Як перевірити особовий рахунок на МТС

Anonim

Кожна стільникова мережа надає своїм абонентам ряд інструментів, призначених для ознайомлення з балансом свого особового рахунку. Найчастіше це певна USSD-команда, але є й інші способи дізнатися про свій баланс. В рамках даного огляду ми розглянемо, як перевірити свій рахунок на МТС та дізнатися про заборгованість на інших номерах.

Перевірити особовий рахунок за допомогою телефону

Для того, щоб дізнатися рахунок на МТС зі свого мобільного телефону, ми можемо скористатися найпростішим і надійнішим інструментом – USSD-командою 100Ця команда працює в мережі практично з перших днів заснування. Для перевірки балансу потрібно набрати вказану комбінацію і натиснути кнопку виклику – через кілька хвилин на екрані телефону відобразиться сума коштів на рахунку абонента.

Відображення балансу на екрані мобільного телефону здійснюється на кирилиці. Але якщо телефон не підтримує відображення кирилиць, потрібно змінити написання команди – для відображення балансу латинськими символами використовується USSD-команда 100 До речі, разом з балансом на екрані мобільного телефону відображається і доступний ліміт.

На вашому номері підключені послуги «На повній довірі» МТС чи «Кредит»? У цьому випадку вам знадобиться команда, яка показує заборгованість по особовому рахунку на номері МТС – це USSD-команда 1003. У мережі працює й аналогічна команда, що відображає заборгованість латинськими символами – для цього набирається команда 1003. К

Як дізнатися скільки грошей на рахунку МТС при знаходженні в роумінгу? Для цього ви можете використовувати всі вищезгадані USSD-команди.

Перевірка балансу в роумінгу здійснюється абсолютно безкоштовно, як і в домашній зоні.

Ще один спосіб, що дозволяє дізнатися баланс або заборгованість за особовим рахунком МТС, полягає в додзвоненні до довідкової служби за номером 8-800-250-0890. Представившись і назвавши свої паспортні дані, ми можемо дізнатися про баланс і заборгованість на будь-якому номері, оформленому на своє ім'я. Аналогічну інформацію нададуть і консультанти в офісах обслуговування МТС.

Дізнатись свій рахунок через інтернет

Для того щоб дізнатися свій рахунок через інтернет, слід використовувати зручний сервіс Особистий кабінет МТС, вхід до якого розміщується на сайті МТС. Для реєстрації в системі потрібно отримати пароль SMS-каналом – замовлення пароля здійснюється за допомогою спеціальної форми. Баланс вашого особового рахунку буде вказано на самому видному місці, разом з номером телефону та найменуванням тарифного плану.

Ще один спосіб дізнатися свій баланс через інтернет – використовувати спеціальний сервісний додаток від МТС, який можна завантажити в магазині додатків для свого мобільного пристрою .Програма не тільки покаже баланс, а й дозволить керувати послугами. Тобто воно замінює собою звичний Особистий кабінет. Працює така програма тільки в тому випадку, якщо телефон з'єднаний з інтернетом через 2G/3G/4G.

Як дізнатися рахунок МТС з планшета

Власникам планшетних ПК пощастило менше – далеко не всі планшети підтримують відправку USSD-команд. Тут ми можемо піти двома шляхами:

  • Встановити сторонню програму відправки USSD-команд і набрати в ній стандартну команду 100;
  • Скористатися Особистим кабінетом або додатком.

Для того, щоб дізнатися рахунок на планшеті через Особистий кабінет МТС, необхідно відкрити браузер і відвідати сайт МТС – в даному випадку ми можемо розраховувати на автоматичну авторизацію в системі (не забудьте змінити пароль, щоб можна було увійти до кабінету з інших пристроїв).Крім цього, для перегляду інформації про баланс ми можемо використовувати згаданий сервісний додаток, завантаживши його з відповідного магазину.

Дізнаємося про заборгованість на 4G і 3G МТС модемі

Як дізнатися заборгованість по лицьовому рахунку МТС на модемах? Для цього ми можемо

використовувати кнопку перевірки балансу, вбудовану в керуючу програму МТС Коннект Менеджер. Крім цього, баланс на модемах перевіряється за допомогою вікна відправки USSD-команд. Якщо такого віконця немає, з'єднуємося з інтернетом та заходимо до Особистого кабінету, де буде вказано баланс та заборгованість. Для того, щоб дізнатися рахунок на 3G та 4G-модемах МТС, не маючи до них доступу (наприклад, з робочого місця), ми можемо зв'язатися з довідковою службою оператора, зателефонувавши за номером 8-800-250 -0890