Абонентська служба МТС

Anonim

При виникненні фінансових та консультаційних питань, а також проблем зі зв'язком, необхідно звернутися до офісу обслуговування абонентів МТС, або зателефонувати до контактного центру. Другий варіант кращий, оскільки офісів під рукою може і не виявитися. Але де взяти телефон абонентської служби МТС? Спеціально для цього ми підготували цей огляд. Зазначимо, що на сторінках нашого сайту, розміщена також стаття, в якій ми зібрали для вас інформацію про всі корисні номери та команди МТС.

Номер абонентської служби МТС

0890 або 8-800-250-0890

В рамках нашої статті ми розглянемо різні способи зв'язку з абонентською службою МТС по телефону. Зокрема, ми поговоримо про виклики до довідки з телефонів МТС, з мобільних телефонів інших операторів, з міських телефонів, а також з номерів, що знаходяться в міжнародному роумінгу.

Номер абонентської служби МТС для абонентів мережі

Найпершим телефонним номером абонентської служби МТС є короткий номер 0890 Він працює в мережі досить давно і друкується на договорах і пакетах з SIM- картами. Номер доступний для будь-яких абонентів МТС та призначений для оперативного з'єднання зі службою підтримки. Дзвінки на номер 0890 здійснюються абсолютно безкоштовно.

Зателефонувавши на короткий номер абонентської служби МТС 0890, ми зіткнемося з досить гіллястим голосовим меню. Тут працює система автоматичного інформування, яка розповідає абонентам про поточні акції та спецпропозиції.Тут же можна дізнатися про нові тарифи та популярні опції, отримати налаштування інтернету для різних мобільних пристроїв.

Приблизно в кінці списку знаходиться команда доступу до абонентської служби. Натиснувши відповідну кнопку голосового меню, ми потрапимо на лінію зв'язку з консультантами довідкової служби МТС. Але консультанти відповідають не відразу – у багатьох випадках абонентська служба буває перевантажена, тому нам потрібно буде дочекатися відповіді першого оператора, що звільнився. Іноді зв'язок взагалі обривається з рекомендацією зателефонувати трохи пізніше. Таке часто трапляється в денні та вечірні години, коли в абонентську службу дзвонять численні абоненти.

Короткий номер 0890 доступний для абонентів будь-яких тарифних планів та будь-яких систем оплати. Дзвінки на цей номер здійснюються безкоштовно. При необхідності абоненти МТС можуть скористатися і федеральним номером довідкової служби 8-800-250-0890, який зараз згадується і зустрічається частіше, ніж його короткий аналог 0890.Виклики на федеральний номер не тарифікуються.

Як зателефонувати до абонентської служби МТС з інших операторів

Іноді з'являється необхідність додзвонитися до довідкової служби з телефонів інших операторів. Яким буде вигляд номер телефону абонентської служби МТС з мобільного Мегафон, Білайн або Теле2? В цьому випадку нам потрібно буде дзвонити на федеральний номер 8-800-250-0890 операторів. Всі виклики здійснюються абсолютно безкоштовно.

Так само як і у випадку з коротким номером 0890, при додзвоні на федеральний номер ми потрапляємо в голосове меню, за допомогою якого нам потрібно буде дістатися з'єднання з консультантом довідкової служби. Користуючись підказками автоінформатора, ми зможемо швидко поєднатися з техпідтримкою та отримати відповіді на свої запитання.

Як додзвонитися до абонентської служби з міського

Можливість додзвонитися до довідкової служби МТС з міського телефону буває досить корисною. Наприклад, при втраті телефону нам потрібно заблокувати SIM-карту, а під рукою, окрім міського телефону, більше нічого і немає. У цьому випадку ми будемо дзвонити на федеральний номер 8-800-250-0890, який був згаданий у попередньому розділі нашого огляду.

Федеральний номер абонентської служби МТС доступний з будь-яких міських телефонів усіх регіонів Росії. Дзвінки на цей номер здійснюються абсолютно безкоштовно, як і більшість номерів з діапазону 8-800.

Телефон абонентської служби в роумінгу

Проблеми зі зв'язком у роумінгу обтяжуються тим, що допомогти вирішити їх буває дуже складно. Але абоненти МТС можуть не засмучуватись – спеціально для них працює спеціальний номер абонентської служби МТС для міжнародного роумінгу.Цей номер набирається як 7-495-766-0166 (обов'язково через +7) Він доступний з будь-якої точки світу, а всі виклики на нього здійснюються абсолютно безкоштовно.