Як перевірити на МТС останні платні дії за сьогодні

Anonim

Многие абоненты, совершая вызовы, отправляя SMS и пользуясь прочими услугами МТС, подчас не замечают, куда же уходят средства с их лицевого счёта. Один із способів перевірити останній витік грошей – зазирнути в деталізацію. Але для її отримання потрібно вийти в інтернет або відвідати офіс обслуговування. Тому ми вирішили розповісти вам, як перевірити дії за сьогодні на МТС – цього цілком достатньо, щоб розібратися в більшості питань.

Звичайно ж, якщо ми користуємося стільниковим зв'язком у найактивнішому режимі, то дана функція буде відносно марною – часто ми помічаємо витік коштів тоді, коли з моменту витрачання грошей минуло порядну кількість часу.У цьому випадку допоможе лише докладна деталізація

Але якщо витік був виявлений буквально після останнього дзвінка або будь-якого запиту, то інформація про останні списання з особового рахунку буде дуже доречною.

Перевірка останніх дій у домашній мережі

Отже, з вашого рахунку зникли кошти, і ви намагаєтеся зрозуміти, на що вони були витрачені? Останній дзвінок призвів до списання величезної суми? Не потрібно засмучуватися і бігти в офіс, щоб зробити роздруківку. Також не потрібно згадувати логін і пароль до свого Особистого кабінету – дізнатися про останні дії на МТС за сьогодні можна за допомогою інших методик, наприклад, за допомогою USSD-команди. Все, що нам знадобиться – це наш мобільний телефон.

Деталізація останніх дій за сьогодні на МТС замовляється за допомогою мобільного порталу в USSD-меню 152. Набравши цю комбінацію і натиснувши клавішу ґрат, ми побачимо кілька пунктів меню.Один із цих пунктів – «Витрати за сьогодні» Вибравши цей пункт, нам потрібно буде дочекатися вхідного SMS-повідомлення, в якому будуть вказані списання за поточний день. Інформація надсилається лише за останню добу – з 00:00 до моменту запиту.

Після того, як ми отримаємо звіт про останні дії, нам потрібно проаналізувати отриману інформацію і вжити заходів щодо запобігання великим списанням. Для цього проводиться оптимізація витрат шляхом підключення або вимкнення додаткових опцій. Про те, як перевірити та відмовитися від підписок МТС, на нашому сайті розміщено спеціальну інструкцію.

Якщо останні списання відбулися за рахунок платних підписок, то ми їх зможемо відразу ж відключити. Для цього набираємо ту саму USSD-команду 152 і вибираємо пункт «Інформаційно-розважальні підписки», після чого вибираємо наступний пункт – «Відмовитися від усіх» і відмовляємося від платних послуг МТС.

Дізнатися вартість останніх дій на МТС теж дуже легко – всі витрати будуть прописані в отриманому SMS-повідомленні До речі, для того, щоб спростити отримання інформації та позбутися вибору додаткових пунктів меню, ми можемо використовувати USSD-команду 1521.

Перевірка останніх дій за сьогодні в роумінгу

Ми вже знаємо, як дізнатися про останні дії за сьогодні на МТС. Але ми розглядали це питання стосовно домашньої мережі. А чи можна дізнатися про свої останні дії в міжнародному роумінгу? Безумовно, можна – Вказана вище USSD-команда працює у всіх країнах світу Але слід пам'ятати, що в деяких країнах послуги зв'язку тарифікуються з деякою затримкою.

Вартість перевірки останніх дій

Скільки коштує перевірка останніх дій? USSD-команда 1521 не тарифікується – міні-виписка про останні дії за сьогодні вимагається абсолютно безкоштовно. Те саме стосується запитів, що надсилаються з міжнародного роумінгу.