Як відключити МТС-Інфо

Anonim

Встановивши SIM-карту МТС у свій мобільний телефон, ми можемо побачити, що в головному меню з'явився новий пункт, який може мати найрізноманітнішу назву – «Інструменти SIM», «МТС-Сервіси», «SIM -menu» і т.д. Пройшовши до цього розділу, ми потрапимо до каталогу інформаційно-розважальних послуг. Тут ми можемо отримати гороскоп та прогноз погоди, а розділ Музика порадує останніми музичними новинками.

Потрібно підняти собі настрій? Тоді ми можемо скористатися пунктами замовлення нових анекдотів або веселих картинок. Доступні й інтерактивні послуги, наприклад, послуги знайомств і проведення вікторин. «МТС-Інфо» – це чудовий спосіб розважитися.Поговоримо про нього докладніше.

Що таке «МТС-Інфо»

Як уже говорилося, «МТС-Інфо» є каталогом інформаційно-розважальних послуг. Він доступний всім абонентам МТС і не вимагає для своєї роботи спеціалізованого обладнання Доступ до каталогу здійснюється за допомогою SIM-меню, яке «зашито» в кожну SIM-картку від МТС. Знайшовши в меню свого телефону потрібний пункт, ми побачимо у ньому великий каталог із безліччю додаткових пунктів:

  • Новини;
  • Спілкування;
  • Курси валют;
  • Малюнки;
  • Відео;
  • Голосові послуги та багато іншого.

Вибравши потрібний пункт, ми замовимо отримання потрібної інформації. Переміщення по пунктах меню не тарифікується, але тут оплачується кожне замовлення.Вартість замовлень варіюється від 5 до 65 руб. Як дізнатися точну вартість того чи іншого замовлення? Для цього слід відвідати офіційний сайт МТС, знайти там сторінку з описом каталогу «МТС-Інфо» та ознайомитися з представленими в розділі Тарифи розцінками.

До речі, вартість послуг у роумінгу зростає відповідно до роумінгових розцінок за тим чи іншим напрямом. Каталог «МТС-Інфо» хороший тим, що для його роботи не потрібен доступ в інтернет – він працюватиме на будь-яких мобільних телефонах, які підтримують прийом та відправку SMS Але якщо телефон не підтримуватиме вихід в інтернет, то абонент не зможе отримати доступ до мультимедійного контенту, що замовляється – він приходить у вигляді SMS з гіперпосиланнями.

Власники старих SIM-карток можуть зіткнутися з ситуацією, що в їхньому SIM-меню відсутні будь-які пункти. Це пов'язано з тим, що SIM-меню періодично оновлюється. А для того, щоб отримати найновішу версію SIM-меню, достатньо звернутися до найближчого офісу обслуговування МТС та замінити SIM-картку.Інформація про структуру меню всіх версій опублікована на офіційному сайті МТС.

Якщо SIM-картка абонента містить SIM-меню версії 2011 або 2013, воно буде нагадувати про себе при кожному увімкненні телефону, спливаючи поверх головного екрана. Але це нагадування можна буде відключити, про що йтиметься у відповідному розділі нашого огляду.

Як перевірити чи підключена у вас послуга «МТС-Інфо»

Нічого перевіряти не потрібно – послуга «МТС-Інфо» не потребує підключення Більше того, вона вже підключена всім абонентам, а для Щоб скористатися нею, достатньо відвідати SIM-меню у своєму мобільному телефоні. Просто зайдіть у потрібний пункт і замовте необхідний контент. Інформація буде отримана у таких видах:

  • У вигляді звичайних текстових SMS (для інформаційних сервісів);
  • У вигляді SMS з посиланнями (для завантаження контенту, що замовляється);
  • У вигляді голосових дзвінків (для голосових послуг).

Таким чином, ви можете скористатись послугою «МТС-Інфо» відразу після включення свого мобільного телефону.

Всі способи відключити «МТС-Інфо»

Єдиний спосіб повністю відключити послугу «МТС-Інфо» на телефоні – підключити послугу «Заборона контенту». Вона заблокує можливість відправлення платних запитів і позбавить випадкового витрачання коштів на замовлення того чи іншого контенту. Послуга надається без абонентської плати та доступна практично на всіх тарифних планах. Якщо вас дошкуляє спливаюче меню «МТС-Інфо» при включенні мобільного телефону, слід вимкнути «Швидкий запуск», пройшовши до пункту налаштувань у SIM-меню. Після цього спливаюче вікно буде заблоковане.

Якщо ви не хочете повністю відключати послугу «МТС-Інфо», але хочете заблокувати «дорослий» контент, просто забороніть доступ до розділу 18+, вибравши пункти «Доступ – Блокування» та придумавши пароль.

Як ще відключити послугу «МТС-Інфо»? На жаль, повністю відключити послугу та прибрати відповідний пункт з меню телефону не вийде. Про те, як дізнатися та відмовитися від підписок МТС, читайте у нашому спеціальному огляді.