Як підключити 100 хвилин на МТС по Росії

Anonim

Бонусні пакети та послуги надають нам унікальну можливість знизити витрати на мобільний зв'язок. З їхньою допомогою ми можемо оптимізувати свої витрати і зробити спілкування вигіднішим. Послуга «Дзвони безкоштовно на МТС Росії 100» якраз і надає нам відразу два бонусні пакети хвилинДавайте поговоримо про цю послугу і з'ясуємо, як вона працює. Послуга рекомендована для підключення всім абонентам МТС, які обслуговуються за деякими тарифними планами – про них буде сказано в огляді. У поєднанні з мінімальною абонентською платою ми отримаємо вигідні розцінки на дзвінки всередині мережі по всій країні.

Опис опції «Дзвони безкоштовно на МТС Росії 100»

Послуга «Дзвони безкоштовно на МТС Росії 100» орієнтована на абонентів тарифних планів «Супер МТС» та «Супер МТС. Область». У її рамках ми отримуємо такі пакети:

  • 100 хвилин на місцеві номери МТС;
  • 100 хвилин на номери МТС России.

Головною перевагою пропозиції є те, що зазначені пакети надаються щодня – можна спілкуватися більш ніж по півтори години в кожному напрямку, не витрачаючи великих сум. Як уже говорилося, послуга «Дзвони безкоштовно на МТС Росії 100» розрахована на абонентів тарифних планів «Супер МТС» та «Супер МТС. Область» (та їх версій, нині архівних). Але підключити її зможе далеко не кожен – послуга доступна лише для тих, хто виконав перехід після 1 липня 2015 року Якщо Ви підключилися на зазначені тарифи після цієї дати, то ви можете сміливо скористатися цією пропозицією.

Тепер потрібно поговорити про вартість послуги. Абонентська плата складає 3, 5 руб. / Добу, плата за підключення - 3, 5 рубля одноразово. Списання абонентської плати починається з наступної доби. Тобто, плата за підключення є частиною абонентської плати за використання послуги. Надання безкоштовних хвилин починається відразу після підключення пакетів.

Щодо вартості хвилин на номери інших операторів зв'язку, то розцінки тут не змінюються і залишаються незмінними. Те саме стосується відправлення SMS-повідомлень. Для оптимізації вартості надсилання SMS слід використовувати додаткові опції. Пакети хвилин можуть бути використані як на території Москви, так і на території Московської області. Більш ніж по півтори години по кожному напряму вистачить для вирішення будь-яких проблем. Плюсом є й те, що абонентська плата становить трохи більше 100 рублів на місяць – у деяких випадках підключення послуги стане вигіднішим, ніж підключення до лінійки «Smart», де крім дзвінків включені часто непотрібні SMS та мегабайти інтернет-трафіку.

Як підключити 100 хвилин на МТС

Для підключення послуги «Дзвони безкоштовно на МТС Росії 100» ми можемо використовувати USSD-команду 868. Є й інший спосіб – надсилаємо SMS з текстом 868 на сервісний номер 111. Відправка SMS здійснюється безкоштовно.

Як тільки ми підключимо послугу, на нашому номері буде надано два пакети хвилин – можна розпочинати спілкування з місцевими та російськими абонентами МТС. Крім того, для підключення послуги «Дзвони безкоштовно на МТС Росії 100» ми можемо скористатися зручним Особистим кабінетом – тут здійснюється управління послугами та тарифними планами, а також можна перевірити залишок хвилин на МТС.

Як відключити 100 хвилин на МТС

Якщо такий приємний бонусний пакет хвилин вам не потрібен, слід позбутися послуги. Для того, щоб вимкнути 100 хвилин на МТС Росії, надішліть текст 8680 на безкоштовний сервісний номер 111.Також за відключення відповідає USSD-команда 111868.Найзручніший спосіб відключення послуги – за допомогою Особистого кабінету, вхід до якого розташовується на сайті МТС.