Як взяти кредит на МТС «На повній довірі»

Anonim
Практично кожен з нас бував у ситуації, коли терміново потрібно зателефонувати, а грошей на рахунку мобільного телефону немає. Також у цей момент під рукою відсутні платіжні термінали, банкомати, салони зв'язку та інші інструменти для поповнення рахунку. Але абоненти МТС можуть убезпечити себе від таких ситуацій, скориставшись послугою «На повній довірі». Як взяти кредит на МТС на телефон та отримати у своє розпорядження кредитний ліміт, який можна було б витрачати на послуги зв'язку? Саме цій темі і буде присвячено поточний огляд.

Опис послуги МТС «На повній довірі»

Послуга «На повній довірі» від МТС – це можливість спілкуватися навіть тоді, коли баланс опустився нижче нуля Початковий ліміт становить мінус 300 руб , і може бути підвищений, що залежить від товариськості тієї чи іншої абонента. Через 6 місяців із моменту підключення послуги ліміт збільшується у сумі, рівну 50% від витрат абонента – підсумковий ліміт може бути досить великим. На перерахунок ліміту ми можемо розраховувати всього 1 раз на місяць, і лише за дотримання наступних умов:

  • Ми своєчасно оплачуємо всі рахунки, що виставляються;
  • Постійно збільшуємо витрати на послуги зв'язку;
  • Новий ліміт вище попереднього більш ніж на 50 рублів (ці розрахунки виробляє білінг).

Тобто, якщо ми проговоримо стільки, що цього вистачить для збільшення ліміту більш ніж на 50 рублів, то ліміт буде збільшено.До речі, якщо ми не вчасно оплачуватимемо послуги зв'язку, то кредитний ліміт швидко знизиться до нижньої межі – це мінус 300 рублів, а за наявності заборгованості доступ до послуг зв'язку буде заблокований.

Умови надання кредиту

Збираючись запозичити на МТС, підключаючи послугу «На повній довірі», потрібно пам'ятати, що ця послуга недоступна на тарифних планах МТС Коннект (для інтернету), «Класний» (для школярів), «Твоя країна» та «Гостьовий» (для приїжджих та мандрівників), а також на тарифах для iPad. Крім того, неодмінними умовами є відсутність боргів на інших номерах, що належать одному абоненту, та наявність середньомісячних нарахувань у розмірі не менше 300 рублів за останні 3 місяці.

Підключаючи послугу «На повній довірі», ми погоджуємось на те, що оплата послуг здійснюватиметься раз на місяць, за виставленим рахунком (як на постоплатних тарифних планах).Оплачувати рахунки за попередні періоди потрібно до 24 числа поточного місяця. За тиждень до цього ми отримуватимемо повідомлення про необхідність оплатити виставлений рахунок. Якщо оплати не буде, доступ до послуг зв'язку буде обмежений. Для отримання інформації про заборгованість та розмір ліміту слід скористатися USSD-командою 132 Не хочете або не можете взяти кредит на МТС, і потрібно терміново здійснити дзвінок з нульовим балансом ? Тоді ви можете відправити маячок з МТС.

Як збільшити ліміт кредиту

Для того щоб взяти кредит на телефоні з МТС, потрібно лише підключити послугу «На повній довірі», після чого абоненту відразу ж стане доступний кредитний ліміт у розмірі мінус 300 рублів. Але що робити, якщо цього виявиться замало? Кредитний ліміт послуги «На повній довірі» регулюється шляхом збільшення наших витрат. Формула проста – тут враховуються період використання послуги та витрати за останні три місяці.

В результаті розмір ліміту складе 200 рублів або середня витрата, помножена на 1, 2 в перші три місяці, 600 рублів або середня витрата, помножена на 1, 2 в 4-6 місяці, 700 рублів або середні витрати1, 5 з 7 по 9 місяць, 800 рублів або середні витрати1, 2 з 10 місяця.

Середні витрати беруться за 3 останні місяці. Тобто, розмір підсумкового ліміту залежить тільки від наших витрат Як не прогавити перевитрату виділеного ліміту? Для цього у системі передбачено SMS-інформування. Як тільки ми витратимо понад 75% кредитного ліміту, сету надішле відповідне SMS-повідомлення До речі, дізнатися баланс рахунку можна і традиційним способом, скориставшись USSD-командою 100.

Як підключити «На повній довірі»

Для того щоб підключити послугу «На повній довірі» від МТС, необхідно скористатися USSD-командою 11132Користувачі Особистого кабінету можуть підключити послугу через Інтернет. Крім того, підключивши послугу, ми зможемо одночасно підключитися до програми «МТС Бонус» та отримати одразу 120 балів, які будуть нараховані протягом 10 днів.

Кредитний ліміт у розмірі мінус 300 рублів буде встановлено з першого дня підключення послуги. Як зробити так, щоб призначений кредитний ліміт не змінювався? Для цього потрібно заглянути до Особистого кабінету або скористатися USSD-командою 1112136.

Як відключити «На повній довірі» на МТС

Відключення послуги «На повній довірі» від МТС виконується за допомогою Особистого кабінету або USSD-команди 11132. Після відключення кредитного ліміту ми повертаємося до передоплатної системи.