Інтернет «СуперБіт» від МТС

Anonim

Для того щоб забезпечити недорогий доступ в Інтернет з телефону, компанія МТС розробила цікаву опцію СуперБіт. Вона працює багато років та надає абонентам солідний пакет інтернет-трафіку. Опція орієнтована на мобільні телефони та смартфони, але ніщо не заважає використовувати SIM-карту з підключеною до неї опцією у планшетних ПК. Розглянемо опцію СуперБіт докладніше і з'ясуємо її ключові особливості.

Опис опції СуперБіт

Опція СуперБіт пропонує абонентам МТС 3 Гб інтернет-трафіку, який можна витрачати на доступ до будь-яких ресурсів, крім файлообмінних мереж. Максимальна швидкість у межах наданого пакета трафіку не обмежується.

При досягненні порогу, абоненту надається додатковий пакет на 500 Мб вартістю 75 рублів. Максимальна кількість додаткових пакетів – не більше ніж 15 шт. у місяць. Як тільки вони будуть витрачені, доступ до Інтернету буде перервано. До речі, надання додаткових пакетів можна вимкнути, що дозволить заощадити гроші на своєму особовому рахунку. Але доступ до мережі буде припинено до кінця оплаченого місяця (якщо не скористатися кнопками Турбо).

Для відключення доппакетів відправте SMS з текстом «1» на номер 6280. Абонентська плата на опції СуперБіт складає 350 рублів на місяць трафік, що надається в її рамках, може використовуватися на всій території Росії (за винятком віддалених північних регіонів).

Потрібно дізнатися залишок включеного трафіку на МТС? Скористайтеся мобільним додатком МТС.

Як підключити СуперБіт на МТС

Потрібен швидкісний доступ до мобільного інтернету з телефону? Тоді вам потрібно знати, як підключити Супербіт на МТС.Це можна зробити за допомогою Особистого кабінету, або за допомогою USSD-команди 111628 Абонентська плата списується щомісяця в повному обсязі в день підключення опції.

Як відключити СуперБіт на МТС

Мобільний інтернет на телефоні більше не потрібний, і ви хочете знати, як відключити СуперБіт на МТС? Для цього потрібно скористатися Особистим кабінетом або відправити USSD-команду 1116282 Після цього опція буде відключена, а нарахування абонентської плати припиниться.

Відгуки абонентів про СуперБіт

Абоненти МТС загалом задоволені цією послугою – вона працює вже кілька років і практично не зазнає змін. Швидкість доступу на територіях із неперевантаженою мережею досить висока. Засмучує лише те, що при витраті пакета швидкість обрізається до нуля – можна було б обмежувати хоча б до 64 кбіт/сек.

Присутні і негативні відгуки від абонентів, які завжди незадоволені послугами бездротового доступу в Інтернет. Окрема категорія абонентів обурюється додатковими пакетами, що підключаються після використання основного пакета трафіку. Але додаткові пакети можна відключити, щоб вони не з'їдали баланс і не витрачали зайві кошти.

Опція МТС СуперБіт за бонуси

Користуватися опцією СуперБіт від МТС можна абсолютно безкоштовно, якщо підключити її за рахунок бонусної програми МТС Бонус. Чим більше ви спілкуєтеся, чим частіше купуєте різні пристрої та залучаєте до програми друзів, тим більше у вас балів. Накопичивши 990 балів, ви зможете підключити СуперБіт від МТС за бонусні бали

Для того щоб скористатися цією пропозицією, потрібно авторизуватися на сайті бонусної програми, вибрати потрібну винагороду та активувати її.На бонусні бали можна замовити хвилини на МТС. Якщо ви зібралися оплачувати підключення опції бонусними балами, вам слід відключити опцію, що оплачується зі свого особового рахунку. В іншому випадку підключення опції буде неможливим. Також слід пам'ятати, що як тільки бонусні бали будуть вичерпані, настане період звичайної тарифікації з оплатою з основного рахунку.