Безлімітний інтернет на день МТС

Anonim

Деяким користувачам доступ в інтернет потрібен не щодня, а лише зрідка, наприклад, раз на тиждень. Сенсу активувати опцію з помісячної абонентської плати, у цьому випадку, немає. Як отримати безлімітний інтернет на добу від МТС? Звичайно ж, повного безліміту нам ніхто не дасть, але пропонованого оператором пакета з 500 Мб трафіку вистачить на багато цілей. Саме за таких умов і надається послуга «Інтернет на день» від МТС.

Опис послуги «Інтернет на день»

Як уже говорилося, послуга «Інтернет на день» від МТС пропонує абонентам пакет трафіку на 500 Мб. Послугу можна підключати як на модемі, так і на смартфоні - ніякої різниці немає. Тарификація ведеться за фактом доступу до інтернету.

Тобто, якщо протягом доби ми не користуватимемося послугами доступу до мережі, то жодних списань не буде. Але якщо ми активуємо передачу даних (наприклад, увімкнемо модем), оператор спише з нашого рахунку добову оплату і надасть пакет трафіку.

Підключаючи безлімітний «Інтернет на день» від МТС, ми отримуємо можливість перевищити виділений нам пакет трафіку. Для цього ми можемо використовувати кнопку Турбо з об'ємом трафіку від 100 Мб до 20 Гб, що надаються за окремим тарифом. Турбо-кнопка на 100 Мб підключається командою 111051, на 500 Мб - командою 167, на 1 Гб - командою 467, на 2 Гб - командою 168, на 5 Гб - командою 169і 20 Гб - командою 469. Послугою «Інтернет на день» від МТС можна користуватися не тільки на території Москви та Московської області, але і у внутрішньомережевому роумінгу , подорожуючи регіонами Росії.

Ніяких додаткових платежів тут немає, але потрібно пам'ятати, що якщо ми підключимо опцію на території домашнього регіону, то в роумінгу вона не працюватиме (і навпаки) – буде потрібно повторне підключення тією ж командою.Таким чином, у деяких випадках ми отримуємо подвійну тарифікацію – за доступ до Інтернету в домашній та гостьовій зоні. Запропонований послугою трафік не лімітується за швидкістю, що теж є великим плюсом. Але якщо ми витратимо весь пакет увімкненого трафіку, то доступ в Інтернет буде перерваний – це є недоліком послуги «Інтернет на день».

Для перевірки залишку використовуйте фірмовий мобільний додаток Також у мережі МТС передбачено автоматичне SMS-інформування про залишок трафіку. Для його підключення потрібно набрати USSD-команду 111218 або надіслати SMS зі словом «info» (без лапок) на сервісний номер 5340. Для відключення SMS-інформування слід набрати USSD-команду 111219 або надіслати SMS зі словом «stop» (без лапок) на короткий номер 5340. Вартість відправлення SMS – 0 рублів.

Вартість інтернету на добу

Послуга «Інтернет на день» передбачає списання оплати за добу використання доступу до мережі. Вартість однієї доби становить 50 рублів , як у домашній мережі, так і у внутрішньомережевому роумінгу. Ціна досить вигідна, що неодмінно оцінять абоненти, які потребують нечастого доступу до інтернету. Але слід пам'ятати, що передачу даних на своєму пристрої потрібно відключати до 00-00 ночі. В іншому випадку з рахунку буде списано оплату ще за одну добу використання послуги.

Як підключити МТС «Інтернет на день»

Для того щоб підключити послугу «Інтернет на день», необхідно набрати USSD-команду 11167 або відправити SMS з цифрою 67 на сервісний номер 111. Крім того, для підключення послуги можна використовувати зручний Особистий кабінет. Дізнатися, як збільшити трафік інтернету на МТС, ви можете з іншого огляду.

Як відключити «Інтернет на день» від МТС

Для того, щоб відключити послугу «Інтернет на день» від МТС, потрібно набрати USSD-команду 111670 або надіслати SMS з цифрою 670 на короткий номер 111 Вартість запитів на номер 111 складає 0 рублів. Також для відключення послуги можна використовувати зручний Особистий кабінет. Про те, як відключити Інтернет на МТС, ви можете дізнатися з нашого детального огляду, в якому розглядається відключення інтернету на телефоні, комп'ютері, планшеті.