Тариф «Ред Енерджі» МТС 2019

Anonim

Російський оператор МТС пропонує своїм абонентам чимало цікавих та збалансованих тарифних планів. У тому числі присутні тарифи з абонентської платою і неї. Завдяки цьому кожен абонент зможе оптимізувати витрати на зв'язок. Тариф «Ред Енерджі» від МТС орієнтований тих, кому чуже таке поняття, як абонентська плата. Її тут справді немає, натомість є єдина вартість усіх місцевих дзвінків. Спробуємо розібрати особливості цього тарифного плану докладніше.

Представлений у огляді тарифний план належить до лінійки тарифів МТС без абонентської платы.

Опис тарифного плану МТС «Ред Енерджі»

Тариф Red Energy 2018-го року від МТС вигідний єдиною вартістю всіх вихідних дзвінків Тобто, нам не доведеться замислюватися про те, скільки коштуватиме дзвінок на місцеві номери Мегафон або стаціонарні телефони. Щодо інших послуг, то вони не включені та оплачуються окремо. Тут ми маємо на увазі відсутність пакетів SMS/MMS та пакетів інтернет-трафіку. Що ж робити тим, хто хоче користуватися доступом до Інтернету від МТС, оптимізувати міжміські виклики чи знизити вартість відправки SMS та MMS? Для цього до тарифного плану МТС «Red Energy» підключаються всі доповнення у вигляді опцій:

  • Опції «МініБІТ», «БІТ», «СуперБІТ», «Інтернет-Mini», «Internet-Maxi» та «Інтернет-VIP» для більш дешевого доступу в інтернет;
  • Опції «Вигідний міжміськ», Скрізь як вдома, «Безлімітні дзвінки» та «Вигідні дзвінки з Московської області» для зниження вартості міжміського та внутрішньомережевого роумінгу по Росії;
  • Пакети SMS та MMS для зниження вартості надсилання текстових та мультимедійних повідомлень.

Економні абоненти можуть користуватися базовими послугами, а більш вимогливі люди можуть модифікувати тариф на свій розсуд, наприклад, додавши опцію «СуперБІТ» для недорогого доступу до інтернету або підключивши пакет SMS.

Чому не можна використовувати пакетні тарифні плани? Справа в тому, що ті ж безлімітні SMS або пакети SMS потрібні далеко не всім, тоді як доступ в інтернет все-таки потрібен. Який сенс переплачувати за SMS та хвилини, якщо потрібен лише інтернет? Те саме можна сказати і щодо інших послуг.

Вартість тарифу «Red Energy»

Яка вартість дзвінків на тарифі «Red Energy» від МТС? Якщо розглядати всі місцеві дзвінки, то їх вартість складає 1, 60 руб./хв – сюди входять дзвінки на місцеві телефони МТС, на номери інших місцевих операторів і на стаціонарні телефони Москви та Московської області.Вартість відправлення місцевих SMS складає 1, 90 руб

Щодо доступу в інтернет, то його не можна назвати вигідним – тут використовується помегабайтна тарифікація. Вартість трафіку складає 9, 90 руб. / Мб. Як ми говоримо, ми можемо оптимізувати витрати на доступ до мережі за допомогою додаткових опцій. Тепер поговоримо про вартість інших послуг та напрямків зв'язку. Розцінки такі:

  • SMS по Росії – 3, 80 руб;
  • SMS по світу - 5, 25 руб;
  • MMS – 9, 9 руб;
  • Виклики на номери МТС по Росії – 5 руб./хв;
  • Междгород по Росії – 8 руб./хв;
  • Виклики до країн СНД – 35 руб./хв;
  • Виклики до країн Європи – 49 руб./хв;
  • Виклики до інших країн – 70 руб./хв.

При необхідності, вартість міжміських та міжнародних викликів можна оптимізувати за допомогою опцій – це зробить спілкування вигіднішим.

Як перейти на тариф «Ред Енерджі» від МТС

Тарифний план МТС Red Energy цікавий багатьом. Але як перейти на цей тариф? Для цього ми можемо скористатися двома способами:

  • Відправити USSD-команду 1117271;
  • Відвідати Особистий кабінет.

Останній спосіб найзручніший, тому що Особистий кабінет дозволяє отримати всю інформацію про свій номер та свої витрати. Також за його допомогою дуже зручно керувати тарифами та послугами. Але якщо за минулі 30 днів ніяких переходів не було, то зміна тарифного плану на Red Energy відбудеться безкоштовно.