найпоширеніші запитання. Завдяки цьому, кожен абонент зможе оперативно вирішити проблему. А в другу чергу слід зазначити наявність на сайті форми зворотнього зв'язку. Тут приймаються питання, звернення зі скаргами, подяки та запити з питань шахрайства.