Послуга «Заборона контенту» МТС

Anonim

Платні передплати та інші сервіси на коротких номерах можуть швидко спустошити рахунок будь-якого абонента. Багато людей навіть не підозрюють, що надання нешкідливого SMS на короткий номер може активувати ту чи іншу підписку, яка з'їдає гроші Послуга «Заборона контенту» від МТС дозволить запобігти такому витрачанню коштів шляхом блокування дзвінків та SMS на короткі контент-номери. Заборона платного контенту від МТС – це чудова можливість захистити себе від зайвих витрат.

Послуга буде корисна дітям, які не знаються на особливостях надання послуг зв'язку, а також пенсіонерам, які часто потрапляють у пастки з короткими номерами.Крім того, вона стане в нагоді й іншим абонентам, які не бажають користуватися контент-послугами та побоюються непотрібної витрати коштів через підключені платні послуги.

Навіщо потрібна «Заборона контенту» на МТС

Кошти з вашого рахунку зникають у невідомому напрямку? Цілком можливо, що ви підписалися на якусь підписку або потрапили на вудку шахраїв. Якщо ви боїтеся випадкових підписок і боїтеся, що з вашого номера хтось відправить SMS на якийсь короткий номер, то ви можете увімкнути «Заборону контенту» від МТС. Ця послуга заблокує доступ до коротких номерів та убезпечить вас від витрачання коштів на підписки

Що конкретно робить дана послуга?

  • Блокує дзвінки на короткі номери;
  • Блокує відправку SMS на короткі номери;
  • Блокує прийом SMS з коротких контент-номерів.

При цьому SMS з номерів, що належать SMS-банкінгам та іншим корисним сервісам, не блокуються. Натомість усі інші будуть під надійною забороною. «Заборона контенту» - єдиний спосіб повністю відключити МТС-інфо.

Якщо хтось спробує надіслати SMS на короткий номер або здійснити виклик, всі спроби будуть блокуватися. Відповідно, кошти на рахунку зберігатимуться у повній безпеці.

Що робити, якщо на номер продовжують надходити рекламні повідомлення? В цьому випадку слід подати скаргу, використовуючи сервіс «Антиспам» від МТС. Надсилання скарги здійснюється шляхом відправлення отриманого рекламного SMS на короткий номер 6333. До речі, повідомлення на цей номер не блокуються, оскільки воно є сервісним. Після надсилання скарги потрібно дочекатися відповіді – вона надійде протягом 24 годин. У відповіді буде міститься інформація про способи відписки від рекламної розсилки.

Як підключити на МТС «Заборона контенту»

Для того щоб підключити «Заборону контенту» від МТС, потрібно зателефонувати до довідкової служби МТС за телефоном 0890 або звернутися до найближчого офісу обслуговування. Жодних USSD-команд для підключення послуги не передбачено. Інакше її було б дуже легко включити і відключити. Також потрібно знати, що підключення послуги можливе лише в тому випадку, якщо ви є власником номера – те саме стосується і відключення послуги.

Як відключити «Заборона контенту» на МТС

Якщо ви захотіли скористатися контент-номерами і вирішили відключити послугу «Заборона контенту» на МТС, зателефонуйте до довідкової служби за номером 0890 або завітайте до найближчого офісу обслуговування.

Як уникнути контентних підписок

Вибираючи оператора зв'язку, зверніть увагу на віртуальних операторів. Повна відсутність мобільних підписок та рекламних розсилок – це гарна перевага молодого оператора Тінькофф Мобайл.Абоненти інших операторів від них буквально знемагають. Варто пройти за якимось посиланням в інтернеті - і ось на номері висить підписка, що знімає від 3 руб/добу і більше. Також у мережі можна нарватися на шахрайські підписки, що загрожують втратою значно більших сум. Від них не захищені навіть найпросунутіші абоненти.

Підключившись до Тінькофф, ви назавжди забудете про мобільні підписки (у тому числі шахрайські) і рекламні розсилки – їх тут просто немає. Оператор дарує всім абонентам перший місяць зв'язку безкоштовно – 600 хвилин розмов та пакет гігабайт. Також абоненти цього оператора добре захищені від шахраїв через відсутність послуг мобільної комерції. Втомилися від постійних списань, що спустошують рахунок? Перейдіть в Тінькофф і забудьте про них.

В Тінькофф Мобайл послуги підключаються тільки через мобільний додаток і тільки руками самих абонентів. Немає тут і нав'язаних послуг, які часто переходять з безкоштовних до платних.

Безперечною перевагою стане відсутність SMS-розсилок. Оператор не співпрацює з рекламодавцями і не просуває свої продукти через SMS, завдяки чому абоненти позбавлені нав'язливого спаму. Повідомлення про нові продукти публікуються лише на офіційному сайті. Тінькофф Мобайл - оператор без прихованих підписок та розсилок.

Управління послугами здійснюється за допомогою мобільного додатка. Тут підключаються:

  • Віртуальні номери – наприклад, для публікації оголошень;
  • Яндекс.Музика, Звук та BOOM – доступ до мільйонів треків без реклами;
  • Онлайн-кінотеатри Okko та Megogo – тисячі фільмів та серіалів;
  • Визначник прихованих номерів та АнтіАОН – дві корисні послуги.

Підключення послуг здійснюється лише за бажанням абонентів, але ніяк не самим оператором.